Bruno Sulak wrote:Ja imam Xiaomi Note 8 Pro. Prezadovoljan. Bio sam skeptican prema tim Xiaomi, dugo sam furao Samsung i mogu reci da je ovaj mnogo bolji.
Јес бољи,али је и скупљи.Овај твој је 200 евра,а овај редми 8а,скоро 110.

Bruno Sulak wrote:Ja imam Xiaomi Note 8 Pro. Prezadovoljan. Bio sam skeptican prema tim Xiaomi, dugo sam furao Samsung i mogu reci da je ovaj mnogo bolji.
Мићара wrote:Има ли неко искуства са кенгур носиљком ваља ли то уопште, криви ли ђете кичму у томе?
Etaoin wrote:Мићара wrote:Има ли неко искуства са кенгур носиљком ваља ли то уопште, криви ли ђете кичму у томе?
Врхунска ствар, али из мог искуства, купи квалитетан кенгур, са дебелим и широким кајишевима, јер ће тањи услед бебине тежине да се усеку у рамена. Јесте да је мало скупље, али вреди сваког динара.
Очајник wrote:Пратим етикетираног на јутјубу већ неко време, и ово ми је један од најбољих канала на нету, клипови су му, како бих рекао, дубокоумни, мора мало да се размисли коју поруку носе.
Е, сад, има пар клипова за које не знам која би порука могла бити, нпр. овај:
https://www.youtube.com/watch?v=O1a_St4YbAw
Aко може помоћ.
Bruno Sulak wrote:Da li znate nekog dobrog majstora u Novom Sadu za servisiranje i punjenje klime na autu?
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests