Celavac wrote:Јел тргује неко на берзи , да подели неки савет?
Kupuj Celsius
Celavac wrote:Јел тргује неко на берзи , да подели неки савет?
Zvekete wrote:I ja sam kao Lost upao oko 1300$ sve zajedno u par valuta i drzim ih i dalje. Od para sam se oprostio u startu, a ako nesto bude na kraju-super. Prvi ethereum sam kupio kad mu je cena bila oko 700$. Jebiga. Sad kad bi sve prodao uzeo bih oko 500$, znaci minus 800. Al tako su i pricali da ce liverpul da nas dobije na Marakani, znaci nada umire poslednja
Zvekete wrote:Zvekete wrote:I ja sam kao Lost upao oko 1300$ sve zajedno u par valuta i drzim ih i dalje. Od para sam se oprostio u startu, a ako nesto bude na kraju-super. Prvi ethereum sam kupio kad mu je cena bila oko 700$. Jebiga. Sad kad bi sve prodao uzeo bih oko 500$, znaci minus 800. Al tako su i pricali da ce liverpul da nas dobije na Marakani, znaci nada umire poslednja
Samo da citiram svoj post iz 2018...srecom nista nisam prodavao, tako da u ovom trenutku imam solidnu cifru na racunu. Nadam se da su i ostali koji su drzali slicno uradili, secam se da vas je bilo ovde![]()
Pitanje je sta sad? Skinuti ili jos cekati... Tamni vilajet bukvalno
andro saner wrote:Zvekete wrote:Zvekete wrote:I ja sam kao Lost upao oko 1300$ sve zajedno u par valuta i drzim ih i dalje. Od para sam se oprostio u startu, a ako nesto bude na kraju-super. Prvi ethereum sam kupio kad mu je cena bila oko 700$. Jebiga. Sad kad bi sve prodao uzeo bih oko 500$, znaci minus 800. Al tako su i pricali da ce liverpul da nas dobije na Marakani, znaci nada umire poslednja
Samo da citiram svoj post iz 2018...srecom nista nisam prodavao, tako da u ovom trenutku imam solidnu cifru na racunu. Nadam se da su i ostali koji su drzali slicno uradili, secam se da vas je bilo ovde![]()
Pitanje je sta sad? Skinuti ili jos cekati... Tamni vilajet bukvalno
Ja bre jos uvek drzim Redcoin! Sjebo nas Radovac samo tako...ulozio sam 200 jurcena, sad imam oko 20 i to na nekoj berzi koja je u bankrotu valjda! Oprostio sam se od tih para...
несуна реса wrote:Ја кога год сам чуо да је са тим криптовалутама биткоинима шуровао , знаш оно еуфорија имам дојаву од Мике Пернице да биткоин сутра скаче па напала иди купуј лудило сви се залете и 100% сви испуше и то ваљано , неко се залетао са 200 неко са 500 има и оних амбициозних што су сома два стављали и ево 2 године велика китаТако да би волео стварно да чујем да је неко бар 1е узео на овим срањима
несуна реса wrote:Јел зна неко неког , или је чуо да је узео лову на тим криптовалутама ?
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests