Postby Синдикат » Fri Mar 26, 2021 2:31 am
А шта смо ми то у Ђенови урадили, исекли жицу и бацили две бакље у терен. Невиђено нешто, скандал над скандалима.Не сећам се да је неко тада од других група покушао да спречи тих пар људи у томе, него је свима на трибини било до јаја. Јел су наши људи започињали туче са полицијом по граду пре утакмице? Као навијач, не мислиш ли можда да је једно срање водиило ка другом, и тако даље до тога на трибини? И да нису само цигани започињали срањеа тај дан, и да је свима то тада било до јаја- Цирка, бакље, туча са полицијом, ломи се плексиглас, бакље на терен, па са трибине поред наше нас напушавају, гађају и то све у Ђенови, граду са великом навијачком репутацијом. Дркали су сви курац на све што је било тај дан навијачки, немој да се лажемо. Као навијач, јел мислиш да је прекид утакмице био фер? Сличне сцене сваки викенд широм Европе...Али онда креће прича из савеза, да није било цигана, ми би се пласирали на првенство... Би курац, нису цигани звали играче и нису цигани играли на терену. Али су 2 бакље у терену одлично послужиле да говнари скину одговорност са себе. Понављам, ни једна група или појединац, у том тренутку није био против свега тога, свима је било до јаја. Може се рећи да неке ствари нису требале да се десе, ту пре свега мислим на улазак у аутобус са играчима, али за све друго, подједнаку одговорност има свака група која је учествовала у срањима.
У Констанцу се није ишло организовано, значи није група Делије Север организовала превоз. Што не значи да наших није било. Било је доста наших, свако за себе. Колико знам, нисам био, па нисам сигуран, нису наши тада ништа започели, није ни битно ко је, замисли навијачи пале бакље, бију безобразне истриоповане редаре, па и са полицијом. Пишеш као жена у црном, а не навијач. Замисли паљене су бакље...Зар нису сви кућама после тога дошли задовољни како су све групе биле сложне, ето и први заједнички инциденти.
Ми смо криви и за прекид против шиптара, чак смо и дрон украли.
Ето да не би ми кварили ту причу око репрезентације, ми је нећемо пратити као група, нећемо ни никога саботирати. Кад нема нас, рак ране. остали имају идеалне услове да направе причу какву год желе, само без бакљи и туча са полицијом, да вам не би као овај горе то узели за зло.