chester1984 wrote:Isto se desilo sa splavom "Heaven" 2008g, bio sam prisutan, sreca medju prvima sam izasao, jakne su takođe uzimali, ko koju stigne.. Ne znam sta je u glavama tih sto prodaju karte,valjda znaju, koliko osoba mogu stati.
Ја на сплавове искрено не идем. Мислим на сплавове тог типа. Једино где сам ишао на води су били Шлеп и Запа Барка јер су ипак бродови који искрено не могу да потону на тој дубини али опет сам престао да идем јер не могу више да гледам пијане људе по оном кеју некако као да сам постао матор за такву врсту излазака. Сада сам више у фазону нека свирка или паб пар пива попијем и правац гајби.
А што се тиче карата јеби га профит диктира бројност иако знају да донекле неће одговарати јер се зна да "Елита" долази на те сплавове која има залеђину. Ево Шапић нешто обећава, а и он је виђан на фристајлеру и биће опет појео вук магарца све док неко стварно не погине.
Зато лепо као у САД или Канади обезбеђење броји госте и ако се испуни број гостију нема више улазака и крај приче. Не дао ти Бог да имаш више људи од прописаног јер ти следи затварање, новчана казна и затвор приде.