Спортске вести и занимљивости
- ultrastito
Re: Спортске вести и занимљивости
Bože sačuvaj kakva utakmica. Sreća pa ovi veze nemaju inače bi nam spakovali 3-4 komada
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Вероватно и они то коментаришу сад за вас.
Ујутру око 5-6 сати се шиба Александар Ракић са Ентонијем Смитом. Мислим да је ово први пут да у главној борби вечери у уфц-у учествује један Србин, додуше под аустријском заставом, али небитно.
Ако некоме затребају линкови https://www.mmastreams100.com/ufc-vegas ... ve-stream/
Ако некоме затребају линкови https://www.mmastreams100.com/ufc-vegas ... ve-stream/
Више није ни под заставом Аустрије, од вечерас се званично бори под нашом, вероватно је то изненађење о којем је скоро причао. Чак су и прекрили заставу Аустрије на рукаву дуксерица нашим грбом.
Што се тиче борбе, тотална доминација Ракића, ако овако настави, постоје велике шансе да узме појас.
Што се тиче борбе, тотална доминација Ракића, ако овако настави, постоје велике шансе да узме појас.
Ovo da objavi niko ? A kad treba pljuvati gori sve. Nevezano za forum nego i uopsteno srpsku javnost.
P.S.Prastajte ako je fotosop.
Brate nemoj i ti
Naravno da je fotošop
Naravno da je fotošop
- CamoSurprise
Jel ispratio neko reprezentaciju fudbal sinoć ? Jel još nekoga nervira prelaženje u polje napada kratkim pasovima po svaku cenu ?
Insistiranjem da se tako prenosi lopta po svaku cenu i pod pritiskom, dolazi do grešaka koje su katastrofalne, gubi se lopta na 30 metara od svog gola ili još gore kao sinoć, brljavac se sapliće i daje loptu čoveku u noge na 16 metara od svog gola. Pa jbote, 6-7 protivničkih igrača na tvojoj polovini, ako si pod pritiskom, daj nekad dugu loptu na centarfora, pa nek proba da spusti glavom.
Ne igraju samo naši tako, završnica LŠ isto su sve ekipe tako igrale, ali mene to nervira, dolazi do bespotrebnih rizika. Sinoć konkretno, poklonjen treći gol iz takve situacije i još nekoliko scena gde je slično moglo da završi, ali zato je posed lopte ubedljivo na našoj strani.
Insistiranjem da se tako prenosi lopta po svaku cenu i pod pritiskom, dolazi do grešaka koje su katastrofalne, gubi se lopta na 30 metara od svog gola ili još gore kao sinoć, brljavac se sapliće i daje loptu čoveku u noge na 16 metara od svog gola. Pa jbote, 6-7 protivničkih igrača na tvojoj polovini, ako si pod pritiskom, daj nekad dugu loptu na centarfora, pa nek proba da spusti glavom.
Ne igraju samo naši tako, završnica LŠ isto su sve ekipe tako igrale, ali mene to nervira, dolazi do bespotrebnih rizika. Sinoć konkretno, poklonjen treći gol iz takve situacije i još nekoliko scena gde je slično moglo da završi, ali zato je posed lopte ubedljivo na našoj strani.
Gilajdza RIP
Гледао сам ја, мазохиста сам.
Једино вредно помена су дресови који заиста лепо изгледају.
Оног убогог максимовића (малим словом) не бих звао ни да игра за моју улицу. Бордо му никад нећу опростити а као што видимо човек је ходајућа киксара.
Једино вредно помена су дресови који заиста лепо изгледају.
Оног убогог максимовића (малим словом) не бих звао ни да игра за моју улицу. Бордо му никад нећу опростити а као што видимо човек је ходајућа киксара.
CamoSurprise wrote:Jel ispratio neko reprezentaciju fudbal sinoć ? Jel još nekoga nervira prelaženje u polje napada kratkim pasovima po svaku cenu ?
pogotovo sto su napred bili mitar i savic, obojica su odlicni u skoku
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Kako dzjuba razgrce ove nase nesrecnike, trese ih ko slinu. Kakav igrac, pored ogromne snage ima tehnike, kreativnosti, ma milina za gledati
Често одем до на село
Немаш гдје ни утакмицу гледати код куће мора се сједити у кладионици, јебем ли ти земљу!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Bilo je na Nova S, nisi morao brate do djavolje kladionice
Fala bogu pa čitav život gledam Vošu pa mi reprezentacija i ne padne teško.
Dresevi su dobri, da su bar za nijansu tamniji da se već vide ti ornamenti što su stavljeni, al jebeš dres..
Fala bogu pa čitav život gledam Vošu pa mi reprezentacija i ne padne teško.
Dresevi su dobri, da su bar za nijansu tamniji da se već vide ti ornamenti što su stavljeni, al jebeš dres..
nisam bas pazljivo gledao, jel to njemu radonjic igrao u sredini?
Nije igro niko
Sve al ovo sto se pokusava gvardiola sa igracima koji nemaju pod a) prijem pod b) pas i c) osecaj za prostor je najveci pank ikada vidjen u vrloj reprezentaciji. U prvoj ozbiljnoj utkamici sa nekim ozbiljnijim mi moramo primiti 5-7 golova.
Sve al ovo sto se pokusava gvardiola sa igracima koji nemaju pod a) prijem pod b) pas i c) osecaj za prostor je najveci pank ikada vidjen u vrloj reprezentaciji. U prvoj ozbiljnoj utkamici sa nekim ozbiljnijim mi moramo primiti 5-7 golova.
mungos wrote:Nije igro niko
Тачно тако, у реч. Норвешка ће нам се усрати у живот, пред једну од најбитнихиј текми ти пробаваш и форсираш неки систем који реално није могуће спровести са дрворедом какав имамо. Мучно је гледати све то, ал мазохизам у случају гледања репстације је одавно присутан па смо се сви, ваљда и навикли.
plus što su Turci imali iskombinovani sastav. Ne znam, mi sa Norvezanima nemamo šta da igramo, eventualno hrkljuš
nisam odslusao podkast, ali ovaj ivan loncarevic je toliko ocajan lik da je to tragicno.ko je njemu dao da prenosi bilo sta debelo se zajebao
Ovi macku preko praga nisu sutnuli sto bi rekao recko
Често одем до на село
- UltrasDoras
Nikola Jokić
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS