СП Катар - 2022.
Re: СП Катар - 2022.
Inace majmunisanju nikad kraja. Ovi nasi indijanci jos nisu doleteli u Bg, a svi objavljuju nadrkane izjave za predstojece kvalifikacije. Bukvalno su se usrali po ko zna koji put narodu po faci, istom onom narodu kojeg su nemilosrdno lozili, a sada nakon novog jedenje govana pocele nadrkane poruke po drustvenim mrezama. Ove prethodne generacije koje su nas usrale, posle ovakvih katastrofa se makar ucute. Odu na splavove, izjebu kurve, posmrkaju, popiju, krene klupski fudbal, polako sve padne u zaborav i tako prezive. Ali ovi ne idu tim putem. Ponovo raspaljuju narod kao sada ce biti za sledece kvalifikacije pravi.
Sacuvaj me Boze i sakloni kakvi mentoli. A sto je jos najtragicnije, ponovo ce ova nasa sirotinja raja krenuti da se przi na budalesine.
Sacuvaj me Boze i sakloni kakvi mentoli. A sto je jos najtragicnije, ponovo ce ova nasa sirotinja raja krenuti da se przi na budalesine.
- CamoSurprise
Majmunisanje je kad ti kreten u toku utakmice pokazuje tuki, a posle utakmice pozira u Jashari dresu uz obrazloženje da je to najmlađi član ekipe i da mu daje podršku.
Treba razlikovati bespotrebno kurčenje, kojem smo takođe skloni, od reakcije na pišanje po tebi, koja opet, sve češće izostaje.
Vanja osvetlao obraz na prvenstvu u svakom smislu.
Treba razlikovati bespotrebno kurčenje, kojem smo takođe skloni, od reakcije na pišanje po tebi, koja opet, sve češće izostaje.
Gilajdza RIP
CamoSurprise wrote:Majmunisanje je kad ti kreten u toku utakmice pokazuje tuki, a posle utakmice pozira u Jashari dresu uz obrazloženje da je to najmlađi član ekipe i da mu daje podršku.
Vrti se slika po netu
(Street Force / Curva Orientale)
-
Далтон wrote:CamoSurprise wrote:Majmunisanje je kad ti kreten u toku utakmice pokazuje tuki, a posle utakmice pozira u Jashari dresu uz obrazloženje da je to najmlađi član ekipe i da mu daje podršku.
Vrti se slika po netu
dobro i sta s ovim?
ФИФА би могла да подели учеснике Светског првенства 2026. на 2 половине - свака ће имати 6 група по 4 тима. Победник сваког од њих ће се пласирати у финале.
Мало је вероватно да ће Светско првенство 2026. користити формат са три тима у једној групи.
На турниру, који ће се одржати у Сједињеним Државама, Канади и Мексику, учествоваће 48 екипа, а не 32. Због тога ФИФА треба да смисли нови формат за Светско првенство.
У јануару 2017. године, када је Савет ФИФА одлучио да прошири списак учесника Светског првенства, утврђено је да ће турнир имати 16 група, од којих би свака укључивала три тима. Са овим форматом, две екипе из сваке групе би ишле у 1/16 финала. Међутим, у овом случају би једна од екипа добила предност у распореду. Осим тога, постојала је забринутост да ће две екипе које ће се састати у финалном мечу групне фазе моћи да утичу на расподелу места у групама.
ФИФА је предложила извођење једанаестераца на крају сваке утакмице групне фазе која се заврши нерешено. Међутим, ни ова мера не би спречила тимове да одиграју жељени резултат.
Сада ФИФА разматра три опције за домаћинство турнира. Поред опције са три тима по групи, могућ је формат са 4 тима, који су подељени у 12 група. У овом случају у плеј-оф ће ући и најбољи тимови са трећих места.
Друга шема је да се учесници Мундијала поделе на две половине, од којих ће свака имати по 24 тима.
>Са руског сајта
Мало је вероватно да ће Светско првенство 2026. користити формат са три тима у једној групи.
На турниру, који ће се одржати у Сједињеним Државама, Канади и Мексику, учествоваће 48 екипа, а не 32. Због тога ФИФА треба да смисли нови формат за Светско првенство.
У јануару 2017. године, када је Савет ФИФА одлучио да прошири списак учесника Светског првенства, утврђено је да ће турнир имати 16 група, од којих би свака укључивала три тима. Са овим форматом, две екипе из сваке групе би ишле у 1/16 финала. Међутим, у овом случају би једна од екипа добила предност у распореду. Осим тога, постојала је забринутост да ће две екипе које ће се састати у финалном мечу групне фазе моћи да утичу на расподелу места у групама.
ФИФА је предложила извођење једанаестераца на крају сваке утакмице групне фазе која се заврши нерешено. Међутим, ни ова мера не би спречила тимове да одиграју жељени резултат.
Сада ФИФА разматра три опције за домаћинство турнира. Поред опције са три тима по групи, могућ је формат са 4 тима, који су подељени у 12 група. У овом случају у плеј-оф ће ући и најбољи тимови са трећих места.
Друга шема је да се учесници Мундијала поделе на две половине, од којих ће свака имати по 24 тима.
>Са руског сајта
(Street Force / Curva Orientale)
ElPadrino wrote:Naguzice ih Maroko samo zbog toga sto su jajare. Cigani jebeni, nista bolje nisu ni zasluzili.
Choose Life
Još da hoće da ispadnu kroasani pa da mirne duše pratim ostatak prvenstva.
- Bruno Sulak
A jebem mu mater vise
-
Ja sam emotivno ispražnjen posle sinoć, ali sam opet uspeo da se iznerviram. Jebali mater opet će kroz penale do finala doći.
Bolesni^od^ljubavi wrote:Ja sam emotivno ispražnjen posle sinoć.
sto sinoc brate?
modric ima 38 godina i potrosnju kao konj tegljac, brozovic pusi i pije a trce kao hrtovi 120 minuta
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
Закључавај ова говна.
jel bilo nekih parola od navijaca ili mozda neka podrska od igraca za ukrajince?
slabo sam pratio utakmice
-
Sisaj palac Pertla.
- Bruno Sulak
Palermo wrote:jel bilo nekih parola od navijaca ili mozda neka podrska od igraca za ukrajince?
Nista bukvalno, jedino je na nekoj tekmi bio neki lik sa zastavom azova i nista vise.
Kakve su samo bile najave za naše starletane ali Balkanski Krojf
Poraslo dete...osamostalilo se...hahahahahaha
- Bruno Sulak
Pluca tima hahahahagahahahahahahahahahagaga