Серије
-
Re: Серије
Moze li neko da postavi sve sezone NYPD blue?
- lost&found
Da li ima negde na netu da se pogleda / skine Sablja?
Imaš ove standardne fazone "Sablja online gledanje" i slično. Mada, savjetujem ti da uzmeš sebi vrijeme za neke pametnije stvari, pošto je serija totalni promašaj (ko se iole razumije u tematiku i uopšteno glumu).
Serija je mozda zanimljiva ljudima rodjenim posle 2000. koji se ne secaju i nemaju predstavu sta se desavalo.
- CamoSurprise
Po seriji Đinđić ispade kao Koštunica - neobavešteni, dobroćudni, naivčina, koji sve želi na legalan način.
Zapita se čovek, koji smo film mi živeli?
Zapita se čovek, koji smo film mi živeli?
Gilajdza RIP
Bratee kad vidim da mi ovaj smrdljivi lijevo liberalni smećar Feđa Štukan glumi srpskog inspektora koji je zadužen za istragu o premijeru Srbije ne bude mi dobro. Razumijem sve gluma ne poznaje granice, Tihana Lazović Hrvatica kao Đinđićeva žena Hrvatica okej, ali nemoj se igrati sa istorijskom serijom. Pa hajde da vidim da Hrvat stavi u serijal o (bubam) kralju Tomislavu nekog Srbina.. Može ali juče. Samo kod nas Srba i dalje prolazi ta autošovinistička priča.
lost&found wrote:Da li ima negde na netu da se pogleda / skine Sablja?
Imaš je na HBO i na balkandownload da skineš.
Evo jedne sjajne. Ko voli Gaj Ričija ovo će mu se sviđeti.
Mr Inbetween
https://www.imdb.com/title/tt7472896/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_mr%2520in
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Iskače mi ova serija non stop na tik toku, deluje mi baš zanimljivo al nikako da se nakanim da pogledam.