Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
enbidzi1

Re: Тема за све и свашта

Postby enbidzi1 » Fri Jun 26, 2026 6:36 pm

Takoreći, država je stala ispred, a ne iza naroda na Kosovu i Metohji

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sat Jun 27, 2026 3:01 pm

Država duradi nešto...
Da je sreće večeras bi svi ti busevi bili blokirani da ne može stoka da se vrati u svoje vukojebine, ali pošto od toga nema ništa, ćutite i patite.

enbidzi1

Postby enbidzi1 » Tue Jun 30, 2026 4:45 pm

https://nova.rs/vesti/politika/vucic-se-oglasio-o-skaj-prepiskama-u-kojima-kokeza-otkriva-planove-za-napad-na-vidica/

show

naravno ništa nisu saznali pošto pričamo o glupostima - ko je razvio veću zastavu i ko je bolje šutnuo loptu.

:lol:

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Jun 30, 2026 5:55 pm

Sve ljude s tribine zna, sve...

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Jul 07, 2026 1:16 pm

Da li znate nekoga pouzdanog ko prodaje šljivu požegaču? Trebaće mi u avgustu 2.5 ili 3 tone? Kod čoveka gde inače uzimamo neće biti ove godine, pa moram tražiti dalje...

MARKER

Postby MARKER » Tue Jul 07, 2026 5:07 pm

Tesko do nje. Virus sarke je bacio na 5% od nekadasnje zastupljenosti. Trazio bih je po zapadnoj Srbiji, mada to verovatno znas i sam... Alternativno, pojuri crevenu ranku, trnovacu, vrlo dobra je i moravka/bugarka... Cacanski hibridi i naravno stenley su najslabije opcije. Sta god da nadjes, vadi kosticu pre fermentacije.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Jul 08, 2026 8:07 am

Trebao sam da uzmem u Koceljevi, tamo je bilo, ali sada nema, kaže da ju je ubilo nevreme to malo što je bilo. Ranku uzima drugar, već je dovezao jednu količinu i odlično izgleda, ali mi ne odgovara termin, neću biti ovde u julu i imam gomilu obaveza. Požegača mi odgovara prvo zbog kvaliteta a i jer mi bude tamo krajem avgusta, ali džaba kada je trenutno baš teško naći. Vadimo koštice naravno, ove godine smo rešili top rakiju napraviti i platiti koliko god trebalo više za šljivu,ali ispalio me čovek što mi je obećao da će nam ostaviti požegaču...

друг члан

Postby друг члан » Wed Jul 08, 2026 2:55 pm

Šta radiš s tolikim pekmezom od 3t šljive? :mrgreen:
Choose Life

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Jul 08, 2026 4:24 pm

друг члан wrote:Šta radiš s tolikim pekmezom od 3t šljive? :mrgreen:

Mažem na 'leba. :mrgreen:
Nas par drugara tu zajedno brljavi, nisam sam. Treba još sa tonom i po' druge vrste da izmešamo, ali nam ovo sad malo menja planove. Niko nije ovde u julu ili imaju brdo obaveza, svi su slobodni krajem avgusta i početkom septembra, pa smo i tu ograničeni sa sortama od čega bi mogli praviti.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Sat Jul 11, 2026 8:37 pm

Kakvo užasno navijački gledano prvenstvo. Izgleda mi, nadam se da se varam, da je ovo zadnji ekser u kovčeg starog dobrog narodnog fudbala, a da je ovo sada tranzicija prema buržoaskom fudbalu gdje su bogataši na terenu i bogataši na tribinama. Da ne idemo dalje do ovog što je Tramp poništio crveni karton i ostale katastrofe kao npr. dodir lopte kosom itd. Užas pravi.
Ima li neko informaciju da li je ijedna baklja zapaljena tokom ovog prvenstva ?!

Return to “Само опуштено”