Светско првенство - Русија 2018
Re: Светско првенство - Русија 2018
Komentarisao je i da ce im zbog uspeha na svetskom rasti GDP, pa ocekuje da ce moci vise da izdvajaju za budzet NATO.
Secam se jedne rasprave onomad kada je Zvezda igrala protiv Odenzea u gostima. Napravili smo onu neku veliku bakljadu, pa malo sibanja sa murijom. Uglavnom nista dramaticno, jedno za nas prosenco evropsko gostovanje. Onda na forumu delije.net (moguce je da je i ona stara tribina) dosli unezvereni danci koji su bili zgrozeni ponasanjem. Ovi nasi se sprdaju sa njima, u fazonu pa sta ste ocekivali da ce biti. Onda je nekoliko njih furalo onaj stav "ali zar vas ne interesuje sta ce svet misliti o vama, da li ce vas neko posetiti, turizam..." i slicna sranja koja ovde pominjemo. Naravno, sve je kolektivno boleo kurac sta ce jedan danac mislitii o tebi (nama).
Tada nismo znali dobro da se izrazimo, ali zasto uglavnom treba da nas boli kurac. Zato sto predrasude prema nama postoje odavno. Zato sto su one zacementirane tih 90ih godina. Zato sto mi ne pada na pamet da glumim debila samo da bi neko rekao da nisam bas tako los kao sto je mislio. Slazem se sa Kudravim, brate mi jesmo gostoljubivi i domacini. U to se uvere oni koji dodju ovde. Koga interesuje da vidi kakvi smo neka dodje, koga ne interesuje neka se hrani slikom iz medija.
Mogli smo da budemo svi majke Tereze, mi bismo od 90ih do danas bili predstavljeni kao zveri. Dakle nije sve uvek do nas. A ako previse paznje posvecujemo sta ce drugi misliti o nama, onda je to kompleks nize vrednosti i nacija bez samopostovanja i samopouzdanja. A tako nesto vazi i za pojedinca.
Tada nismo znali dobro da se izrazimo, ali zasto uglavnom treba da nas boli kurac. Zato sto predrasude prema nama postoje odavno. Zato sto su one zacementirane tih 90ih godina. Zato sto mi ne pada na pamet da glumim debila samo da bi neko rekao da nisam bas tako los kao sto je mislio. Slazem se sa Kudravim, brate mi jesmo gostoljubivi i domacini. U to se uvere oni koji dodju ovde. Koga interesuje da vidi kakvi smo neka dodje, koga ne interesuje neka se hrani slikom iz medija.
Mogli smo da budemo svi majke Tereze, mi bismo od 90ih do danas bili predstavljeni kao zveri. Dakle nije sve uvek do nas. A ako previse paznje posvecujemo sta ce drugi misliti o nama, onda je to kompleks nize vrednosti i nacija bez samopostovanja i samopouzdanja. A tako nesto vazi i za pojedinca.
Last edited by riper on Fri Jul 13, 2018 3:02 pm, edited 1 time in total.
Онда морамо сви у ногометаше да би нам бдп порастао, другачије неће.
О чему ви причате?!
Видели сте овде да сам рекао пре СП да усташе могу далеко на овоме СП и то само зато што имају искусну и добру екипу која неће бити под притиском и мора да им се врати за гомилу губитништва са претходних ЕП и СП.
Усташе осим што су отишли на ово СП под заставом клања Срба и постројавани од стране хрватске војске, нико од њих ништа у усташији није очекивао јер се хрватски савез распада због криминала Мамића, где су укљчени Модрић и Ловрен директно а ко зна још колико њих посредно.
Искрено нисам очекивао да ће доћи до финала, очекивао сам 1/4 или 1/2 финале али су имали пуно среће са жребом али ако се неко сети њиховог учешћа на ЕП 2016 зна колико нису имали среће.
Побеђују Шпанију у групи а онда у групи са којом укрштају Исланд добија Аустрију у 94 минуту и они иду на Португал уместо на Исланд, или тако нешто, а Португал игра нерешено са распаднутим Мађарима, и онда од Португала губе у продужетку 1/8 финала и то у 117 минуту га примају. Касније Португал постаје првак Европе. И то није њихово једини губитништво. Усташе су прилични губитници јер су они имали тим и раније и континуитет који могао нешто да направи за разлику од нас.
Не може то стално ако редовно учествујеш. Ево и ретардирани енглези имали гомилу среће од жреба група, до проласка на пенале против Колумбије, упадања у јадни део костура итд. А они су есенција губитништва у фудбалу.
Ми морамо да остваримо континуитет на ЕП и СП и да нам генерација са НЗ почне играти запажене улоге по јачим клубовима.
Да не правимо карамбол са селекторима и друге глупости.
Е, тада имамо шансе нешто да направимо.
Иначе ми се сере од свих ових садашњих стручњака који кењају о хрватима сада. Где си био пре СП? Ниси видео како Модрић игра за Реал?
Да не говроим како би разни немачки лоповски таболоиди типа бљуц и ретардирани другосрбијанци(то су ови сада што се наслађују из чисте контре, а коме контрирате несреће, онима који су изгубили најближе?!) причали да смо ми отишли на СП као усташе. Па то би горео твитер и коментар секције кроз ботовоски рад.
Немојте да ми серете. Сувише сте велики олош да би кењали.
О чему ви причате?!
Видели сте овде да сам рекао пре СП да усташе могу далеко на овоме СП и то само зато што имају искусну и добру екипу која неће бити под притиском и мора да им се врати за гомилу губитништва са претходних ЕП и СП.
Усташе осим што су отишли на ово СП под заставом клања Срба и постројавани од стране хрватске војске, нико од њих ништа у усташији није очекивао јер се хрватски савез распада због криминала Мамића, где су укљчени Модрић и Ловрен директно а ко зна још колико њих посредно.
Искрено нисам очекивао да ће доћи до финала, очекивао сам 1/4 или 1/2 финале али су имали пуно среће са жребом али ако се неко сети њиховог учешћа на ЕП 2016 зна колико нису имали среће.
Побеђују Шпанију у групи а онда у групи са којом укрштају Исланд добија Аустрију у 94 минуту и они иду на Португал уместо на Исланд, или тако нешто, а Португал игра нерешено са распаднутим Мађарима, и онда од Португала губе у продужетку 1/8 финала и то у 117 минуту га примају. Касније Португал постаје првак Европе. И то није њихово једини губитништво. Усташе су прилични губитници јер су они имали тим и раније и континуитет који могао нешто да направи за разлику од нас.
Не може то стално ако редовно учествујеш. Ево и ретардирани енглези имали гомилу среће од жреба група, до проласка на пенале против Колумбије, упадања у јадни део костура итд. А они су есенција губитништва у фудбалу.
Ми морамо да остваримо континуитет на ЕП и СП и да нам генерација са НЗ почне играти запажене улоге по јачим клубовима.
Да не правимо карамбол са селекторима и друге глупости.
Е, тада имамо шансе нешто да направимо.
Иначе ми се сере од свих ових садашњих стручњака који кењају о хрватима сада. Где си био пре СП? Ниси видео како Модрић игра за Реал?
Да не говроим како би разни немачки лоповски таболоиди типа бљуц и ретардирани другосрбијанци(то су ови сада што се наслађују из чисте контре, а коме контрирате несреће, онима који су изгубили најближе?!) причали да смо ми отишли на СП као усташе. Па то би горео твитер и коментар секције кроз ботовоски рад.
Немојте да ми серете. Сувише сте велики олош да би кењали.
I ta prica o ludackoj sreci je malo naduvana. Penal lutrija da, ali oni su mesto u laksem delu kostura izborili tako sto su pobedili sve svoje protivnike u grupnoj fazi. Mi smo mogli da uletimo u istu pricu sa svega 4 boda, ko nas jebe.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Pa jeste bre vi normalni .Kudravi ,taj rejting i stav iz 90ih je bilo nesto najgore sto se nama desilo kao naciji ,na mentalnom nivou .Pa makar se vi matori konji ovde na forumu secate toga. Sankcije,nema leba ,emigracija ,kurs marke itd itd .Gledas caleta kako ti prodaje benzin ,a pre 2 godine bio Srspki Junak na ratistu ... Nikad da se ponovi ,daleko bilo !!I nikad vise da budemo takvi u ocima sveta .NIKAD !
Ja bi pre da moja zemlja bude kao ta Danska jebi ga.Da bude mira i rada i para, a ne da se jadan narod ubija za 22000 dinara racuna . Ma ......jebe mi se za gostoprimstvo bas ,daj da imamo normalnu zemlju ,da se mi vratimo od preko da se ulaze i da se stvaraju porodice i da se 90e ne ponove vise nikad...
Ode tema u kurac....
Ja bi pre da moja zemlja bude kao ta Danska jebi ga.Da bude mira i rada i para, a ne da se jadan narod ubija za 22000 dinara racuna . Ma ......jebe mi se za gostoprimstvo bas ,daj da imamo normalnu zemlju ,da se mi vratimo od preko da se ulaze i da se stvaraju porodice i da se 90e ne ponove vise nikad...
Ode tema u kurac....
ex-Pop Djujic
Јесте, испадање Шпаније на пенале од Руса није срећа иако су требали на Шпанце да иду у 1/4 финалу.
Да не говорим о Немцима.
Једноставно им се отворило.
Да не говорим да су имали среће да Аргентина не добије Исланд. Па онда против Аргентине, Ловрен издоминира и остане празан оквир гола а Аргентина промаши тако нешто у првом полувремену, па их аргентински голман части. Слично против Нигерије, где ништа нису одиграли, победили на аутогол Нигерије и један ретардирани пенал.
Не, нису имали среће са све изједначењем против Данске тако што дански играч испуцава лопту случајно погоди другог данца у, мислим, главу и од свих места оде право Манџукићу на ногу на 5 метара.
Да не идем на једанаестерце.
Мислим да ниједна екипа на СП није дошла у финале са три продужетка, ваљало би то проверити.
Провлаче се у најбољим традицијама жабара.
Шта смо ми ту битни?
Ми смо идиотске ствари радили око репрезентације, стварајући напотребни притисак пред Швајцарску на једну од најмлађих екипа на СП без искуства на СП и ЕП.
Али то није чудно јер нам је ово прво велико такмичење након 8 година, па се накупило фрустрације.
Да не говорим о Немцима.
Једноставно им се отворило.
Да не говорим да су имали среће да Аргентина не добије Исланд. Па онда против Аргентине, Ловрен издоминира и остане празан оквир гола а Аргентина промаши тако нешто у првом полувремену, па их аргентински голман части. Слично против Нигерије, где ништа нису одиграли, победили на аутогол Нигерије и један ретардирани пенал.
Не, нису имали среће са све изједначењем против Данске тако што дански играч испуцава лопту случајно погоди другог данца у, мислим, главу и од свих места оде право Манџукићу на ногу на 5 метара.
Да не идем на једанаестерце.
Мислим да ниједна екипа на СП није дошла у финале са три продужетка, ваљало би то проверити.
Провлаче се у најбољим традицијама жабара.
Шта смо ми ту битни?
Ми смо идиотске ствари радили око репрезентације, стварајући напотребни притисак пред Швајцарску на једну од најмлађих екипа на СП без искуства на СП и ЕП.
Али то није чудно јер нам је ово прво велико такмичење након 8 година, па се накупило фрустрације.
- Кудрави Гаучос
Све грешиш опи. Наравно да су 90те биле зајебане, али нису биле зајебане случајно. И нисмо блаћени случајно. Постојало је нешто за шта смо се борили, па макар смо то и већим делом изгубили. Овом народу неће бити боље док тиме не почне да се поноси, уместо што прихвата пропаганду оних који су нам све то направили, и осећа кривицу, и срамоту. Ја сам неку наду осећао још до 2008. док су нас амбасадори притискали и нападали наше политичаре (пре свих оног туњавог необавештеног Коштуницу, који је био толико туњав и необавештен да није хтео да саставља владу са овим сад монструмима а могао је), након тога вазелин је прошљакао и сад нас хвале. ПОСЛАЛИ СМО ЛЕПУ СЛИКУ У СВЕТ. И настављамо да је шаљемо. Али искрено сам већ уморан од те приче, а верујем да сам и досадан многима већ.
Живела нека лепша Србија, Србија европских вредности, бићемо ко Данска!
Живела нека лепша Србија, Србија европских вредности, бићемо ко Данска!
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- UltrasDoras
šta god planeta mislila o nama u negativnom smislu to je zato što nas ne znaju dovoljno. inače smo 3x gori. najveća i najgluplja govna na kugli zemaljskoj.
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Jeste, jedini su u istoriji SP tri puta vezano igrali prozetke. Pre njih je rekord drazala Argentina sa dve utakmice na SP 1990. (prva u cetvrtfinalu protiv Jugoslavije).
- Bruno Sulak
UltrasDoras wrote:šta god planeta mislila o nama u negativnom smislu to je zato što nas ne znaju dovoljno. inače smo 3x gori. najveća i najgluplja govna na kugli zemaljskoj.
- Bruno Sulak
Inace SP 2022 u Kataru ce se igrati u novembru i decembru. Ocistis napolju sneg, uneses drva, popijes caj i gledas utakmice
idemoo wrote:И тако ћемо и да завршимо, вичемо како нас боли курац за све остале, а сви остали протераше Србе са вековних огњишта, прекрајају нам границе земље како им дуне, срби су геноцидни народ у очима европе, али битно да нас боли курац шта други мисле.
Sto bi se reklo malo nas je al smo govna . Uglavnom nismo ni bolji ni losiji od drugih samo smo bili srece kurate vecito na pogresnom mestu u pogresno vreme radili smo pogresne stvari. Jebiga
Pa mi da imamo more kao sto hvala Bogu nemamo, bilo bi duplo skuplje od Kopaonika, i samo bi sluzilo mafijaskim pudlicama da se bogate, jer takav smo mi narod, proklet, i ovako lepu prirodu sto imamo po Srbiji me cudi sto nismo razjebali, ali polako, ne moze sve odjednom.
DRINK wrote:Pa mi da imamo more kao sto hvala Bogu nemamo, bilo bi duplo skuplje od Kopaonika, i samo bi sluzilo mafijaskim pudlicama da se bogate, jer takav smo mi narod, proklet, i ovako lepu prirodu sto imamo po Srbiji me cudi sto nismo razjebali, ali polako, ne moze sve odjednom.
Pa i nije da nismo. Onomad sam pričao o životinjskom svetu i uradio komparaciju nas i ostatka evrope. Baš sam za cigane mađare pričao koliko se sećam. Pičiš autoputem a sa obe strane trče srndaći, divlje svinje. Slobodne kao ptice. Pasu ono žito seljaka i niko da ih takne.
Kod nas kao kuga da vlada. Potamanjeno do zadnje divljači. Puca se na sve šta ide na 4 noge. Truje, uništava... I polupani golubovi sa lastama idu na jug jer vidi sirotinja da ovde nema 'leba.
Ali nije ovo tema o tome pričati. Samo sam se ubacio u diskusiju da te ispravim.
(Street Force / Curva Orientale)
Interesantno da nas kockasti šiju u rukometu i fudbalu. Dva sporta gde imamo neverovatno usran mentalitet. Mislim da to nije toliko slučajno.
To je zato sto smo nedosledni. Ne mozes da zoves jedan sport fudbal, a drugi rukomet. Ili fudbal i hendbal ili nogomet i rukomet.