Клопа
-
-
-
Re: Клопа
Коленица у ресторану Војводина у Жабљу, прејефтино права кафанчуга све препоруке !
Космет је Србија !
1958 wrote:Pomagajte jagodina - despotovac
Za Cupriju znam da je gurman caka mozda i najbolji restoran, dobar rostilj. U tom kraju bih zbog ambijenta, a i stvarno dobra je klopa, predlozio i restoran Vodopad (Lisine).. U Jagodini mi je pre bas bio dobar onaj Obelix fast food, sad ne znam postoji li jos i da l su se pokvarili
-
Da li ste razmišljali da ne jedete meso? Ja prosle godine nisam jeo oko 2 meseca
- Џими Заказака
st.vuki wrote:Klopa na Palicu?
Абрахам.
Sve preporuke za restoran Joksim u Kursumliji. Ako vas put nanese na tu stranu ili idete na Kosovo preko Merdara obavezno svratite. Bukvalno sve je dobro, sta god sam probao, a cesto sam dole u poslednje vreme. Cak i mesa tipa raznjic, vesalica koja inace izbegavam jer znaju biti suva, ovde su vrhunska. Rostilj izuva, cene vise nego korektne
Choose Life
-
-
Ako vas ikad put navede na mrtvu tisu, tacnije Curug obavezno posetite restoran treca Rampa. Drugar gledo onog debelog na jutjubu pa navalio da odemo, klopa ODLICNA cene ODLICNE ! Sve preporuke
Космет је Србија !
-
Verovatno da sam ovde pročitao za preporuku kod Brana u Čačku pa sam hteo da probam jagnjetinu, ali nije je uopšte bilo a za prasetinu sam morao da sačekam još pola sata da se ispeče, što mi se nije dalo, pa sam otišao kod Nemca, verovatno na još nečiju preporuku odavde i hteo tamo da poručim jagnjetinu, ali tamo rekoše da se jede samo teletina. Nije mi se jelo jer sam prethodna tri dana jeo samo teletinu, ali kad već samo to ima, rekoh daj šta daš. Jebo mater ako sam u životu jeo bolju teletinu, ono je bolesno dobro.
-
Bolesni^od^ljubavi wrote:Verovatno da sam ovde pročitao za preporuku kod Brana u Čačku pa sam hteo da probam jagnjetinu, ali nije je uopšte bilo a za prasetinu sam morao da sačekam još pola sata da se ispeče, što mi se nije dalo, pa sam otišao kod Nemca, verovatno na još nečiju preporuku odavde i hteo tamo da poručim jagnjetinu, ali tamo rekoše da se jede samo teletina. Nije mi se jelo jer sam prethodna tri dana jeo samo teletinu, ali kad već samo to ima, rekoh daj šta daš. Jebo mater ako sam u životu jeo bolju teletinu, ono je bolesno dobro.
Nije to Brana covek nego brana na onom malom jezeru
-
Šta je da je, klopa im je vrhunska. Najgore što i kod tog Nemca piše na vratima kod Brana.
- CamoSurprise
Nikšić, restoran Manitovac. Klopa dobra i prelep ambijent, na obali reke Zete...ogroman prostor i igralište za klince.
Imaju neke domaće sireve kao predjelo, u kombinaciji sa Njeguškim ne može da bude promašaj. Roštilj standard, Karađorđeva dobra, a čorba baš prijala. Doduše bio sam blago cuga, pa možda nije merodavno za čorbu, ali mi je legla.
Edit: Da ne budem nepravedan i preskočim manji lokal - Piccoletto...Sutradan ujutru, posle dosta alkohola, full doručak, konkretan, obiman - 3 jaja, Njeguška kobasica i sir za 3 evra...natrpah se, samo jbga morao odmah da vozim nazad, malo je falilo da zaspim do Žabljaka.
Imaju neke domaće sireve kao predjelo, u kombinaciji sa Njeguškim ne može da bude promašaj. Roštilj standard, Karađorđeva dobra, a čorba baš prijala. Doduše bio sam blago cuga, pa možda nije merodavno za čorbu, ali mi je legla.
Edit: Da ne budem nepravedan i preskočim manji lokal - Piccoletto...Sutradan ujutru, posle dosta alkohola, full doručak, konkretan, obiman - 3 jaja, Njeguška kobasica i sir za 3 evra...natrpah se, samo jbga morao odmah da vozim nazad, malo je falilo da zaspim do Žabljaka.
Gilajdza RIP
-
Ja sam u povratku baš sa Prokletija i Žabljaka svratio kod Nemca. Ako si još na Žabljaku imaš iza autobuske stanice dobar i dosta povoljan restoran. Zagora se zove.
- CamoSurprise
Žabljak nam je bio samo pit stop, ali uvek je lepo posetiti, jezero prelepo, priroda fenomenalna...
Jbga, od petka do nedelje sam morao dosta aktivnosti da uglavim u CG, tako da je ovaj put bilo manje vremena.
Po Čačku sam dosta klopao poslednjih godinu dana, ali kod tog Nemca nisam svraćao. Izgleda mi da ću morati uskoro da ga posetim.
Jbga, od petka do nedelje sam morao dosta aktivnosti da uglavim u CG, tako da je ovaj put bilo manje vremena.
Po Čačku sam dosta klopao poslednjih godinu dana, ali kod tog Nemca nisam svraćao. Izgleda mi da ću morati uskoro da ga posetim.
Gilajdza RIP