Gušterov osmeh wrote:Bolesni^od^ljubavi wrote:Šta je rashovac? Gugl ne zna.
Ja pomislio da je rashovac sledbenik Radovana Karadžića.
Bukvalno je i meni ovo prvo palo na pamet. Hahahahaha
Gušterov osmeh wrote:Bolesni^od^ljubavi wrote:Šta je rashovac? Gugl ne zna.
bojan23 wrote:Bolesni^od^ljubavi wrote:Šta je rashovac? Gugl ne zna.
RASH -- Red and Anarchist Skinheads
čompika wrote:Na ovom forumu se vec 10 godina vodi bitka ko je navijac i zasto svi pisu na samo opusteno. Svako iole normalan, sa imalo ljudskosti, shvatio je da imamo nevidjeno zlo kojem kraja nema. Ja nista uzasnije nisam mogao zamisliti da ce se desiti grobarskoj tribini, iako sam ih mrzeo dosta dugo.
Kako iz glave uopste izopstiti sve sto vecina nas zna, o svemu... kakva crna zabava i zezanje, samo budala bi mogla da se proveseli vise na nasem stadionu, ako smogne snage da ostane slepa na ovo sto se desava. Ma na kakvom stadionu, u jebenoj zemlji celoj. Dosta sam puta mislio da sam ja hejter i kao ajde, ja samo mracim. Ovo je jebeni pakao
Sukarno wrote:Red Union,
njasvi wrote:Sukarno wrote:Red Union,
Jel ovde peva onaj dasko ?!
Neko ga je kao napao nedavno pa on kmecao preko medija fasisti fasisti
Koji je to komad budale brateeeeeee
Znaci
Aj da je neki klinac ali lik ima 4 banke
Ja mislim da se lik zajebava nemoguce da je neko toliko lud
Sukarno wrote:njasvi wrote:Sukarno wrote:Red Union,
Jel ovde peva onaj dasko ?!
Neko ga je kao napao nedavno pa on kmecao preko medija fasisti fasisti
Koji je to komad budale brateeeeeee
Znaci
Aj da je neki klinac ali lik ima 4 banke
Ja mislim da se lik zajebava nemoguce da je neko toliko lud
Тако је.Дашко пева у "Red Union"-y који је јако добар бенд.Наступао на RASH фестивалима широм Европе од Берлина,Мадрида,Париза...Био је на мети фашиста (попрскали га сузавцем и напали штанглом) али се не сећам да је било коме кмечао,већ је окренуо на зајебанцију како су га напали неки ретарди који не знају честито ни да замахну.
Види овако пријатељу,многи од нас имају по 4 банке али се не миримо са неким стварима.Ја се са дотичним у многим стварима не слажем,али по питању тога да се жели на мала врата у нашој нам Србији провући фашизам и то онако курвински, то је чињеница.Ко финансира радикално десне групе?Левијатан,Српска десница,Народне патроле?Немате појма.А ни власт нема појма.Добро ОК.
Појављују се насупрот тога неки нови клинци.Као нпр. "Антифашисти Београда" па кажу овако.Значи хоћете сукобе?Да нападате људе по улици?ОК добићете га.И знају знање,уче из искустава,имају тај "football hooligan" фазон,прилазе младима,објашњавају им и уче их да треба да узврате,јер најгоре од свега је кад се уплашиш...јер нападач се храни страхом!То је ствар психологије.
И замисли клинци стварно имају акције.Дођу на пример у кварт у Београду за који знају да га држи екстремна десница па окаче овакво саопштење:
ВИДЕО:
https://m.facebook.com/antifasistibgd/v ... cated&_rdr
"Београдски антифашисти су недавно сазнали локацију на периферији града где се нацистички олош годинама окупља и прави мурале са њиховим антицивилизацијским порукама.Мурале смо посетили и преуредили у року од 48h.Фашизам неће проћи! Смрт фашизму!"
Или на пример понесу камеру са собом па чекају фашистичка говна да се појаве уз следеће саопштење:
ВИДЕО: https://m.facebook.com/antifasistibgd/v ... cated&_rdr
"Сваког 4.фебруара фашисти се окупљају у центру Београда на месту где се издајник Милан Недић убио 1946.Ове године антифашисти Београда су дошли на наведену локацију да на тај дан фашистима у лице кажу шта мисле о Хитлеровом слуги Недићу.Међутим иако смо чекали цео дан фашисти се нису појавили".
Или сад кад је био 9.мај Дан победе,када су дошли испред Старог Сајмишта упалили бакље и графитирали Нови Београд:
ВИДЕО:
https://m.facebook.com/antifasistibgd/v ... cated&_rdr
Значи ова деца скроз капирају причу навијачке и уличне супкултуре одакле и регрутују људе.Шта има д чекаш да те неко нападне,узмеш бре и звизнеш га да му звони у глави два дана.А не неке хипи форе "All we are saying is give peace a chance".То ова друга страна не разуме.Jeл АНТИФА тероризам и ко ово финансира?Слушајте немам појма,али радо ћу да приложим 500 дин на рачун,нема чика Гига више истршио сам се сад преко лета.
Ideš sedam dana na hlađenje. Možeš normalno diskutovati i kačiti zanimljiv sadržaj. Ne mora vladati jednoumlje na forumu. Ali cinkarenje i otkrivanje privatnih podataka ti se neće dozvoliti.
posto nisu kao neki strani anitifasisti pa da uzmu stvar u svoje ruke pa da npr. upadnu u banku, napadnu policijsku stanicu ili tako nesto, kako bi sebi obezbedili srdstva za dalji rad.
njasvi wrote:I ti mislis da je to slucajno ?!
Da se spontano organizuju ?!
Users browsing this forum: No registered users and 57 guests