Automobili, motori, kamioni...
Re: Automobili, motori, kamioni...
Od prethodnog servisa sam presao 10 000km i sad kad dam kontakt na kompjuteru pise -610km i onaj kljuc. Koliko moze da bude problem to sto sam otisao u minus,nisam planirao bar jos 15 dana da idem na redovan servis?
St vuki
Nemas problema sa tim. To ti je cisto neko obavestenje da treba da radis servis. Meni je jednom otislo u minus 9000 i kljuc mi se pojavljivao a radio sam normalan mali servis. Sve sam vozio tako dok mi burazer nije iskljucio to cudo, mislim restartovao taj njihov program.
Nemas problema sa tim. To ti je cisto neko obavestenje da treba da radis servis. Meni je jednom otislo u minus 9000 i kljuc mi se pojavljivao a radio sam normalan mali servis. Sve sam vozio tako dok mi burazer nije iskljucio to cudo, mislim restartovao taj njihov program.
@momo
To se radi manuelno i služi kao orjentacija za obavljanje sledećeg servisa. Ako nije resetovan, signalizirace ti za servis iako je on uradjen.
@st.vuki
Generalno ni 1000-2000 preko nisu problem, tako da nemaš brige. Samo proveri nivo ulja.
To se radi manuelno i služi kao orjentacija za obavljanje sledećeg servisa. Ako nije resetovan, signalizirace ti za servis iako je on uradjen.
@st.vuki
Generalno ni 1000-2000 preko nisu problem, tako da nemaš brige. Samo proveri nivo ulja.
Hvala na odgovorima!
Na koliko bi trebalo veliki servis raditi? Radim mali redovno
Choose Life
Није исто за сваки ауто тј. мотор.
Има их 2. од 120 и од 105 кс најбоље да питаш мајстора или да одеш на форум алфиста, вероватно да је интервал 60 или 80 хиљада км мада више фактора утиче на то.
Ok, 120 ks je. Ja sam mislio da je manje,tek 30000 sam presao od velikog servisa.Hvala
Choose Life
-
Na 50 hiljada km, vecina tad radi veliki servis
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
- ashatoraman
друг члан
samo mi reci koji ti je model alfe i koje je godiste da ti tacno izvucem iz programa
samo mi reci koji ti je model alfe i koje je godiste da ti tacno izvucem iz programa
- ashatoraman

evo buraz ako ti treba jos nesto reci, ja radim sa auto delovima pa ako ti treba i popust za delove javi mi se na pp.
- Bruno Sulak
Koji je najbolji servis za BMW-ove u Novom Sadu?
I jel ima neko mozda seriju 3?
I jel ima neko mozda seriju 3?
Je l' registrovao neko kola skoro?
Šta bi s onim broj sigurnosnih pojaseva pozadi? Proveravaju ili sve kao i do sad?
Šta bi s onim broj sigurnosnih pojaseva pozadi? Proveravaju ili sve kao i do sad?
- Bruno Sulak
Registrovao ja pre 3 nedelje.
Sve po starom, nista ni ne gledaju sto se tice pojaseva.
Sve po starom, nista ni ne gledaju sto se tice pojaseva.
- ciganstura
Мало замрла ова тема, за оне који купују кола провера по шасији https://www.vindecoderz.com/
провера да ли је краден у ЕУ https://www.stolencars24.eu/en/main.php
занима ме је л стављао неко фолију уместо фарбања и где у БГ раде најбоље лимарију и те послове
провера да ли је краден у ЕУ https://www.stolencars24.eu/en/main.php
занима ме је л стављао неко фолију уместо фарбања и где у БГ раде најбоље лимарију и те послове

Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
Za limara ce svako da ti preporuci svog majstora sto je i normalno. Sto se tice folija nisam imao potrebu da ih stavljam mada sam cuo da je black glass na starom sajmistu jako dobar.
Често одем до на село