Задњи филм који сам погледао
Re: Задњи филм који сам погледао
seedbox nije kod tebe, to zakupiš od nekoga ko ga drži slično kao kad imaš OneDrive ili Mediafire ili Mega upload itd, pa se odatle seeduje
tvoj provajder uopšte ne vidi taj seed, jer nema nikakve veze s njim
tvoj provajder uopšte ne vidi taj seed, jer nema nikakve veze s njim
- lost&found
aaa, ok. Jasno sad, hvala.
Изашли квалитетни снимци Џокера на торенту, такође и српски титл за Ирца.
6 Underground... Jedino ok da se gleda zbog efekata, radnja bezveze, tipično američko...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Mislim da sam jedini koji nije gledao te Senke nad Balkanom. Jel može negde da se pogleda online ali u dobrom kvalitetu?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ниси ништа пропустио
Ozbiljno? Svi pričaju o našim serijama, vrhunske, njih nekoliko serija, ne samo ta... Pa rekoh da pogledam bar Senke...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
-
Brdja wrote:Ozbiljno? Svi pričaju o našim serijama, vrhunske, njih nekoliko serija, ne samo ta... Pa rekoh da pogledam bar Senke...
E ako svi pricaju onda MORAS da pogledas.Pogledaj i film JUZNI VETAR svi kazu da je EXTRA
Ne glupiraj se, koja je onda poenta ove teme npr? Što bilo ko onda gleda bilo šta što se preporuči? Nigde nisam napisao da moram da pogledam ali kad dosta ljudi govori, pa i na ovoj temi, ne može da bude toliko loše. Uostalom, moje pitanje je jasno. Da li može negde online da se pogleda. Nisam pitao za mišljenje o seriji. Hvala
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Brdja wrote:Mislim da sam jedini koji nije gledao te Senke nad Balkanom. Jel može negde da se pogleda online ali u dobrom kvalitetu?
Ne slušaj žabca klasičnog provokatora na svakoj temi. Eto ga odma iza mićare.
Dobra serija baš, kao i većina naših projekata u zadnje vrijeme. Neke opasne pare su upumpane.
A da l ćeš naći i na koji način, najbolje je da 'zaguglaš', mada pitanje je da l ćeš naći nešto dobrog kvaliteta, čuva ih Bjela kao 'zmija noge'. Pročitao sam da je skoro neki lik u Bijeljini popadao zbog tih serija.. Koji loš način za završit u kenjari,užas.
Tako da, samo ti gugl može pomoći.
I fuck_off ako se udostoji.
Posle Radosa Bajica, raznih serija tipa Gore Dole, Jagodice ili kako vec se to zove i ostalih da nazovemo projekata ovo mu dodje kao nesto sa druge planete.
Serija je fantasticna kao i sve sto je radio Bjelogrlic. Fantasticno u smislu ako se meri sa gore pomenutim serijama.
A u pp ti saljem link
Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka
Serija je fantasticna kao i sve sto je radio Bjelogrlic. Fantasticno u smislu ako se meri sa gore pomenutim serijama.
A u pp ti saljem link
Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka
Ma ne opterećujem se ja, taman posla, mučki su to provokatori dobio sam link ali ne mogu da skidam torent, samo online mogu da gledam.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Prema nezvaničnim saznanjima, A. M. upravlja sajtovima andrija-i-andjelka.com
http://rs.n1info.com/Region/a553171/Pre ... erije.html
http://rs.n1info.com/Region/a553171/Pre ... erije.html
ElPadrino wrote:Brdja wrote:Mislim da sam jedini koji nije gledao te Senke nad Balkanom. Jel može negde da se pogleda online ali u dobrom kvalitetu?
Ne slušaj žabca klasičnog provokatora na svakoj temi. Eto ga odma iza mićare.
Dobra serija baš, kao i većina naših projekata u zadnje vrijeme. Neke opasne pare su upumpane.
A da l ćeš naći i na koji način, najbolje je da 'zaguglaš', mada pitanje je da l ćeš naći nešto dobrog kvaliteta, čuva ih Bjela kao 'zmija noge'. Pročitao sam da je skoro neki lik u Bijeljini popadao zbog tih serija.. Koji loš način za završit u kenjari,užas.
Tako da, samo ti gugl može pomoći.
I fuck_off ako se udostoji.
Не, слушај Ел Падрина, великог познаваоца и мислиоца. Серија ништа специјално, боља је од Срећних људи, за наш стандард који је поставио Шотра и Радош велики искорак, али да је сад нешто предркано, да мора да се погледа, није. Видим да се људима свиђа, па ето, по вољи ти као шокцу пост. И наравно, шала, немој да слушаш Ел Падрина.
- нуклеарни удар
Да не буде да само нешто серем, ево изишо је Ђокер у ХД-у.Ако треба даћу и линк.
Ne treba nam od tebe više ništa
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
AD Astra - niš ne valja
al zato JOKER mož da prođe
al zato JOKER mož da prođe
Ovo neće na dobro da izađe...
-
Gde ima da se skine balkanska mafija? Mislim da je neko ranije hvalio tu seriju na forumu.
жабац wrote:Да не буде да само нешто серем, ево изишо је Ђокер у ХД-у.Ако треба даћу и линк.
Daj brate ubih se tražeći, hoću ponovo da ga pogledam.