Вести
Re: Вести
Трошкови кампање
Да се мало подсетимо, седам дана пред изборе, 17.4.2014. у снс гласнику излази ово:
EVO KOLIKO STVARNO KOŠTA KAMPANJA DESNIČARSKE KOALICIJE: Dveri-DSS za kampanju troše čak 2.000.000 evra!
http://www.informer.rs/vesti/izbori/66767/-KOLIKO-STVARNO-KOSTA-KAMPANJA-DESNICARSKE-KOALICIJE-Dveri-kampanju-trose-evra
Горе се види да је износила око 307 000 евра, било је још трошкова попут путовања, али никако ни близу 2 милиона евра.
Ово се вртело на пинку и свим напредним причама по медијима.
У ствари, двери су имале од свих странака, које су имале озбиљну кампању(Радуловић је посебна прича), која је трајала скоро месец дана најмање потрошили. Радикали, као странка ван Скупштине, као и Двери, су имали скоро дупло скупљу кампању, око 300 000 евра скупљу.
Двери су луде ако одмах не крену на "Информатику" у Новом Саду као пример корупције, луди су ако моментално у Скупштини не затраже анкетни одбор о начину финансирања медија у Србији и како су поједини власници истих стекли имовину од 1990 до данас, луди су ако не буду агресивни у Скупштини јер ће их медији игнорисати.
Вучић је чистим лажима покушао да их обори испод цензуса у кампањи која је трајала 2 месеца, од онога када је Вучић потписао онај срамни споразум са нато. Кампањи која је обиловала лажима према дверима: од спота за 8. март, преко лажних прича о томе колико кошта кампања, до избацивања КиМ са њиховог спота...На крају се испоставило да су људи из двери говорили истину око крађе гласова у Лепосавићу, што је и РИК признао.
Сада о овоме нико ништа не прича, прошло. Зато је важно имати медије. Никада им се ово не би десило да су имали неки медији, попут неке новине, да их овако ваћаре а да не могу да одговоре.
Тужбе неће много помоћи у правосуђу које контролише Вучић.
Да се мало подсетимо, седам дана пред изборе, 17.4.2014. у снс гласнику излази ово:
EVO KOLIKO STVARNO KOŠTA KAMPANJA DESNIČARSKE KOALICIJE: Dveri-DSS za kampanju troše čak 2.000.000 evra!
http://www.informer.rs/vesti/izbori/66767/-KOLIKO-STVARNO-KOSTA-KAMPANJA-DESNICARSKE-KOALICIJE-Dveri-kampanju-trose-evra
Горе се види да је износила око 307 000 евра, било је још трошкова попут путовања, али никако ни близу 2 милиона евра.
Ово се вртело на пинку и свим напредним причама по медијима.
У ствари, двери су имале од свих странака, које су имале озбиљну кампању(Радуловић је посебна прича), која је трајала скоро месец дана најмање потрошили. Радикали, као странка ван Скупштине, као и Двери, су имали скоро дупло скупљу кампању, око 300 000 евра скупљу.
Двери су луде ако одмах не крену на "Информатику" у Новом Саду као пример корупције, луди су ако моментално у Скупштини не затраже анкетни одбор о начину финансирања медија у Србији и како су поједини власници истих стекли имовину од 1990 до данас, луди су ако не буду агресивни у Скупштини јер ће их медији игнорисати.
Вучић је чистим лажима покушао да их обори испод цензуса у кампањи која је трајала 2 месеца, од онога када је Вучић потписао онај срамни споразум са нато. Кампањи која је обиловала лажима према дверима: од спота за 8. март, преко лажних прича о томе колико кошта кампања, до избацивања КиМ са њиховог спота...На крају се испоставило да су људи из двери говорили истину око крађе гласова у Лепосавићу, што је и РИК признао.
Republička izborna komisija podneće Prvom osnovnom tužilaštvu krivične prijave protiv troje članova biračkog odbora na izbornom mestu Lešak 9 u Leposaviću, zbog utvrđenih izbornih nepravilnosti, izjavio je danas predsednik RIK Dejan Đurđević.
Сада о овоме нико ништа не прича, прошло. Зато је важно имати медије. Никада им се ово не би десило да су имали неки медији, попут неке новине, да их овако ваћаре а да не могу да одговоре.
Тужбе неће много помоћи у правосуђу које контролише Вучић.
- Кудрави Гаучос
Nexon wrote:Сада о овоме нико ништа не прича, прошло. Зато је важно имати медије. Никада им се ово не би десило да су имали неки медији, попут неке новине, да их овако ваћаре а да не могу да одговоре.
Ко вас бре јебе, што сте онда учествовали. У овој земљи да има икакве курчеве опозиције, она не би учествовала у овој фарси од избора. Кад будем видео Србе да преврћу гласачке кутије и цепају листиће, онда ћу зати да има шаје за нешто. Пиштали сте ко прасићи док се нисте учмарили у парламент, и шта сад.. чека се буљашка парада... Твоје уписе сам готивио раније јер се слажемо у маси ставова, али си ми искрено огадио Двери још више него што су ми биле одвратне пре ових избора. И дао сам вам глас, увио сам га у чамичић, а сада ми је већ криво што нисам остварио оно што сам рекао пре избора, а то је да однесем листиће кући, а уместо њих убацим исечке из Панеротике.
Неко је овде написао како Срби из ЦГ немају за кога да гласају, немају Срби НИГДЕ за кога да гласају, државе своје више немамо. Није то страшно, Срби су старији од Србије, и Срби је мрзе. Од Србије Срби воле државне послове, и репрезентацију, кад побеђује. Србија нам је баба смарачица, од које се може украсти. Кад је други бију ми улетимо, јер много смара.
Али не замерам ја то нама. Замерам нам што немо довољно људскости да препознамо ЗЛО које је планетарно, и које је исто и у Србији и на Мадагаскару. Можеш ти бајо да будеш Турчин, Рус, Амер, Индијанац, ако си ЧОВЕК, треба да ти поред свих медија и информација којима те обасипају будеш свестан присуства планетарног зла које убија децу, руши болнице, које трује и душе, и мозгове, и срца, и тела... И ако си човек, треба да му кажеш не, бар на најбаналнији начин. Шта нас је спречило да нас буде милион на војној паради у Зрењанину? Шта? Пичкетина прави параду за Русе у "швапском Банату", па ајмо тамо.. Али не, нема ко да поведе, чекају се странке. А странке ко твоја ће нас повести у "породичну шетњу." Фала лепо, бураз.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Лепо је што си ме подржавао у писањима док сам подржавао причу око дсс. Е, толико колико је дсс био моја странка, толико су и двери данас. Са друге стране, ја на тебе гледам као на провокатора у рангу нуклеарног ујака, што сам тврдио док су се људи још палили да његово писаније.
А, ја се надам да ће Двери кренути на све стубове Вучићевог режима који је покушао да их лажима и сви могућим манипулацијам спусти испод цензуса, а пре свега на Нови Сад, и то криминално језгро око снс коалиције тамо. А, ако не крену, бићу први који ће их прозивати, као што данас чиним према дсс-у.
А, ја се надам да ће Двери кренути на све стубове Вучићевог режима који је покушао да их лажима и сви могућим манипулацијам спусти испод цензуса, а пре свега на Нови Сад, и то криминално језгро око снс коалиције тамо. А, ако не крену, бићу први који ће их прозивати, као што данас чиним према дсс-у.
- Кудрави Гаучос
Nexon wrote:Лепо је што си ме подржавао у писањима док сам подржавао причу око дсс. Е, толико колико је дсс био моја странка, толико су и двери данас. Са друге стране, ја на тебе гледам као на провокатора у рангу нуклеарног ујака, што сам тврдио док су се људи још палили да његово писаније.
А, ја се надам да ће Двери кренути на све стубове Вучићевог режима који је покушао да их лажима и сви могућим манипулацијам спусти испод цензуса, а пре свега на Нови Сад, и то крмиинлано језгро око снс коалиције тамо. А, ако не крену, бићу први који ће их прозивати, као што данас чиним према дсс-у.
Трезан бих те искулирао, пре два пива би те отерао у пизду материну, а сад си ми смешан, па зато одо да спавам док ми је добро Жив ми био, и свако добро свакој странци коју подржаваш.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
Stvarno ne znam ko normalan moze da se lozi na Dveri... pogotovo onaj odlazak u RIK sa zutim govnima, i izdajnicima Tadicem i Cedom... fujjjjjj.... oduvek sam znao da su jajare, a sada se to i potvrdilo... Nego ljudi manite se politike, ko god da se bavi politikom mora da bude govnar,i cmaric, i da bude spreman da radi po nalogu "onih iznad"....
- gradski_boem
Covek sa nase tribine Vlada Djukanovic je napisao odlican tekst.Mada je ceo Nedeljnik posvecen Bati.Vecna slava!
http://www.nedeljnik.rs/moj-nedeljnik/mojevesti/djuka/odlazak-najveceg-filmskog-partizana/
http://www.nedeljnik.rs/moj-nedeljnik/mojevesti/djuka/odlazak-najveceg-filmskog-partizana/
gradski_boem wrote:Vlada Djukanovic
tesko djubre, ni c od coveka... podguzna muva rezima, rodjene majke bi se odrekao onda je javno pljuvao ako mu to odgovara a onda je opet hvalio, pa pljuvao u zavisnosti kako vetar duva, negde u rangu onog dragana vucicevica sto drzi one "novine" informer... kad takve vidim na tv-u stomak mi se okrene
04 X 1945
Nexon wrote:Турска има бројчану већу војску али од Британије и Француске сигурно није јача јер нема нуклеарно оружје. Од Немачке је питање, швабе немају велику војску али имају технологију. Турска војна технологија је лошија и не покрива гомилу војних области а то је једна од најважних ствари у могућем сукобу.
Што се тиче ЦГ, сада треба гласати за Мандића. А, како оригинали борац за независност ЦГ из деведесетих гледа на ЦГ дана,Славко Перовић: Црна Гора ни данас није независна
Он је последњих година једнако удаљен од црногорских власти на челу са Милом Ђукановићем, као што је био почетком деведесетих док је Ђукановићев СДП био окосница српско-црногорског заједништва.
"Колико то не постоји ја ћу вам то рећи само кроз један детаљ. Ви знате да је Мило Ђукановић, шеф мафијашке државе, шеф свих 25 година, своју мафију и своје присталице окупио ниђе друго него на врху Ловћена испред светога гроба светога Његоша - кад кажем свети, ја мислим на други начин него што то мисли Амфилохије Радовић. Горе на врху Ловћена је одржао говор својој мафији.
То је највеће понижење за тај свети гроб светога Петра ИИ Петровића Његоша", рекао је Перовић.
"Али ја сам рачунао на то да када отворим очи свима који живе у Црној Гори, када их отворим истином, храброшћу, захтјевима за демократском и независном Црном Гором, да та Црна Гора има велику шансу. Ја у том тренутку нијесам могао ни да претпоставим да ће се све демократске државе у Европи окренути против нас, посебно Велика Британија и посебно САД. Европа није ништа друго него колонијални скуп држава, а те колоније су направиле Сједињене Америчке Државе. ЦИА је разрушила Југославију и ЦИА није хтјела да Црна Гора постане демократска и независна", рекао је Перовић.
Овај је био за независност ЦГ док је Мило био четник почетник.
Премотај клип на 54. минут па види ко је Мандић, а што се Славка тиче ја мислим да одртог шизофреничара више нико не узима озбиљно, осим можда 2% његових најокорелијих присталица. Народ је ође такав, да није Мило нашао би се неко други, а свјестан је и Славко тога, него му је криво што не може он да јаше умјесто Мила, а и биће да му фали вријеме кад је са руљом ишао да каменује цркве по Цетињу, ипак је то старо усташко псето.
Stepenice wrote:22.09.2000.
Ubijen pripadnik MUP-a Crne Gore
Pripadnik posebnih snaga Ministarstva unutrasnjih poslova Crne Gore Nebojsa Lekovic ubijen je u petak oko jedan sat posle ponoci, u Podgorici, kada je na njega pucao pripadnik Cetvrtog bataljona vojne policije Vojske Jugoslavije Momcilo Mojasevic
Овај Мојашевић прича на почетку овога клипа.
Истина је да је војска била агресивнија, јер су ипак у то вријеме имали добру залеђину па се могло курчити. Сва срећа да су обје стране имале присебних и нормалних људи, јер по причама људи који су били у полицији и војсци у то доба ситуација је била баш на нож. За Даниловград што неко спомену, истина је да је једном приликом било баш фрке доље. Почело је са кафанском тучом ваљда, да би се послије доста момака из Даниловграда скупило и кренуло на војнике. По причама које сам чуо то је био један од најкритичнијих момената кад је могао почети озбиљан сукоб. Исто тако било је ситуација на граничним прелазима да војска отвори ватру на полицију јер ови не желе да се зауставе, а углавном се то радило због шверца цигара и оружја којим се бавила полиција.
Чомбе wrote:Буразеру не боли људе непријатност сама по себи, то можеш да доживиш на трафици испред зграде већ чињеница да је неко према теби непријатан и нељубазан зато што си Србин. А и то непријатно говедо је исто Србин само себе назива црногорцем и негира да је Србин.
Нису то лажи и предрасуде већ искуства људи. Неки људи једноставно не могу политику да оставе по страни и да ћуте бар док сезона не прође, ваљда су превише острашћени јебем ли га. Ми зсмо за љих, цигани, србијанци, парадајиз туристи и тд.
Посебно ми је смешан тај израз парадајиз туристи, кад га чујеш од народа чијих су 95% студената у Србији ''парадајиз'' студенти.
Како си се намлатио то је просто за неповјеровати. Ајде ти напиши кад си задњи пут био овамо и какав си проблем имао.
Пола људи који љети раде на нашем приморју су људи из Србије и Босне. Имаш градове пупут ХН ђе имаш масу србијанаца који су радили при војсци у Кумбору и који су остали ту да живе. Ја до сад не чух да неко има проблем због тога што је Србин, а и готово сви приморски градови, осим Улциња имају добар проценат људи који су изјашњавају као Срби, па нико ни од тих људи проблема није имао. Прича као ова твоја постоје само на интернету у реалном животу још не чух за нешто слично. Друга је ствар што имаш људи који су нељубазни или не воле људе са стране. Приморци први не воле нас из Нк, или са сјевера, који смо домаћи, а камоли да воле некога другог
- gradski_boem
Nevezano za politiku SNS-a sa kojom se inace ne slazem,u vise navrata tokom privatnih razgovora sa Djukom sam imao prilike da se uverim u njegove stavove koji su sasvim na mestu.Nemojmo da otvaramo pandorinu kutiju o 90% grupa na nasoj sceni,nije tema!
- gradski_boem
Combe brate,ajde sto neki ovde ne znaju zasto se nije rusio Vucic od strane Delija i Grobara kao 5.oktobra 2000 Sloba,i zasto nije bilo masovnog odziva navijaca,nego me cudi da ti postavljas to pitanje.Ocekivao sam da ce Nexon da me raskrinka prvi.
gradski_boem wrote:Nevezano za politiku SNS-a sa kojom se inace ne slazem,u vise navrata tokom privatnih razgovora sa Djukom sam imao prilike da se uverim u njegove stavove koji su sasvim na mestu.Nemojmo da otvaramo pandorinu kutiju o 90% grupa na nasoj sceni,nije tema!
Конвертит,човек који пре свега гледа лични инерес,класичан шичарџија,човек који се својевремено хвалио пријатељством са Ле Пеном,данас са нво-лидерима,још један од псеудонационалиста који се продао.Мутио је нешто око Лутрија Србије,пре тога око Рик-а,и сл.
- gradski_boem
Necu nikome da sudim i dajem ocenu koji su pravi motivi nekoga da aktivno udje u politiku.Meni su iz jedne partije nudili 15.000 din za organizovanu nedeljnu kampanju pre osam godina.Odbio sam jer nisam imao vremena za vozikanje,iako je suma solidna.
gradski_boem wrote:Combe brate,ajde sto neki ovde ne znaju zasto se nije rusio Vucic od strane Delija i Grobara kao 5.oktobra 2000 Sloba,i zasto nije bilo masovnog odziva navijaca,nego me cudi da ti postavljas to pitanje.Ocekivao sam da ce Nexon da me raskrinka prvi.
Смањи дрогирање. Ја уопште нисам поставио то, а ни питање слично томе. Рекох да је дотични говно-политичар.
- gradski_boem
Postavio si Combe pitanje kakve doticni ima veze sa grupom?A ja ti kazem kakav god da je doticni,dolazio je aktivno na sever i deo je grupe.