Druidid wrote:Mene zanima sta je problem sa plenumima, pa se izjednacavaju sa ostalim politicarima govnarima sa repertoara od sinoc jer se zna u kom kontekstu se peva "i ko ne skace..." Bas iz tih plenuma je izaslo vise patriotskih stvari u ova 4 meseca nego iz bilo cega u Srbiji uzadnjih 15 godina, izuzimajuci navijacke grupe i humanitarne organizacije. Videli ste parolu ispred generalstaba pre neki dan, nekako je bukvalno svima promaklo ovo https://trumpbelgrade.com/ osim plenumasima. Sumarski fakultet kad svaki dan odaje postu stradalima, znate li sta ide na celu kolone do Pozeske, ide krst i zastava Hristov nerukotvoreni obraz, ista ona koja visi na severnoj tribini. I da ne nabrajam sad, ima koliko hoceta primera jako ispravnih i zdravih stvari koje su dosle bas iz plenuma.
Dodaj tu i zvanični poziv da se prisustvuje liturgijama, zvanično odavanje pošte Zoranu Vujoviću itd itd.. Da ne pričamo da samim tim što si protiv nakaradne vlasti da nema većeg patriotizma.
Kalašnjikov brate, jeste to sve biti svoj i sve ostale priče okej, ali kada je trenutak kad bi ti recimo rekao "e dosta je sad neću biti svoj nego sa narodom, sa njima" ?
Jer trenutak je takav da ja ne znam više da li može ikad da se ponovi ovakav poduhvat naroda koji je napravljen, da od uništenih sindikata, obesmišljenih institucija, ugušenih maltene svih grupacija, opet je narod iznjedrio jednu takvu pobunu kojoj zavide širom Evrope (pouzdano) ? Bukvalno je kada, ako ne sada ? Znači zvanično su otjerani svi ljevičari, antifa, svi ovi plaćeni NVO sektor i sva ostala gamad.. Ostao je samo običan narod. Pogledaj samo koliko je zastava Nema predaje i Ikona i sve ti je jasno.

Evo jedna vrhunska slika koja oslikava današnji "Srpski svet". Dobri smo mi kakvi su oni što nas vode.