Bruno Sulak wrote:Riper, ako pobedimo i minimalno (sto se naravno nece desiti), mi imamo 4 boda a Svajcarci 3.
Zabac, bukvalno su bili gori od nas protiv Brazila, sreca njihova pa su prosli jedva.
Hahaha, apsolutno sam prevideo da oni imaju "samo" tri boda i da pobednik ide, osim ako Kamerun ne napravi apokalipsu na ovom Mundijalu. Hvala ti.
Inace da nije ove zajebancije oko jebanja tudjih zena, pobednik dana bi bio Kuzmanovic koji je valjda resio da pomogne nasoj reprezentaciji izjavom da bi on 2018. godine iznabadao Dzaku i Sacirija da je bio na terenu dok su oni sirili orla rukama. Covek koji je napravio penal rukom daleko iznad glave i usrao nas protiv Gane, gde se ocekivalo da cemo uzeti bodove.
U prevodu, neki bivsi igraci reprezentacije nadju nacin da nam se useru u zivot i godinama po zavrsetku karijere. Jer to je bio period kada sam mnogo ozbiljno shvatao reprezentaciju i kada sam debelo precenjivao njihove mogucnosti i potcenjivao cinjenicu da su kompletni mentoli.
Da stavim malo u kontekst, nasa poslednja utakmica na Mundijalu 2006. godine bila je protiv Obale Slonovace. Ko se seca (a bolje bi bilo da imamo amneziju), to je protiv one katastrofe posle Argentine od 6:0, taman da ne odemo kao kompletna govna kuci.
Vodili smo ako se dobro secam 2:0 i onda je na scenu stupio Milan Dudic. Decko je dva penala napravio rukom, jedan iznad glave, drugi pored tela. Ono cega se secam je taj njegov teleci pogled i neki smesak i rasirene ruke kao da kaze, ne znam koji mi je kurac.
A ovo pominjem jer smo na toj utakmici napravili dva penala rukom, prva sledeca na mundijalima je bila protiv Gane 2010. godine, gde je Kuzmanovic napravio penal rukom. I tu naravno nije kraj, jer smo vec na sledecoj utakmici protiv Nemacke napravili jos jedan penal rukom iznad glave. To je ucinio kapitem Mancester Junajteda, Nemanja Vidic, ali je Mustafa taj penal odbranio.
Kada podvucemo crtu, imali smo tri vezane utakmice (na dva mundijala) na kojima smo napravili cetiri penala rukom iznad glava. Ovo je samo kratak povratak u traumaticnu istoriju pracenja nase reprezentacije, koja se svojski potrudila da na svakom velikom takmicenju igra sto je moguce vise retardirano, ali da pre toga raspali ovaj narod na nivo da je sve ispod osvajanja mundijala neuspeh.
Ipak, imaju jos jednu sansu ovi nesrecnici da se iskupe za sva sranja i traume koje sam doziveo prateci ih.