Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Jel ima nekog ko moze da mi pomogne oko booking otkazivanja nakon isteka roka? Moze pm
jel mogu negde da prodam onaj pi coin ?
- хектолитар
Palermo wrote:jel mogu negde da prodam onaj pi coin ?
Za sad i dalje ne moze.
- lost&found
жабац wrote:Пи.
Оће леба без багера....
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Jel ovo moguce da samo uz sbb net mozes da gledas sportklub kanale? Sve kanale na eonu mogu da gledam sem sportkluba. Jel moze neko da mi kaze da li je ovo po zakonu, jel moze nesto da se uradi povod ovoga, neka fora preko koje moze da se gleda sportklub?
Ima li neki kvalitetan link da se gleda basket?
З В Е З Д А Л Е !
Pezo 207 1.4 benzin,iskustva?
-
svuda.prisutan wrote:Jel ovo moguce da samo uz sbb net mozes da gledas sportklub kanale? Sve kanale na eonu mogu da gledam sem sportkluba. Jel moze neko da mi kaze da li je ovo po zakonu, jel moze nesto da se uradi povod ovoga, neka fora preko koje moze da se gleda sportklub?
Mozes da gledas ako platis
Opie wrote:Link za film Gradonacelnik o Gospodinu Pesicu? Zaista placam pivo osobi koja me uputi na pravi sajt.
(Street Force / Curva Orientale)
-
jel ovaj racun kada napravis u romingu mora da se plati bez ikakvog umanjenja? Hocu reci, ne postoji zalba?
Mala pomoc, domaci film, stariji u boji, nesrecna ljubavna prica.
Secam se samo mrbidne scene kako lik kolje svoju devojku i posle trci preko polja da se obesi.
Secam se samo mrbidne scene kako lik kolje svoju devojku i posle trci preko polja da se obesi.
-
Posto je tema zaklkucana, samo da zavrsim koga boli kurac za ustase i balije, ovo citaju poneki zalutali klinci i to treba da brine ljude koji pisu. Pre negde sam slusao raspravu dvojice majstora. I jedan kaze drugom da nije majstor onaj ko je vise uradio, zaradio, napravio, nego onaj koji je na vise mladjih preneo zanat. E tako je i u navijackom, ljudskom svetu. Onaj ko se mozda pitao ili se i dalje pita na svojoj tribini je veliki po tome koliko je ispravnih ljudi i navijaca ostavio iza sebe. A vezano za drugu temu dok god se nama budu nametali sami neki politicari nikada nista bolje nece biti. Kada narod prepozna, izabere, iznedri nekoga to ce biti prava prica. Mada tesko u ovom veku.Uzdravlje.
jel moze negde online da se kupe karte za tsc westhem?
(Street Force / Curva Orientale)
Hristos se rodi braco! Zivi bili vi i vasi najmiliji!!!