Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Мићара

Re: Вести

Postby Мићара » Tue Apr 21, 2020 4:48 pm

Неки велики утицај на човека фрекфенције и не постоји до 300ghz, искрено ми је жао што си машинац а немаш појма о томе и није те срамота јер то је основа машинског факуклтета механика, а механика је настала на физици а физика је настала на математици. Зар је то нешто лоше информисати са интернета? 5G мрежа емитује од 0-30 ghz то јесте 1 антена, а 5G да би функционисала потребно је да антена која емитује толико брзе таласе буде на сваких 200-300м. Што значи да у квадратном километру имаш преко 10 антена.

Даље нисмо ми једини на овој планети, као што си написао постоји природа око нас и они мали инсекти, нпр пчеле бумбари итд. Који преносе полен и опрашују биљке и самим ти обнављају екосистем читаве планете. Пошто су они мале структуре па чак 50 пута мањи од нас за њих не важи иста величина херца као за људе него је потребно скоро па једна антена да штети сваком инсекту који приђе...

Зато имаш оне адаптере по топ шопу рекламне производе што као тјерају инсекте и мишеве итд од куће под одређеним фрекфенцијама. И опусти се мало.

Све на овом свету може да се окрене на боље на много боље да се употребљавају добре и паметне ствари за рад читавог човечанства и сваког бића на планети. Сама ова корона нам је доказала да може читав свијет бити у кући ако то хоћемо.
Али прљави баш ти које си набројао постоји зло и добро и свако бира своју страну, с тим да свет постаје све тамнији и тамнији!
Last edited by Мићара on Tue Apr 21, 2020 4:53 pm, edited 1 time in total.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Apr 21, 2020 4:52 pm

sad će Mićara da te nauči fiziku i matematatiku i mašinstvo, sve to može da se sazna iz tri jutjub klipa, a i Balkan info uvek ima dobre stručnjake

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Apr 21, 2020 5:19 pm

I dalje se nisi kvalifikovao za dalju diskusiju, a to su kompletni odgovori na sva pitanja koja sam postavio. Dakle, jasni i konkretni odgovori sa dokazima.

Inace, da si prosao pored zgrade masinskog fakulteta znao bi i nesto o mehanikama koje se izucavaju na tom fakultetu, na opstim studijama :D Jako bih voleo da mi kazes kako se to uticaj 5G mreza pominje u statici, kinematici, dinamici tacke, dinamici sistema ili mozda teoriji oscilacija, mehanici fluida? :D

Mislim da si za pocetak omasio zgradu, pa bih ipak malo relevantniji odgovor ocekivao od nekog iz zgrade iza masinskog fakulteta. Tamo cak i postoji smer telekomunacija ako se ne varam i verujem da su oni malo upuceniji u materiju od mene sa masinskog fakulteta i tebe koji si...sta?

Dakle, kvalifikaciona pitanja su:
"Koji naucnik je objasnio (negativan) uticaj 5G mreze na ljude? Kako se zove taj naucnik? Koje su njegove reference? Koja studija? Koji casopis je to objavio? Koja je razlika u zracenju 3G, 4G i 5G mreze? Koliko antena 5G mreze zraci oko sebe? Koja je razlika izmedju zracenje 5G antene i kompjutera/mobilnog telefona/WiFi rutera/Bluetooth uredjaja u prostoru kojem boravite (auto, kafic, soba, kuca, stan, ulica, itd.)? Koje su dozvoljene granice zracenja ljudskog organizma? Koje su dozvoljene granice zracenja u prirodi? Kako ste vi dosli do zakljucka da 5G ne valja? Dokaz?"

Kao sto rece Rodja, ako se Rodja slaze da ga parafraziram, Youtube klipovi i Miroljub Petrovic nisu relevantni za dalju diskusiju :D
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Мићара

Postby Мићара » Tue Apr 21, 2020 7:26 pm

То још није ни испитано а већ уводи.
Нема потребе да потрнцираш да ти ја одговоим на та питања када струка још није спровела испитивање и нема одговоре на ова питања која си поставио. То је за мене довољан разлог сумње.

И нема потребе да ми набрајаш гране механике и на шта се дијели све си навео са чим нема везе...

Мићара

Postby Мићара » Tue Apr 21, 2020 7:46 pm

И наравно имаш видеа која ти објашњавају шта се дешава, од америчких и енглеских до црног црнца у африци и немој да се дружиш са рођом.

pertla

Postby pertla » Tue Apr 21, 2020 7:52 pm

Ima i video kako majmun pisa sebi u usta...
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

навијај

Postby навијај » Tue Apr 21, 2020 8:05 pm

Мићара

Postby Мићара » Tue Apr 21, 2020 8:14 pm

pertla wrote:Ima i video kako majmun pisa sebi u usta...

Има :lol: и када пуши киту сам себи.

Али дечачић ме почео форсирати да му ја излажем како то штети. Неће нико пасти мртав одједном од фрекфенција и таласа, али постоје одређени докази да утиче на виуге. Као када сједиш у играоници 10 сати и изађеш напоље а оно мрак а ти ушао када је дан не знаш дал си пошо ил си дошо. Али да сједиш у библиотеци ниећеш баш такав изаћи....

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Tue Apr 21, 2020 8:34 pm

Kolko imaš ti godina, bez zajebancije?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Мићара

Postby Мићара » Tue Apr 21, 2020 9:03 pm

27

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Apr 21, 2020 9:09 pm

Sere ovde o mehanici i fizici a robijao zbog obijanja trafike. Sa kim se vi ovde prepirete.

савабјан

Postby савабјан » Tue Apr 21, 2020 9:12 pm

Najjače kad ljudi palamude kako pčele umiru od 5g repetitora, a sipaju po biljkama najgore vrste otrova......

Мићара

Postby Мићара » Tue Apr 21, 2020 9:39 pm

Bolesni^od^ljubavi wrote:Sere ovde o mehanici i fizici a robijao zbog obijanja trafike. Sa kim se vi ovde prepirete.

Главоња јел те пито ко шта?

жабац

Postby жабац » Tue Apr 21, 2020 10:01 pm

Bolesni^od^ljubavi wrote:а robijao zbog obijanja trafike.

Мићара је Јочић????

1958

Postby 1958 » Wed Apr 22, 2020 1:06 am

Зато имаш оне адаптере по топ шопу рекламне производе што као тјерају инсекте и мишеве итд од куће под одређеним фрекфенцијама. И опусти се мало.

Ako je nekad nesto sa top sopa nekome obavljao posao alal mu kurac. A ko kupuje ta sranja...

Sere ovde o mehanici i fizici a robijao zbog obijanja trafike. Sa kim se vi ovde prepirete

Jedan je tako postao ministar, a nije da micara nema potrebnih kvaliteta. :mrgreen:
Често одем до на село

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Apr 22, 2020 9:19 am

Image

Смех младића

Postby Смех младића » Wed Apr 22, 2020 9:30 am

Bolesni^od^ljubavi wrote:Sere ovde o mehanici i fizici a robijao zbog obijanja trafike. Sa kim se vi ovde prepirete.

Koji crno beli mentolski pogled na svet.Pa sta ako je robijao zbog obijanja trafike?Da li to automatski iskljucuje da covek moze da se razume u nesto?

Мићара

Postby Мићара » Wed Apr 22, 2020 9:31 am

Рођо јебеш ли ти шта?

kocka

Postby kocka » Wed Apr 22, 2020 10:25 am

Смех младића wrote:

Koji crno beli mentolski pogled na svet.Pa sta ako je robijao zbog obijanja trafike?Da li to automatski iskljucuje da covek moze da se razume u nesto?

Значи @Мићара је стручњак за таласе и фреквенције :D

Него @Мићара шта кажеш на ово

Vinz

Postby Vinz » Wed Apr 22, 2020 10:44 am

Мићара wrote:Рођо јебеш ли ти шта?

Извалио га Мићара :shock:

Return to “Само опуштено”