Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
mali Joka srce ima
Ima li negde svetska liga u vaterpolu da se gleda?
There again, he always used to say that one day Millwall would win the cup!
al ga zavuce Mesi iz slobodnjaka a onaj prepotentni magarac sto visi u solarijumu iz 150+ suteva iz slodobnaka ne moze gol da potrefi
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- Dan Aykroyd
ШПАНЦИ НЕЋЕ НЕЗАВИСНО КОСОВО
Кошаркаш Барселоне америчког порекла, Џастин Долман, пре неколико дана узео је пасош такозване Републике Косово, како би могао да наступа за ту репрезентацију.
Ипак, он због тога неће моћи да наступа у шпанској лиги.
Шпански министар спорта Мигел Карденал изјавио је: „Он не може да игра у нашој земљи са пасошем Косова. Ми ту земљу НЕ ПРИЗНАЈЕМО."
Кошаркаш Барселоне америчког порекла, Џастин Долман, пре неколико дана узео је пасош такозване Републике Косово, како би могао да наступа за ту репрезентацију.
Ипак, он због тога неће моћи да наступа у шпанској лиги.
Шпански министар спорта Мигел Карденал изјавио је: „Он не може да игра у нашој земљи са пасошем Косова. Ми ту земљу НЕ ПРИЗНАЈЕМО."
РАДНИЧКИ 1923 КРАГУЈЕВАЦ
Pa ti igraj sa Baskijom. Mozda bi mi sad trebali kontru da udarimo pa da odigramo prijateljsku sa Katalonijom, Dinkara, Tadic itd...
Често одем до на село
nisu rekli da ne moze da igra, nego ga ne racunaju kao evropskog igraca.
Kod nas bi mogo lagano...niko mu a reko nebi
Mesi pickica
Ko je pominjao da ima agenciju za posredovanje sa igracima ili tako nesto
Често одем до на село
Пунолетство
uzeo opet da pogledam najvaznije situacija sa te utakmice i sad tek ne mogu da verujem koliko smo sami tripovali da je ta utakmica bila samo promasejem Pedje Mijatovica izgubljena,pa ovi su nas mleli,imali su sigurno 6,7 odlicnih sansi i iz najneizglednije dali drugi gol. Nekako tad kad sam gledao doduse bio sam klinac,cvrsto sam bio ubedjen da smo bili tu negde,sad kad gledam brate razbili su nas.
-
Све то стоји, паклен тим су они имали, али то ће увек остати траума из детињства. Зализана коса, беле копачке... Слободан Комљеновић - где је, шта ради?
Што си тиче репрезентације, тај осећај и ишчекивање утакмице са Холанђанима могу да поредим једино са Немачком 2006. и првог кола управо са њима, и наравно Ј. Африке са Немцима и тугом против Кенгура.
Што си тиче репрезентације, тај осећај и ишчекивање утакмице са Холанђанима могу да поредим једино са Немачком 2006. и првог кола управо са њима, и наравно Ј. Африке са Немцима и тугом против Кенгура.
Avanti ragazzi wrote:Слободан Комљеновић - где је, шта ради?
Мислим да је тренер у некој 4-5 лиги Немачке.
Čukarički - Ordabasi 3:0
Beroe - Radnik 0:0
Bokelj - Vojvodina 1:1
-
Војводина катастрофа. Шта Лалатовић ради мени није јасно. Три играча из прве поставе не играју на својим природним позицијама !
Еј па то нема ни на фудбал менаџеру. Милетић штопер игра на десном беку, Пушкарић крило игра на левом беку или штоперу како кад, Трујић који је крило игра у нападу, срамота. Ако не купимо 2,3 играча у великом смо проблемо, а притом мислим и да смо блокирани.
Еј па то нема ни на фудбал менаџеру. Милетић штопер игра на десном беку, Пушкарић крило игра на левом беку или штоперу како кад, Трујић који је крило игра у нападу, срамота. Ако не купимо 2,3 играча у великом смо проблемо, а притом мислим и да смо блокирани.
zmijuga wrote:Čukarički - Ordabasi 3:0
Ziv li je Brdja? Ili overava Kod doktora!?
Ziv ziv Dobra igra juce. Konacno imamo nekog dobrog napadaca od kad je dosao Fofana. Videcemo kako ce igrati ubuduce, da ga ne hvalim unapred. Juce je bas dobro odigrao. Dosta novajlija u timu, s obzirom da nisu puno igrali zajedno, ok je bilo ono sinoc.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
o tog Fofanu se opasno ogresio Partizan, sto puta im je on bolji od debelog Bugarina, Fofana je sasvim pristojan igrac za nasu ligu.
Cestitke Cuki, tj. Brdji
Cestitke Cuki, tj. Brdji