chester1984 wrote:Bio je normalan odnos decko i devojka, devojka da mi bude zena, ali se nesto promenilo i ne ide
Да ти буде жена а већ си се оладио. Боље је некада послушати главу него срце, па ти види...
chester1984 wrote:Bio je normalan odnos decko i devojka, devojka da mi bude zena, ali se nesto promenilo i ne ide
chester1984 wrote:Ja sam sa tom devojkom 4 meseca i u pocetku je bas bilo zanimljivo sa njom a u poslednjih 2 meseca kao da se ceka trenutak, kao da ce neko umre i neki problemi, gde moraju da se ispravljaju krive drine i ode sve u k..
chester1984 wrote:Ako od bivse devojke posaljem video snimak njenih sexy igrica njenom sadasnjem decku i jos nekom u mesenger, da li moze i sta moze policija da mi radi? Jer mi je pretila policijom sto sam vec poslao sexy dopisivanja i sto sam je jos u oktobru pratio i uveravala me je , da joj to samo kolega a posle je neko izmislio od njih da sam ga gurnuo kod njih na poslu a sacekao sam ga posle posla i on je tvrdio da mu je samo koleginica a u medjuvremenu sam nasao drugu novu-staru devojku i sa kojom je isto krenulo ne bas kako treba
Ne bi trebalo da išta mogu, aj pošalji
Шаљи овде, ми те нећемо пријавити.
Nemoj samo neki snimak gde loše jebeš pa da ti se u dvije kuće smiju što bi neki rekli.
chester1984 wrote:Ako od bivse devojke posaljem video snimak njenih sexy igrica
Zalgiris wrote:xexexe jako. Kad smo vec kod ovih bolesti, neko je kacio neki sajt gde su postavljane slike i klipovi domacica. U medjuvremenu je to nesto prslo (bar meni), pa ako neko zna o cemu baljezgam nek postavi opet
Users browsing this forum: No registered users and 45 guests