Душевна болница
-
Re: Душевна болница
Ja ne znam sta su ljudi ocekivali, da ce da uleti neka postena glava, iz naroda
Ovo im je opasna fora, jer je dobro odjeknulo da se spasi ofka.. I sad ulece ekipa spasioca
Ovo im je opasna fora, jer je dobro odjeknulo da se spasi ofka.. I sad ulece ekipa spasioca
-
Dolaze praznici i mora se piti. Ja vrlo retko pijem poslednjih godina pa imam pitanje za braću koja muku muče sa kiselinom, želucem i ostalim kurcima koji te muče dok se pije alkohol.
Kad se najedem i počnem piti špricer, krene da me jebe jer sam se najeo a ako se ne najedem onda krene da me jebe jer se nisam najeo. Inače tih problema nemam nego samo kada pijem, pa dajte savete šta piti, koje lekove, šta raditi? Jer dolazi period, tj već je došao kada se jednostavno piti mora.
Kad se najedem i počnem piti špricer, krene da me jebe jer sam se najeo a ako se ne najedem onda krene da me jebe jer se nisam najeo. Inače tih problema nemam nego samo kada pijem, pa dajte savete šta piti, koje lekove, šta raditi? Jer dolazi period, tj već je došao kada se jednostavno piti mora.
Bolesni^od^ljubavi wrote:Dolaze praznici i mora se piti. Ja vrlo retko pijem poslednjih godina pa imam pitanje za braću koja muku muče sa kiselinom, želucem i ostalim kurcima koji te muče dok se pije alkohol.
Пантопразол или омепрол за желудац, мени помогну баш у ситуацији коју си поменуо. Исто кашика медицинске соде бикарбоне уз чашу воде ради добар посао. Савјет да избјегаваш чорбе, супе и слично онај дан када пијеш, јер сам и ја љубитељ шприцера и имам сличне проблеме које си навео. Ракија може бити алтернатива ако је човјек зна пити .
Шприцер није лак за желудац после јела, нарочито ако је јело било са доста угљених хидрата. Променио бих пиће, ишао бих на неку жестину, неку добру ракију, уз обавезну воду поред, киселу или обичну. 2 чашице ракије - једна чаша воде, лаганим темпом и може дуго да се потраје. Али само проверена жестина, никако нешто превише јефтино и непроверено.
-
Izgleda ću morati da menjam piće a najlepše mi je piti špricer. Hvala na savetima a ako ima još neko nešto da doda, biću zahvalan i njemu.
Paracetamol i magnezijum (šumeća tableta) prije spavanja obavezno.
Predji na drogu, em je zdravije em se lakse skines ako se predomislis nekad.
-
ElPadrino wrote:Paracetamol i magnezijum (šumeća tableta) prije spavanja obavezno.
Ako pijem vode pre spavanja onda ustajem noću da pišam.
Jebeš život kad predješ 35 godina, stalno moraš razmišljati o nekim sranjima.
Prcko ništa ne treba isključiti.
-
Baš htedoh juče napisati da ćeš se ti sigurno javiti s proverenim rešenjem
Choose Life
-
Sir i vino zajedno idu, tako da se čovek ne može ni drogirati bez pića.
Vinjaka nisam ljubitelj, pre neka dobra rakija.
Vinjaka nisam ljubitelj, pre neka dobra rakija.
Sprdam se ja. Nisam vinjak popio od 1. srednje, sad mi je 37. Na miris ako ga neko pije za stolom, krece pegla. Da ne pisem sto ga ne podnosim, mislim da je jasno
Choose Life
- Џими Заказака
Вињак петица или Џејмисон, бара бар. И једно и друго пиће су подцењени у односу на неке друге коњаке/вискије, а лепо клизе и не боли глава. Кафетин обавезно превентивно пред спавање за сваки случај. Наравно увек може и добра, проверена ракија (чак и пре ова два наведена пића), али је нажалост реткост у кафанама. Таково виљамовка ако има може да прође, и Вучија шљива.
И јебига попиј воде пре спавања, боље да устанеш да пишаш него да те одваљује глава сутра цео дан. За џгаравицу рупурут да ти буде увек при руци, исто можеш пред кунт да сажваћеш један превентивно заједно с кафетином. То је кад пијеш на суво, кад се вуче онда на све ово 2 бромазепама или санвал.
Требало ми је доста година за овај рецепт, али не памтим већ дуже време неки озбиљан мамурлук.
И јебига попиј воде пре спавања, боље да устанеш да пишаш него да те одваљује глава сутра цео дан. За џгаравицу рупурут да ти буде увек при руци, исто можеш пред кунт да сажваћеш један превентивно заједно с кафетином. То је кад пијеш на суво, кад се вуче онда на све ово 2 бромазепама или санвал.
Требало ми је доста година за овај рецепт, али не памтим већ дуже време неки озбиљан мамурлук.
-
Mene toliko ne muči mamurluk i nemam nekih problema pred spavanje i ujutro, nego imam situaciju tipa pojeo sam pljeslavicu i posle toga popijem 5-6 špricera i tada mi kreće vraćanje, ne mogu da pijem uopšte ili ću se ispeglati. Pa odem ispeglam, pa počnem opet piti a ne mogu nego mi opet vraća. Onda prsnem sam na sebe i dodje mi da pojedem onu staklenu flašu. Znači samo dok pijem imam tih problema, inače nema.
- CamoSurprise
Menjaj piće...Špricer i pivo prave cirkus stomaku.
Kod mene je dan nakon piva stomak katastrofalan. Iz tog razloga, prešao sam na pelinkovac. Može dosta da se popije, kad je neka prilika za jaču cugu, potrošim recimo onu manju bocu 0,7 za veče. Blaži je od rakije, ne prebije se čovek previše, a sutradan nema problema sa stomakom, što je meni i najbitniji razlog.
Takođe, piše na njemu da ima i lekovita svojstva, tako da pelinkovac - iz medicinskih razloga.
Kod mene je dan nakon piva stomak katastrofalan. Iz tog razloga, prešao sam na pelinkovac. Može dosta da se popije, kad je neka prilika za jaču cugu, potrošim recimo onu manju bocu 0,7 za veče. Blaži je od rakije, ne prebije se čovek previše, a sutradan nema problema sa stomakom, što je meni i najbitniji razlog.
Takođe, piše na njemu da ima i lekovita svojstva, tako da pelinkovac - iz medicinskih razloga.
Gilajdza RIP
I ja pelin deljem bas iz istog razloga kad treba dugo piti,svadbe,proslave.. Sporije vata, kad osetim da sam vruc,popijem kiselu dve..Prosli petak na proslavi sa kolegama iz bivse firme, upalio se. Ne secam se kako sam kuci otiso. Usto u subotu na posao oko 9, popio kafetin i nazad u krevet do 11
Choose Life
-
Џими Заказака wrote:Вињак петица или Џејмисон, бара бар. И једно и друго пиће су подцењени у односу на неке друге коњаке/вискије, а лепо клизе и не боли глава. Кафетин обавезно превентивно пред спавање за сваки случај. Наравно увек може и добра, проверена ракија (чак и пре ова два наведена пића), али је нажалост реткост у кафанама. Таково виљамовка ако има може да прође, и Вучија шљива.
Buraz ovo tvoje ništa ne daju u apoteci bez recepta.
Srećom pomoglo je ovo što su ostale kolege predložili. Sve najbolje svima.
Можда јесте смешно што је потонуо фристајлер али када сам видео оне снимке стварно је могло много балавурдије да пострада. Довољно да је избио један кратак спој и сви би умрли од струјног удара. Хвала богу неко је био довољно присебан да у оној гунгули искључи главни прекидач за струју.
О људима који су крали јакне да не трошим речи.
О људима који су крали јакне да не трошим речи.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
-
Isto se desilo sa splavom "Heaven" 2008g, bio sam prisutan, sreca medju prvima sam izasao, jakne su takođe uzimali, ko koju stigne.. Ne znam sta je u glavama tih sto prodaju karte,valjda znaju, koliko osoba mogu stati.