Клопа
- lost&found
Re: Клопа
@Casual 1989
Od neobicnog (a lepog) enterijera, preporucio bih ti Hyde Park restoran (baci pogled na slike). Nisam jeo tamo, ali mi je nekoliko ljudi reklo da je klopa bzvz.
Manufaktura u centru grada ima isto fin ambijent.
A imas i ova izdrkavanja po Beton Hali - Sakura, Toro, Frida, Ambar....
Od neobicnog (a lepog) enterijera, preporucio bih ti Hyde Park restoran (baci pogled na slike). Nisam jeo tamo, ali mi je nekoliko ljudi reklo da je klopa bzvz.
Manufaktura u centru grada ima isto fin ambijent.
A imas i ova izdrkavanja po Beton Hali - Sakura, Toro, Frida, Ambar....
-
Ресторан белу рекуа ми је такође саветовао друг из Бгд. Мало сам прегледао слике, ентеријер а и цене и некако сам најближи одлуци да ту резервишем.
Коментари на нету су такође позитивни.
Коментари на нету су такође позитивни.
-
У Пожешкој , на Чукарици има Жар Манце али ресторан , лепо сређен и цене су доста приступачне. Јео сам неки српски бургер , скроз коректно.
Космет је Србија !
https://www.youtube.com/watch?v=tp_-T31klcM odvedi ju ovde
-
Питао сам вас овде за добар ресторан у Београду, највише сте ме саветовали да одем у "белу реку" што сам и учинио.
Много леп ресторан, колико сам сконтао имају своје газдинство и све је домаће, типа 7 врста виљамовки а виски нема уопште, што ми одговара јер највише виљу и пијем.
Кум и ја са девојкама, узели предјело, 2 туре пића. за клопу 2 карађорђеве и 2 димљене буткице са кајмаком, кромпиром, луком и сланином (колико добро звучи толико је и укусно!) и на крају свако узео дезерт, цех је био око 9000дин.
Амбијент доста леп, особље љубазно, клопа врхунска, нисте ме зајебали браћо форумаши, хвала !
Много леп ресторан, колико сам сконтао имају своје газдинство и све је домаће, типа 7 врста виљамовки а виски нема уопште, што ми одговара јер највише виљу и пијем.
Кум и ја са девојкама, узели предјело, 2 туре пића. за клопу 2 карађорђеве и 2 димљене буткице са кајмаком, кромпиром, луком и сланином (колико добро звучи толико је и укусно!) и на крају свако узео дезерт, цех је био око 9000дин.
Амбијент доста леп, особље љубазно, клопа врхунска, нисте ме зајебали браћо форумаши, хвала !
- ultrastito
Je l' jeo ko u Holy Smokes?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- ultrastito
Gledao sam juce na Marka Zvaka i planiram da im se nacrtam u 11h kad otvaraju, kad je sveze
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
st.vuki wrote:Dajte misljenje o dvoristu u kg i sta jos je dobro posetiti od restorana u kragujevcu?
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Dvoriste nisam posetio, ali preporuka za Mustang i Lovac.
-
Матијаш у Земуну! Све што треба човеку који воли добар роштиљ.. Цене смешне, храна одлична, амбијент прави кафански-квартовски.. Увек му се враћам!
Hvalasvuda.prisutan wrote:st.vuki wrote:Dajte misljenje o dvoristu u kg i sta jos je dobro posetiti od restorana u kragujevcu?
Bio u mustangu, odlicna hrana! Meni je relativno uzak, nema tu nekog sirokog asortimana jela ali ovo sto smo probali bilo je odlicno. Sotirane pecurke i paprika punjena sirom za predjelo, a za glavno jelo su bili ustipci i pileci rol sa cedar sirom rukolom i nekim prelivom ne znam od čega je. Nije im cak ni lose njihovo lager pivo, skroz korektnosvuda.prisutan wrote:st.vuki wrote:Dajte misljenje o dvoristu u kg i sta jos je dobro posetiti od restorana u kragujevcu?