Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
No al calcio moderno

Re: Вести

Postby No al calcio moderno » Sun Feb 01, 2026 10:25 pm

хајка wrote:Sto se mene tice trebali su ih ubiti i zakopati na njivi i totalno bi ih razumeo, a ovo je preterivanje neko koje prelazi vec neke okvire ljudskosti.

Takodje svog sina i unuka treba dobro da istamburaju da mu ne padne na pamet vise da se kocka i zajmi. Kolika je ta kocka zlo i sta radi omladini i ljudima po Srbiji, mislim da nismo svesni ozbiljnosti situacije.

Ma slične su obe strane u tom sukobu, a i nema nikakvog dede.
Imali smo drugari i ja posla s ljudima iz tog kraja, seljačine sve same, a nezgodni u pm.

друг члан

Postby друг члан » Sat Feb 14, 2026 9:25 am

друг члан wrote:Odvojite malo vremena, pogledajte snimak kroz sta prolaze nasi ljudi sa prostora RSK.

Namestaju i pakuju coveku sudjenje posle 35godina ni krivom ni duznom.

Pisao sam vec o slucaju. Covek teskog zdravstvenog stanja, ne dobija odgovarajucu negu, uslovi katastrofa, a sudija ne jebe zivu silu, neobaziruci na njegovo zdravstveno stanje gura njihovu mantru Srbin mora biti kriv. Sabotiraju lecenje samo da izguraju svoje.Ne prihvataju svedoke odbrane, coveka koji je komandovao u operaciji sa kompletnom dokumentacijom ne prihvataju za svedoka.

Medicicinski vestak opovrgava glavnog svedoka optuzbe i za sud to veze nema, oni teraju svoje. Tri glavna svedoka optuzbe menjaju iskaze, gde se posle 35 godina sete detalja koje nisu spominjali odmah po razmeni zarobljenika kao ni u godinama posle rata. Zastrasivanje svedoka odbrane...

https://www.srna.rs/novost/1369509/aleksandar-travica:-mog-tesko-bolesnog-oca-hrvati-na-silu-hoce-da-osude-za-izmisljeni-zlocin

Choose Life

lukabrasi

Postby lukabrasi » Sat Feb 28, 2026 11:54 pm

Kakvo rokanje na BI, mada bilo je za ocekivati.
Zao mi samo nasih influenserki u Dubaiju.

Return to “Само опуштено”