Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kockalone

Re: Вести

Postby Kockalone » Sun May 15, 2016 1:38 pm

Какав је глумац овај Додик. Чујеш приче, боли га курац за странце. Само нека настави са том причом, пола народа му живи у тешкој биједи и то ће запад искористите и одувати га кад им се курац дигне. Типујем да чекају да се отвори питање уласка БиХ у НАТО. Хрвати и муслимани ће климнути главом и не морају ништа да раде, а онда ће се наћи Додик или неко њему сличан да се противи и ту га је угасио. Није ми жао што ће склонити Додика или неко друго говно, него што ће можда и довести у питању опстанак Републике Српске. Дај Боже да гријешим, али...

zmijuga

Postby zmijuga » Sun May 15, 2016 1:43 pm

Kockalone wrote:Типујем да чекају да се отвори питање уласка БиХ у НАТО. Хрвати и муслимани ће климнути главом и не морају ништа да раде, а онда ће се наћи Додик или неко њему сличан да се противи и ту га је угасио.

Znači, u Srpsku na vlast treba doći neko ko će klimnuti glavom na ulazak BiH u Nato, baš kao i u tom vašem plemenskom savezu Montenegro?

Република Српска

Postby Република Српска » Sun May 15, 2016 3:00 pm

Kockalone wrote:Какав је глумац овај Додик. Чујеш приче, боли га курац за странце. Само нека настави са том причом, пола народа му живи у тешкој биједи и то ће запад искористите и одувати га кад им се курац дигне. Типујем да чекају да се отвори питање уласка БиХ у НАТО. Хрвати и муслимани ће климнути главом и не морају ништа да раде, а онда ће се наћи Додик или неко њему сличан да се противи и ту га је угасио. Није ми жао што ће склонити Додика или неко друго говно, него што ће можда и довести у питању опстанак Републике Српске. Дај Боже да гријешим, али...

Brate mozda si neupucen, ali stranci (OHR, visoki predstavnik i ostali strani placenici) su trazili da se na nivo Bih sa nivoa RS prenese veliki broj nadleznosti, sto u krajnjoj liniji vodi unitarizaciji BIH, jer zna se da turci sve sto se prenese na nivo Bih drze,a tu su ga Srbi a i Hrvati ispusili. Ti stranci i jesu najveca prepreka za napredak Rs. Od Ministarstva unutrašnjih poslova RS nadležnost je na BiH prenesena u nadzoru i kontroli granice, bezbjednosti saobraćaja, centralnom registru vozača i vozila, ulasku i boravku stranca i u oblasti međunarodne krivične saradnje.Visoki sudski i tužilački savjet BiH, preuzeo je od RS nadležnosti izbora sudija i tužilaca. Prenesene su telekomunikacije cime je budzet Rs ostecen na stitine miliona km. Prenesene su nadleznosti iz oblasti energetike gdje je fakticki i najveci prihod od proizvodnje el. energije bio u Rs. Prenesena je i nadleznost u oblasti pruzanja drzavne pomoci, gdje se rasporedjuje subvencijama, pomocima ugrozenima i sl. Sve se te nadleznosti gube i prenose uz insistiranje visokog predstavnika (koji usput ima neto platu 20 000 evra iliti 5x vecu nego Putin ili Obama), a sve manje Rs gubi na integritetu. Naravno, mislism da su sve te nadleznosti predate pod velikim pritiskom stranaca, zato treba lobirati an sve moguce nacine kao sto to rade siptari.
ОД МАЊАЧЕ ДО МАРИБОРА СВАКИ СРБИН У ЧЕТНИКЕ МОРА!

ex клемпави

фикрета

Postby фикрета » Sun May 15, 2016 4:11 pm

био је тадићев јаран,говорио на његовим скуповима
народе гласај за бориса,дај те ми човека са ким могу да сарађујем
а не николића и вучића шта са њима да радим...
овај га водио на партизан,понеку прославу са спортистима
данас је вучићева пудла
овај га шета на свим скуповима,од постројавања жандармерије и давања им неке опреме
до неких безначајних пријема
дегутантно је било слушати пинк и информер задњих 7 дана
малтене ко је против додика тај србин није,и жели зло
па онда вучић и његово чувено,имамо информације да се спремају нереди,зло се спрема,украјна нова...
чак је и несрећни патријарх,човек који карићима сече колач и свети шопинг молове,окржен полуголим плесачицама
апеловао на народ
и шта на крају би?на једном митингу 5 хиљада на другом 8,да се скупе заједно цензус не би прешли
док радиш за 200 еура замлаћују те глупостима сервијају приче,док купе кајмак,карају добре рибе и баханалишу се као да пре и после њих свет не постоји

Futurama

Postby Futurama » Sun May 15, 2016 6:37 pm

Нажалост ни власт у РС као ни са ове стране Дрине не спомиње сједињење РС и Србије у јединствену државу. РС полако губи надлежности и свикамо ко види даље од носа је јасно да само уједињене две српске државе могу да опстану. Исто тако ми је јасно да би ткз мађународно заједница била оштро против тога али да нико ни одавне ни из РС јавно не изрази жељу за уједињењем то не могу да разумем.
Можда се власти са обе стране Дрине плаше губитка популарности и власти, али ја сам сигуран да већина нашег народа не жели специјалне везе, паркове са називима Србије и Српске већ јединствену српску државу.

kopriva

Postby kopriva » Sun May 15, 2016 7:05 pm

Fikreta
Dodik je muljara stara, jos iz ranih 90ih. Ko na njega gleda kao nekog heroja ili spasitelja grdno se vara. Medjutim cinjenica je da je situacija u Srpskoj biti ili ne biti. Te price o boljem zivotu ne piju vodu ni u Srbiji a ne u Srpskoj. Vidimo svi kako se zivi u BiH, u ostalom i na celom Balkanu. Ovde je jedino pitanje opstanka Srpske kao ovakve kakva je sada, i ovaj govnar nekako uspeva da je odrzi. Ja to tako vidim.

tizlabor

Postby tizlabor » Sun May 15, 2016 7:34 pm

Ja koliko se nesto secam Dodik se nije protivio ulasku BiH u NATO!Cak je naprotiv nesto pricao da je bolje da se udje u NATO i da odu OHR i SFOR,nego ovo sada.
A NATO ce BiH pozvati u svoj savez NIKADA!!!
Najbolje da im treba u savezu zemlja u kojoj gradjanski rat moze da izbije na svadbi...a sa druge strane ovako im odgovara ionako dzabe imaju baze tu,mogu da rade sta im je volja...

A sto se tice ujedinjenja dve srpske drzave,ja se iskreno nadam da braca sa one strane Drine imaju bar toliko mozga da ne ulaze u zajednicku drzavu sa nama.To im bar za sada(a gledajuci rezultate zadnjih izbora i u duzi buduci period) ni za kurac ne treba.Ako ikada postignu nezavisnost,neka ostanu nezavisna drzava,neka podignu zid i udare nam sankcije jebo nam pas mater bolje nismo ni zasluzili.

фикрета

Postby фикрета » Sun May 15, 2016 8:14 pm

питање је тренутка кад ће србија ући у нато
формациски војска нам је по нато стандарду
оклопне јединице су "реформисане" по угледу на британске омј,
све јединице свих родова нива бригада прешле су на ниво батаљона
као у нато
официри на војној академији уче као да студирају мегатренд
зато се и деси да после 4 године школовања шутирају неексплодирану гранату...
продаће нам причу о морању уласка да би се заштитио народ на косову
у београду пре неки дан 30 људи са фантомкама и 3 багера у центру града,преко пут станице полиције малтене
у пола ноћи руше и ником ништа
као не знају ко је,мученици којима су рушили кад су звали мурију
ови рекли нисмо надлежни
прича кренула опа идемо спиновање,стише авион за лет у њујорк
овај из обреновца давао човек кинезима медицинске картоне,да виде људи кад запошљавају робове ко је какав
ко има равне табане а ко шуљеве,ником ништа
у свим новинама неда арнерић покушала да се убије,попила литру чиваса
или развлаче ону несретницу из гранда...

чим пинк толико хвали вучића
и ради за њега
гарант ће мали што згази девојчицу са аутом добити максимално наногицу

maxen

Postby maxen » Mon May 16, 2016 11:02 am

Image

Kockalone

Postby Kockalone » Mon May 16, 2016 1:17 pm

Република Српска wrote:
Kockalone wrote:Какав је глумац овај Додик. Чујеш приче, боли га курац за странце. Само нека настави са том причом, пола народа му живи у тешкој биједи и то ће запад искористите и одувати га кад им се курац дигне. Типујем да чекају да се отвори питање уласка БиХ у НАТО. Хрвати и муслимани ће климнути главом и не морају ништа да раде, а онда ће се наћи Додик или неко њему сличан да се противи и ту га је угасио. Није ми жао што ће склонити Додика или неко друго говно, него што ће можда и довести у питању опстанак Републике Српске. Дај Боже да гријешим, али...

Brate mozda si neupucen, ali stranci (OHR, visoki predstavnik i ostali strani placenici) su trazili da se na nivo Bih sa nivoa RS prenese veliki broj nadleznosti, sto u krajnjoj liniji vodi unitarizaciji BIH, jer zna se da turci sve sto se prenese na nivo Bih drze,a tu su ga Srbi a i Hrvati ispusili. Ti stranci i jesu najveca prepreka za napredak Rs. Od Ministarstva unutrašnjih poslova RS nadležnost je na BiH prenesena u nadzoru i kontroli granice, bezbjednosti saobraćaja, centralnom registru vozača i vozila, ulasku i boravku stranca i u oblasti međunarodne krivične saradnje.Visoki sudski i tužilački savjet BiH, preuzeo je od RS nadležnosti izbora sudija i tužilaca. Prenesene su telekomunikacije cime je budzet Rs ostecen na stitine miliona km. Prenesene su nadleznosti iz oblasti energetike gdje je fakticki i najveci prihod od proizvodnje el. energije bio u Rs. Prenesena je i nadleznost u oblasti pruzanja drzavne pomoci, gdje se rasporedjuje subvencijama, pomocima ugrozenima i sl. Sve se te nadleznosti gube i prenose uz insistiranje visokog predstavnika (koji usput ima neto platu 20 000 evra iliti 5x vecu nego Putin ili Obama), a sve manje Rs gubi na integritetu. Naravno, mislism da su sve te nadleznosti predate pod velikim pritiskom stranaca, zato treba lobirati an sve moguce nacine kao sto to rade siptari.

Нијесам баш најбоље упознат са ситуацијом, али разумијем те о чему причаш. Слажем се са тобом за ово задње, да треба лобирати јер је то једини начин да се покуша опстати, а не глумити на протесте ''ко јебе странце'' и те глупе приче, јер од тога само правиш гору ситуацију.

Додик је раније, колико ја знам био добар са јеврејима, подржавао их је у гажењу муслимана, каква је ситуација сад што се њих тиче? Има ли подршку још можда које земље са запада? Нешто ми се чини да је РС у задње вријеме почела да форсира неко русофилтво и те зајебанције, па ми речи је ли то тако или сам ја погрешно сконтао?

zmijuga wrote:
Kockalone wrote:Типујем да чекају да се отвори питање уласка БиХ у НАТО. Хрвати и муслимани ће климнути главом и не морају ништа да раде, а онда ће се наћи Додик или неко њему сличан да се противи и ту га је угасио.

Znači, u Srpsku na vlast treba doći neko ko će klimnuti glavom na ulazak BiH u Nato, baš kao i u tom vašem plemenskom savezu Montenegro?

Ако ти се не свиђа неки мој став не мораш се одма налазити увријеђен и провоцирати. Друго, не кажем да треба долазити неко други на власт, то најбоље знати ви који живите какав вам је стандард и живот, требате ли шта мијењати или не, већ кажем да не треба бити трн у оку западу него сарађивати са њима колико се може, а ако треба и некад погнути главу, јер је таква ситуација да се то мора. Смијешна ми је била прича Додика како њега као боли курац за странце и те форице. А што се тиче ЦГ, ај ти мени одговори због чега ЦГ не треба да уђе у НАТО?

vinjakboy

Postby vinjakboy » Mon May 16, 2016 1:26 pm

Kockalone wrote:А што се тиче ЦГ, ај ти мени одговори због чега ЦГ не треба да уђе у НАТО?

Шта знам, можда зато што су и вас бомбардовали...

zmijuga

Postby zmijuga » Mon May 16, 2016 1:36 pm

Kockalone wrote:Додик је раније, колико ја знам био добар са јеврејима, подржавао их је у гажењу муслимана, каква је ситуација сад што се њих тиче? Има ли подршку још можда које земље са запада? Нешто ми се чини да је РС у задње вријеме почела да форсира неко русофилтво и те зајебанције, па ми речи је ли то тако или сам ја погрешно сконтао?

Sa "rusofilstvom i tim zajebancijama" se nije počelo nedavno, već po drugom dolasku Dodika na vlast 2006. godine. Mislim da je u tom periodu imao sastanak sa Lavrovim gdje ga je upoznao sa problemima Srpske, jer se tada pokušala nametnuti reforma policije koju je on odbio, i od tada idu bliski odnosi i redovni kontakti sa Rusijom.

Sa Jevrejima je dobar odnos. Dodikov savjetnik je Arije Livne, logoraš iz 2. svjetskog rata, i on je sad predstavnik RS u Izraelu. Onaj Liberman, ministar inostranih poslova u Izraelu, godišnji odmor provede u RS. Skoro je u BL napravljen Jevrejski centar.

Dodikova stranka je u nekim prijateljskim odnosima sa ovom Slobodarskom strankom iz Austrije koja je u remove kebab fazonu, jer podržavaju nezavisnost Srpske i vode anti-muslimansku politiku. Njihov kandidat je valjda sad favorit na njihovim predsjedničkim odnosima i bili su njihovi predstavnici na skupu u BL.

Kockalone wrote:А што се тиче ЦГ, ај ти мени одговори због чега ЦГ не треба да уђе у НАТО?

Ako ti ja trebam to reći, onda je žalosno. Smatram da ta srpska teritorija ne treba da bude samostalna država, a kamoli da uđe u NATO. 8-)

SPU

Postby SPU » Mon May 16, 2016 4:38 pm

Goti Srbine, koza nostra je uz nas 8-)

Ako pogledamo da je Robert DeNiro u stvari Vito Korleone koji je ubio Don Fanucia i Don Cica zbog posla sa maslinovim uljem i reketom u Bronxu pa potom nazvao svoju cerku Drina, dolazimo do zakljucka da je Vito radio za srpsku stvar od pocetka. Travolta ubacen elemet u sajentologiju a u stvari srpski igrac koji je preko Tom Hanksa cija je zena Pravoslavka i velik borac za Kosovo u sastavu Srbije stvar sve vise ima smisla, a tek sad kad cujemo da mu se cerka od uvek lozila na Vlade Divca zbog cega nikad nije placao reket mafiji dok je igrao u Sharlotu. Kurir je konacno na tragu necemu velikom.

Мићара

Postby Мићара » Mon May 16, 2016 7:00 pm

Фикрета чему толика мржња према Српском народу у РС Београдски билдеру? Тај исти Додик је заслужан за то што РС има МУП иначе је требало да буде укинуто када и војска а у федерацији да остане. Па да балије чувају српски народ... А то што Срби не знају да крадуцкају него да узимају све или ништа, имамо и п.пантере који су и оправдали какви смо лопови.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

prcko

Postby prcko » Mon May 16, 2016 10:18 pm

SPU wrote:Goti Srbine, koza nostra je uz nas 8-)

Ako pogledamo da je Robert DeNiro u stvari Vito Korleone koji je ubio Don Fanucia i Don Cica zbog posla sa maslinovim uljem i reketom u Bronxu pa potom nazvao svoju cerku Drina, dolazimo do zakljucka da je Vito radio za srpsku stvar od pocetka. Travolta ubacen elemet u sajentologiju a u stvari srpski igrac koji je preko Tom Hanksa cija je zena Pravoslavka i velik borac za Kosovo u sastavu Srbije stvar sve vise ima smisla, a tek sad kad cujemo da mu se cerka od uvek lozila na Vlade Divca zbog cega nikad nije placao reket mafiji dok je igrao u Sharlotu. Kurir je konacno na tragu necemu velikom.

Brate nemoj da stavljas spoilere. Meni iskreno je bezveze ta prica sa mafijom, dok ne ubace Moldera i zelene necu da pratim uopste.

Istok

Postby Istok » Tue May 17, 2016 12:00 am

ZATO.

mungos

Postby mungos » Tue May 17, 2016 1:24 am

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue May 17, 2016 9:18 am

SPU wrote:Goti Srbine, koza nostra je uz nas 8-)

Није баш све тако једноставно. Тачно је да су Де Ниро (Мајкл Корлеоне), Том Хенкс и Клуни уз Готија српски играчи, Клуни је чак усликан како запишава кваку на једној шиптарској пекари у северном Ел Еју, али је наш ДБ спречио да те фотке изађу у јавност да Клуни не би изгубио улогу у И Ару, али је ипак после њега у ту серију улетеo хрватски играч (Горан Вишњић), Траволта није лик од поверења, довољно је да попије две три па да запева Томпсона, то је Дан Тана потврдио, и да је чак пред Де Ниром рекао да је Земун Хрватска, па му је овај пришио шамарчину, пред Шарлиз Терон и Џесиком Албом. Мало је познато и да Вин Дизел већ 10 година тајно летује на Борском језеру, он је човек од поверења, ако крене срање он ће први улетети за нас.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Kockalone

Postby Kockalone » Tue May 17, 2016 11:46 am

vinjakboy wrote:

Шта знам, можда зато што су и вас бомбардовали...

Црна Гора је имала 10так људи који су погинули од бомбардовања и неку мању материјалну штету и то свиђело се то нама или не највише захваљујући Милу.

Не бих да неко помисли да је волим НАТО, него једноставно га сматрам за нужно зло. Сјутра да Мило каже нећемо у НАТО американци би дигли шиптаре на побуну, као што су недавно направили у Македонији. Ја сам свјестан да смо ми мала марионетска држава као и све у региону и стварно не видим што би ми ишли мимо читавог свијета и глумили неке борце за правду у свијету.

Nikada Agencija

Postby Nikada Agencija » Tue May 17, 2016 12:23 pm

Kockalone wrote:Ја сам свјестан да смо ми мала марионетска држава као и све у региону и стварно не видим што би ми ишли мимо читавог свијета и глумили неке борце за правду у свијету.

ZATO!

Image
''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC

Return to “Само опуштено”