Celavac wrote:Јел тргује неко на берзи , да подели неки савет?
Kupuj Celsius
Celavac wrote:Јел тргује неко на берзи , да подели неки савет?
Zvekete wrote:I ja sam kao Lost upao oko 1300$ sve zajedno u par valuta i drzim ih i dalje. Od para sam se oprostio u startu, a ako nesto bude na kraju-super. Prvi ethereum sam kupio kad mu je cena bila oko 700$. Jebiga. Sad kad bi sve prodao uzeo bih oko 500$, znaci minus 800. Al tako su i pricali da ce liverpul da nas dobije na Marakani, znaci nada umire poslednja
Zvekete wrote:Zvekete wrote:I ja sam kao Lost upao oko 1300$ sve zajedno u par valuta i drzim ih i dalje. Od para sam se oprostio u startu, a ako nesto bude na kraju-super. Prvi ethereum sam kupio kad mu je cena bila oko 700$. Jebiga. Sad kad bi sve prodao uzeo bih oko 500$, znaci minus 800. Al tako su i pricali da ce liverpul da nas dobije na Marakani, znaci nada umire poslednja
Samo da citiram svoj post iz 2018...srecom nista nisam prodavao, tako da u ovom trenutku imam solidnu cifru na racunu. Nadam se da su i ostali koji su drzali slicno uradili, secam se da vas je bilo ovde
Pitanje je sta sad? Skinuti ili jos cekati... Tamni vilajet bukvalno
andro saner wrote:Zvekete wrote:Zvekete wrote:I ja sam kao Lost upao oko 1300$ sve zajedno u par valuta i drzim ih i dalje. Od para sam se oprostio u startu, a ako nesto bude na kraju-super. Prvi ethereum sam kupio kad mu je cena bila oko 700$. Jebiga. Sad kad bi sve prodao uzeo bih oko 500$, znaci minus 800. Al tako su i pricali da ce liverpul da nas dobije na Marakani, znaci nada umire poslednja
Samo da citiram svoj post iz 2018...srecom nista nisam prodavao, tako da u ovom trenutku imam solidnu cifru na racunu. Nadam se da su i ostali koji su drzali slicno uradili, secam se da vas je bilo ovde
Pitanje je sta sad? Skinuti ili jos cekati... Tamni vilajet bukvalno
Ja bre jos uvek drzim Redcoin! Sjebo nas Radovac samo tako...ulozio sam 200 jurcena, sad imam oko 20 i to na nekoj berzi koja je u bankrotu valjda! Oprostio sam se od tih para...
несуна реса wrote:Ја кога год сам чуо да је са тим криптовалутама биткоинима шуровао , знаш оно еуфорија имам дојаву од Мике Пернице да биткоин сутра скаче па напала иди купуј лудило сви се залете и 100% сви испуше и то ваљано , неко се залетао са 200 неко са 500 има и оних амбициозних што су сома два стављали и ево 2 године велика кита Тако да би волео стварно да чујем да је неко бар 1е узео на овим срањима
несуна реса wrote:Јел зна неко неког , или је чуо да је узео лову на тим криптовалутама ?
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests