Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Вечерас се шиба млада нада српског ММА у УФЦ-у, Урош Медић, меч почиње негде око 1 - 1:30. Кога занима, стримове може потражити овде https://reddit.mmastreams100.com/ufc-26 ... ve-stream/
Медведев може да буде први тенисер света, хахахахаха какав скеч... Чоек три турнира освјио и одма намбер ван, шта све неће урадити само да србин не би био то што јесте... Немају мира душмани...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мићара wrote:Медведев може да буде први тенисер света, хахахахаха какав скеч... Чоек три турнира освјио и одма намбер ван, шта све неће урадити само да србин не би био то што јесте... Немају мира душмани...
Била је нека вест да ће наводно поништити турнир од прошле године у Паризу, па ће Медведев бити први свега недељу дана. Тако некако, овлаш сам видео. Ако неко нађе то нека окачи.
There again, he always used to say that one day Millwall would win the cup!
Ma koga briga za prvo mjesto, ionako se sa tim više nema šta dokazivati. Sad je najveći problem da l će mu ovi fašisti iz australije zabraniti ulazak u državu tj. na kontinent...
- Bruno Sulak
Kakvih sprdnji ima za Arape i Njukasl sou zivi. Englezi Bogovi humora
Ма 'ајде што се спрдају, него што дивљају на улицама у оном њиховом маничном стилу као ПЛ да су освојили. Мислим променио им се власник, није мала ствар, али опет... Какав народ...
no guts
no glory
no glory
jel može neko da mi objasni, onako sa bez "nije nam bio dan" šta je ovo bilo večeras. Sto mu gromova jebem, užasne li utakmice za gledanje.
друг члан wrote:Probaću ja, jako smo loši.
Nije do nas, dobro smo igrali, samo se Luksemburg pojačao u ljetnom prelaznom roku.
Незгодан противник, јбг данас сви играју фудбал. Једина светла тачка онај брат на мегафону што је урликао целу текму.
-
жабац wrote:Незгодан противник, јбг данас сви играју фудбал. Једина светла тачка онај брат на мегафону што је урликао целу текму.
To isto juče meni burazer kaže, nema više protivnika koje ćeš napuniti petardom. A taman se potrefilo da je bilo 3 ili 4 utakmice juče 4:0 ili 5:0.
Mislio je burazer da nema protivnika koje ćemo mi napuniti petardom. Za druge ima. A neki dan po novinama, Srbija igra najlepši fudbal u Evropi...
Choose Life
Bilo je lepo videti Kabiba da navija za Fedora sada nedavno u Moskvi.
Jako dobar intervju Hrvatima je dao nas Novosadjani koji bas cenjen mma sudija.
Neki od delova
Jako dobar intervju Hrvatima je dao nas Novosadjani koji bas cenjen mma sudija.
Neki od delova
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- Bruno Sulak
Koji je kurac ovo Arena Premium? Sve dobre utakmice stave tamo a na ove obicne kanale neke krseve i reprize.
- Bruno Sulak
15 godina cekam da ovako odigrate, 15!!! Konacno jedna nasa vrhunska utakmica i pobeda protiv top tima.
- UltrasDoras
auu mitree
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
ako je neko zaslužio, to je on