Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
друг члан

Re: Тема за све и свашта

Postby друг члан » Sun Mar 30, 2025 11:17 am

Instaliraj brave browser, pa preko njega otvaraj yt. Nece biti reklama. I na tel isto. Ja tako kad s cerkom putujem, pa slusam razbole se lisica po 5 sati
Choose Life

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sun Mar 30, 2025 4:36 pm

Hahaha moraću onda tako. Ovaj što je Marker okačio isto neće da radi na hromu. Hvala obojici.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Fri May 30, 2025 7:51 am

Vidim niko nije dao komentar meca Janicic-Bojkovic.
Ne pamtim kada je bila ovolika euforija oko nekog meca, ali i radost posle pobede :)

ElPadrino

Postby ElPadrino » Fri May 30, 2025 9:06 am

I ja sam očekivao da će makar brat Marker baciti nekakav komentar. Velika je cenzura na forumu, pa se više ljudima ni ne piše. :mrgreen: Više nema ni upozorenja samo te obriše ako im se ne sviđa. :)

Šalu na stranu, strašan uvod u borbu, svađe, rasprave i podjebavanja danima i sedmicama pred meč. Onda onaj prvi Face Off natezanje, pa konferencija za medija tu se već zakuvalo i što meni baš daje šmek jeste ono "trzanje", "fintiranje" udarca i slično na sučeljavanju.. Daj malo da zavarniči brate mili, pa ne idete igrati kriket ili neko sranje, idete se ozbiljno potući i otkinut glavu jedan drugom. Nema mi ništa gadnije nego kad se smijulje i pozdravljaju kao braća rođena.. Kao poštovanje za protivnika.. Kakvo poštovanje čovjek će ti potencijalno nanijeti 100-200 udaraca.
I onda opet Face Off gdje ga je Janičić baš razbio, Marko se skroz pogubio pri tome stvarno izgleda kao da ne zna sastaviti 3 rečenice u komadu.. Još uz to ova priča za Staljina, ja sam ostao u šoku. I onda kao šlag na tortu, medijsko vaganje gdje je bukvalno sva publika bila protiv Bojkovića, na šta je on poludio.. Mislim da ga je to na kraju pokosilo, jer sve okej, Janičić i borba i pritisak, ali kad je vidio da je čitava dvorana a kasnije i arena protiv njega mislim da ga je to šokiralo i uništilo psihički.

Meč ko meč, nisu se štedili od prve sekunde, gledao sam skoro neke UFC mečeve većina istih ne može ni prići ovom meču. Ono što mi je bilo malo čudno što je Marko izgledao kao da bukvalno nikakve neke taktike nema i da ide grlom u jagode. Skraćena distanca što Janičiću odgovara, bez nekog konkretnog plana, konstantno je bio na njegovom terenu, kao da je neki đavo ušao u njega. Na kraju stvarno skidam kapu momku kakve je batine izdržao i i dalje se "koprcao", gurkao, hvatao ga rukama, pokušavao hrvati i spasiti se nekako. Možda i greška njegovog tima što nisu bacili bijeli peškir, ali bože moj. Mislim da je primio 190 udaraca, što je baš zastrašujuće.. ALi se javio kasnije i kaže da nije imao ni potres mozga. Svaka čast i Janičiću na ponašanju poslije meča. On je po meni odavno kalibar za UFCa.

Zaista jedan hrabar i odvažan momak, a opet odmjeren i realan, koji ne potcjenjuje, prati ostale borce, ide po Tajlandu šiba se s kim stigne, ide u UFD Gym koji je sigurno jedan od jačih u Evropi, ima već podosta iskustva. Baš jak borac.
Fascinantno je kako je Janičić Bojkoviću oteo bukvalno sve.. I pratioce i medijsku pažnju (Janičić ima jedno 5 gostovanja u zadnja 3 dana) i simpatizere i bukvalno čitav region bruji o Janičiću, a Bojkovića ko j*, evo i doček u Podgorici kao da je došao heroj. Baš onako epske scene, naravno na nekom nižem nivou, ali sve te neke elemente ovaj meč je imao. Još ako bi dobro zakuvali revanš, već bi mogli pričati o nekakvom istorijskom rivalstvu.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Fri May 30, 2025 9:41 am

Revans bi bio greska da bude u neko skorije vreme, mada je to i nemoguce.
Vidim prozivaju Bojkovica da je ćaci, jel moze neko nesto o tome, promaklo mi je

ElPadrino

Postby ElPadrino » Fri May 30, 2025 2:00 pm

Valjda je to nešto povezano na relaciji Ahilej teretane, Sale Banana vlasnik, Lepomir Bakić pa je sve to nešto po toj liniji.. I mislim da su ga isto maltretirali neki batinaši SNSa iz Odžaka da l je onda on njih druko pa šta je dalje bilo.. Iskreno nisam siguran, ali to su te neke priče kako sam uspio povezati, možda neko zna malo više ?

Inače eto i sa navijačke strane, Varvari su zvanično podržali Miloša Janičića, koji je bio a i vjerovatno je sporadično sada njihov član. Kasnije su i bili u dvorani i popalili par baklji nakon pobjede.
Prvo pojavljivanje neke navijačke grupe na FNC-u poslije Dragonsa u Ljubljani. Samo da ne uzme previše maha.

MARKER

Postby MARKER » Fri May 30, 2025 4:31 pm

ElPadrino wrote:I ja sam očekivao da će makar brat Marker baciti nekakav komentar.

Najseljackiji tres tok ikada, tezak krindz, od strane Marka ''dosao sam da primim sto vise batina'' Bojkovica. To je moj komentar od jedne recenice, vise ne zasluzuje.

Fabjan-Hatef je bila ok borba za gledati.

majasno

Postby majasno » Sat May 31, 2025 2:47 am

Ne lozite se, sav trashtalk je bio prisutan jer karte nisu prodavane u broju koje su ocekivane, ostalo je pola nivoa 400 prazno... Debilane kao dolazak Bojkovica sa likovima ispred arena, ili onaj zaglavljeni lift sa Janicicem i desetak telecih glava koji se kao zalecu na Bojkovica itd... Uzasno losa gluma... Bojkovica degenerika je izjelo to sto ga je Janicic iskusno pustio da ovaj prvi preuzme mrznju publike na sebe, jer je glup kao tri kurca i ne zna da sastavi 2 recenice, i izasao je kao degenerik u kavez... A sto se tice skill-a, isti su kurac i jedan i drugi, Janicic je go kurac od borca, dovoljno govori da mu je pobeda nad klincem od 23 godine pobeda karijere... Pogledajte mu sherdog profil, sve same domace kese za nabijanje, i zadnjih 4-5 borbi je dobio borce u rangu Bojkovicevih brazilaca... FNC ne treba pratiti bukvalno, toliko se degenerika izrodilo prateci to da nemam snage da gledam to uopste... Armmada mama...
dan posle spida

Return to “Само опуштено”