CREW pg wrote:Medojevicu se nikako ne moze vjerovati.
A kom politicaru pa moze? i ovde i dole... cak sam i naglasio da se ne slazem sa njegovim uverenjima i delovanjem. Ovde se radi o tome da u ovom videu ima dosta zanimljivih sagledavanja stvari i okolnosti i to je to..
Mozemo mi do sutra da raspravljamo sta je bilo u proslosti, ali je situacija tavka da sad mora svi da saradjuju, ne mora da se vole ali ako misle nesto da urade morace da saradjuju svi i da zaborave na tuznu proslost..
U Srbiji ljudi vole DF zbog Srba u njemu, zbog njihove borbe i odlucnosti i slicnih stvari ali su u zabludi da oni imaju sad neku podrsku, da imaju nosilac liste bi bio Mandic i izasli bi kao nova srpska demokratija(ili DF ako pricamo o njemu konkretno). A ovako kad ni sami Srbi ne mogu da ga smisle vise mora da se sklone iza belih kosulja, nosioca liste koji je nestranacka licnost, dok je stranka u koaliciji koja je u koaliciji... a drugi osnivac DF, sa pomenutog videa je glasao za nezavisnost kad je bio referendum. Tako da ja nisam u nekoj zabludi i pisem ovo da se ljudi ne varaju, da ne ocekuju previse, da ne misle da Srbi imaju neki veliki
politicki uticaj sad posle ovih izbora, a same srpske stranke neke prevelike simpatije u narodu.. Vidis i sam sta pisu ljudi jedan kaze treba odma da se povuce priznanje Kosova, drugi da treba odma izruciti Mila, treci da Srbi treba da imaju premijera, cetvrti da se vrati zajednica, peti da treba odmah izaci iz nato-a i slicne stvari, a nema nigde utemeljenja takvim zeljama pa posle bude neko prevremeno razocarenje u novu vlast.. nova vlast ce biti kakvi su i ljudi koji su je izglasali, to nije sjano.. ali je svakako bolje od ovog do sad... i da ne bude neke zabune i ja simpatisem DF i da imam pravo glasa sigurno bih za njih glasao, jer je to prirodno i za koga bih drugo da se ne lazemo, izbora ne bih imao nekog...