Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Dajte neku aplikaciju ako postoji da vidim gde mi na telelfonu puni internu memoriju, prebacio sam sve slike na sd karticu, a i dalje mi stoji da je interna preopterecena slikama
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
друг члан wrote:Где у Новом Саду могу ставити добро заштитно стакло на телефон, и да га одраде како треба да не улази ваздух. Два пута сам већ стављо код неког типа, после месец дана или мање се појављују "мехури" са ваздухом испод, стакло крене да се круни по ивицама..
Преформулисаћу, где заменити екран
Choose Life
У пекари.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Ти мора да си један јако духовит момак,са обе вијуге које поседујеш
Choose Life
Ал узи стакло са месом, немој са сиром. Срање је.
Јел наручивао неко нешто из footlockera? Да ли достављају за Србију и колико кошта?
Ако неко зна неку сличну радњу, а да доставља за срб нек остави линк.
Ако неко зна неку сличну радњу, а да доставља за срб нек остави линк.
жабац wrote:Ал узи стакло са месом, немој са сиром. Срање је.
Na cetvrtine ili grame?
Често одем до на село
Само тер, ништа мгра.
Hej momci dobar Dan , nadam se da ste svi dobro.
Imam pitanje za sve korisnike foruma ; ja bi da se vratim doma krajem godine , I zeleo bi da otvorim nesto u Srbiji , VAN Beograda . Zelim da otvorim Lep , moderan pab / mozda I mikro pivaru . Po vasem misljenju, gde bi ste preporucili da otvorim nesto take? Grad naravno ... ja sam Mislio Kragujevac ili Kraljevo ne znam sta vi mislite.
Hvala puno
Imam pitanje za sve korisnike foruma ; ja bi da se vratim doma krajem godine , I zeleo bi da otvorim nesto u Srbiji , VAN Beograda . Zelim da otvorim Lep , moderan pab / mozda I mikro pivaru . Po vasem misljenju, gde bi ste preporucili da otvorim nesto take? Grad naravno ... ja sam Mislio Kragujevac ili Kraljevo ne znam sta vi mislite.
Hvala puno
ex-Pop Djujic
Da li postoji možda neko ko se bavi izradom maketa ili neko da poznaje nekog ko se bavi tim?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Ako može neko da preporuči ruski sajt za torente,programi mi trebaju uglavnom.Nema trika da se setim odakle sam skidao ranije
Choose Life
- Moltisanti
rutracker.org
Ako mislis na taj.
Ako mislis na taj.
nije taj, ili je torent uklonjen. Trazim program tekla structures, imao sam ga ranije, a sad nema sanse da ga nadjem
Choose Life
друг члан wrote:Ako može neko da preporuči ruski sajt za torente,programi mi trebaju uglavnom.Nema trika da se setim odakle sam skidao ranije
Da nije "zamunda net"?
Nije ruski nego bugarski...ali sljaka i ima svega
друг члан wrote:nije taj, ili je torent uklonjen. Trazim program tekla structures, imao sam ga ranije, a sad nema sanse da ga nadjem
pa ima na rutrackeru
moguće je da ti ne izbacuje rezultate ako nisi registrovan
друг члан wrote:nije taj, ili je torent uklonjen. Trazim program tekla structures, imao sam ga ranije, a sad nema sanse da ga nadjem
Uf...