Vinz wrote:Да ли би ваљало отворити тему о сатовима? Ако јок, дајте овде ко шта носи и у к.рац
судећи по уписима боље отворити тему о парфемима
Vinz wrote:Да ли би ваљало отворити тему о сатовима? Ако јок, дајте овде ко шта носи и у к.рац
Momo wrote:Стигне ти позив за други основни суд или тако нешто знају правници овде ...у Устаничкој... у том позиву ти напишу где је суд и све...али ти и ставе доле да можеш да одеш на једно друго место, то ти је нека полицијска станица на Палилули, где можеш да се договориш са њима о признању кривице. Тако је бар овде за Бг. Тако сам и ја отишао тамо. Код мене насељено место , дозвољено 50 ја ишао 91. Казна ти је са договором 15 сома 4 бода и без одузимања дозволе. Ако се не договориш са њима тачније идеш на тај суд код судије за прекршаје, казна иде од 10 -30 сома од 4-8 бодова и од месец до 3 месеца одузимање. Код мене је стигла казна тачније тај позив после једно 5 месеци . Сад постоји и оно наше старо српско застаревање враћање суочавање са полицијцем, не долазак на рочишта свашта нешто али се тим нисам бавио
несуна реса wrote:28.08.2022 Протестна шетња против параде срама, било би добро окачити нову тему, да што масе види и дође !
Users browsing this forum: No registered users and 44 guests