ЕП ФРАНЦУСКА 1998 (мијат не погађа пречку)
Re: ЕП ФРАНЦУСКА 1998 (мијат не погађа пречку)
Ваљало би да победи Португал вечерас да не би испао тотални курац од првенства. Напред Роналдови цигојнери! Мандови свих земаља уједините се!
Имам три кера, два су различита а један је исти.
Samo mi nije jasno kako se niko iz saveza nije oglasio sa opravdanjem da smo bili u grupi sa finalistima eura
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
Dosadnog li finala lebe mekani
dok slušamo fank lagano praznimo šank
-
Ubedljivo najgore i najdosadnije prvenstvo Evrope do sada...
Одлично првенство, одбрана донеал титулу. Било би супер да неки Манчестер, Арсенал(Венгер се пали на млада црна телеса) и тако те будале дају једно 50-100 милиона фунти за овог кракатог несрећника што га завуче из очаја. Надам се да неће разочарати.
- Влада Паликућа
P R O S T A K wrote:Ubedljivo najgore i najdosadnije prvenstvo Evrope do sada...
тотална декаденција фудбала...са све Гетом и пратећом кореографијом...
Gledao sam grupnu fazu, posle sam najvise pratio Englesku i Slovacku. Koliko god meni bilo drago sto su ujke ispale, nisu to zasluzile. Ako se neko borio i davao sve od sebe do fanatizma, to su oni. Ljudi su leteli po terenu prve 3 tekme, a sta bi posle, ne znam.
Ovo veceras je bilo uvredljivo. Nesto poput AFCON-a ili Lige 1. Francuzi sa 6 camuga, jednim ciganinom i cetiri belca od kojih je jednom djed Poljak, a drugom cale Nemac, a majka Portugalka + Martial i Koman.
S druge strane, Portugal sa 5 crnaca u startnih 11 + Eder.
KAKAV SAMAR Evropi...
Ovo veceras je bilo uvredljivo. Nesto poput AFCON-a ili Lige 1. Francuzi sa 6 camuga, jednim ciganinom i cetiri belca od kojih je jednom djed Poljak, a drugom cale Nemac, a majka Portugalka + Martial i Koman.
S druge strane, Portugal sa 5 crnaca u startnih 11 + Eder.
KAKAV SAMAR Evropi...
- UltrasDoras
ahah što su svi ogorčeni na čamuge u finalu
kakav šamar tribina ligi na fantaziji, mali CRNJA šampion, čestitke
za mene 9. mjesto, solidno, ipak top 10 B)
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
prvenstvo celo za mene licno smor,zato i ne cudi da je smor bilo i finale kao sto je smor i sto je Portugal osvojio,nekako ne mogu da poistovetim Portugal sa prvakom evrope,prosto tako su ruzno i ocajno igrali celo prvenstvo,ali sa druge strane opet sam vise za njih navijao nego za Francusku.
UltrasDoras wrote:ahah što su svi ogorčeni na čamuge u finalu
ja 11-ti....stativa
svaka moja slabost je sigurno prolazna
- Desnoruki levak
Bez sumnje dosadno prvenstvo i neubedljiv šampion, ali mnogi od vas izgleda nisu bili tu 92-e ili su bili suviše mladi da vide šta je prava dekadencija fudbala i obesmišljavanje sporta.
U svakom slučaju treba uživati u ovo malo pravih turnira što je ostalo, pre nego što krene suludi format sa prvenstvom bez pravog domaćina i sve izgubi smisao.
U svakom slučaju treba uživati u ovo malo pravih turnira što je ostalo, pre nego što krene suludi format sa prvenstvom bez pravog domaćina i sve izgubi smisao.
Португалу се синоћ вратило оно што су изгубили против Грка на свом терену пре 12 година. И то скоро на исти начин, победом против домаћина у финалу, а вала и по игри коју су приказали на првенству. Као Мурињо да им је селектор, али опет никако није незаслужено освојено...
CR7 bog fudbala.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
BOGOVI
prvenstvo bilo sranje do finala, al kad je Ronaldo osvojio, odma je postalo najjače ikad
prvenstvo bilo sranje do finala, al kad je Ronaldo osvojio, odma je postalo najjače ikad
Трипко wrote:Највећи!
Боље они него французи, немци или нека слична говна.
Чомбе wrote:Боље они него французи, немци или нека слична говна.
Буржуји и слична говна... Свак им част велика су подршка свом тиму били током читавог првенства, можда се то није примећивало, али великим срцем и заслужно су добили еп, без обзира на фудбалске резултате.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- Кудрави Гаучос
Је л' успео неко да ухвати неки кадар да је Пичкалдо у преносу а да му фаца није издеформисана као да му гурају усијану кару Лексингтон Стила у чмар? Трагедија од првенства, трагедија од највеће "звезде", трагедија од шампиона који су то постали са једном победом на целом такмичењу, и то оном против Велса.
Идемо сви...
Идемо сви...
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!