Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Прочитао сам да постоји могућност фузије Анжија и Динама М. Како кажу, Волгар из Астрахана нема финансијских капацитета да игра РПЛ, а како Анжи с њима игра бараж, опстанак у највишем рангу такмичења није упитан.
Клуб би се звао Динамо Москва. Анжијеви фудбалери годинама уназад живе у Москви, а играју утакмице у Махачкали, тако да би им, уколико дође до овог сценарија, то било поједностављено, не би морали ни за домаће текме да се цимају.
Играли би, наравно, у Москви, с тим што би одређени део утакмица ипак био игран и у Махачкали.
За случај да некога занима...
Клуб би се звао Динамо Москва. Анжијеви фудбалери годинама уназад живе у Москви, а играју утакмице у Махачкали, тако да би им, уколико дође до овог сценарија, то било поједностављено, не би морали ни за домаће текме да се цимају.
Играли би, наравно, у Москви, с тим што би одређени део утакмица ипак био игран и у Махачкали.
За случај да некога занима...
ne znam gde si to procitao ali vec je demantovana ta vest
На неком руском сајту, нисам испратио да је демантовано, јбг.
- grobarizsrpske
Neizlecivi wrote:Mi nemamo dva tri krstena stadiona u drzavi... I sto je najveca fora 90% stadiona koji se sredjuju rade se deo po deo, plan po plan, pa se tako dobije objekat poput naseg "Karadjordja" sa jedno 6 razlicitih tribina. Odnosno jug koji je uradjen iz 3 dela, od cega su za sada 2 neupotrebljiva, iako imaju stolice i sve u fulu. I mnogo lepse mi izgledaju stadioni koji imaju sve 4 tribine, pa makar i male. Meni je licno jako lep stadion u Smederevu, ima neki smek. Da se pitam sredio bih ga i pustio repka da igra tamo, koji ce im 50 hiljada, srede ovaj od 20 i vozi
Баш тако.
Велика је штета што је Смедерево, Ужице, Крагујевац далеко од ЈСЛ. Па и Мачва.
Утјеха је да се Напредак враћа. А чуо сам да ће и она Бачка нешто реконструисати. Али ту се одмах сјетим Јавора, Сурдулице...
-
Нинберг-Франкфурт играли двомеч за опстанак/улазак у Бундес лигу. Прва текма 1:1 Гаћиновић дао гол, друга текма 0:1 опет Мијат у главној улози.
http://www.kss.rs/djordjevicevih-16-za-rio/
po mom misljenju trebao je sin Dragan umesto Dangubica i Lucic umesto Macvana, za Milutinova ne znam kakvu sezonu je imao u Olimpijakosu i koliko je igrao, ja bih umesto njega stavio Stimeta zbog atmosfere, njega bih vodio kao nekog clana strucnog staba, samo da bude tu
vidim i da ljudi zameraju sto je ostavio Simona kapitena na spisku, ne moze da se ospori njegova odbrana, a svi isto tako znamo sta moze da uradi kad ga krene sut za 3.
Немања Дангубић Црвена звезда Телеком (СРБ)
Марко Гудурић Црвена звезда Телеком (СРБ)
Стефан Јовић Црвена звезда Телеком (СРБ)
Марко Симоновић Црвена звезда Телеком (СРБ)
Раде Загорац Мега Лекс (СРБ)
Богдан Богдановић Фенербахче (ТУР)
Никола Калинић Фенербахче (ТУР)
Милан Мачван Армани Милано (ИТА)
Стефан Марковић Уникаха (ШПА)
Немања Недовић Уникаха (ШПА)
Никола Милутинов Олимпијакос (ГРЧ)
Мирослав Радуљица Панатинаикос (ГРЧ)
Милош Теодосић ЦСКА (РУС)
Немања Бјелица Минесота Тимбервулвс (САД)
Никола Јокић Денвер Нагетс (САД)
Бобан Марјановић Сан Антонио Спарс (САД)
po mom misljenju trebao je sin Dragan umesto Dangubica i Lucic umesto Macvana, za Milutinova ne znam kakvu sezonu je imao u Olimpijakosu i koliko je igrao, ja bih umesto njega stavio Stimeta zbog atmosfere, njega bih vodio kao nekog clana strucnog staba, samo da bude tu
vidim i da ljudi zameraju sto je ostavio Simona kapitena na spisku, ne moze da se ospori njegova odbrana, a svi isto tako znamo sta moze da uradi kad ga krene sut za 3.
- ultrastito
realnost je da otpadnu simon i dangubic, e sad...gde naci jos dvojicu koja ce leteti...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Milutinov i Simon/Zagorac
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
podeljenost gradova po klubovima tj navijacima, tako bar pise
04 X 1945
Ova slika je isla meni je merodavnija
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- Neizlecivi
mozzart:
„Imamo brojne kandidate, ali ne smemo da se izlećemo dok se posao ne okonča", poručuje sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević"
Nisam do sad video ko je zvezdin sportski direktor, niti sada znam ko je lik... Zanima me samo jedna stvar. Da li se d pise, ali se ne cita?
„Imamo brojne kandidate, ali ne smemo da se izlećemo dok se posao ne okonča", poručuje sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević"
Nisam do sad video ko je zvezdin sportski direktor, niti sada znam ko je lik... Zanima me samo jedna stvar. Da li se d pise, ali se ne cita?
-
Нема Д уопште, нити се пише, нити се чита.
Али зато директор домаће кошаркашке лиге - Леон Делеон, ако се не варам.
Али зато директор домаће кошаркашке лиге - Леон Делеон, ако се не варам.
- Bruno Sulak
- Кудрави Гаучос
Шта је с оним пеналима јуче било и с Облаком, је л јасно некоме?
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Debil,posle drugog penala je morao da se baci levo,a posle treceg je vec bio u ozbiljnom problemu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
mogao je bolje kod prva tri penala da brani
ali je on stao u neki polozaj kao da je rukometni golman
mnogo znaci kad iz klasicnog golmanskog cuceceg stava krenes,brzi si,jos on visok,dugacak
ali je on stao u neki polozaj kao da je rukometni golman
mnogo znaci kad iz klasicnog golmanskog cuceceg stava krenes,brzi si,jos on visok,dugacak
Re: RE: Re: Спортске вести и занимљивости
Кудрави Гаучос wrote:Шта је с оним пеналима јуче било и с Облаком, је л јасно некоме?
Pokvario mu se dzojstik
-
Клинци Воше рођени 2000 године освојили турнир пријатељства !
Воша-Вележ 4:1,
Воша-Динамо З 2:0,
Полуфинале; Воша-Звезда победа на пенале,
Финале: Воша-Ријека 1:0.
Воша-Вележ 4:1,
Воша-Динамо З 2:0,
Полуфинале; Воша-Звезда победа на пенале,
Финале: Воша-Ријека 1:0.