Вести
- ultrastito
Re: Вести
Meni su se zgadili kad su se sprdali sa Zoranom Vujovićem i njegovom smrću u američkoj ambasadi. Naduvah ih kurcem, al džabe...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
to je onaj ćelavi imbecil iz Dnevnjaka
https://opusteno.rs/slike/2016/10/dnevn ... nja-sp.jpg
ovo govno
https://opusteno.rs/slike/2016/10/dnevn ... nja-sp.jpg
ovo govno
Jebiga tuzna vest za Grua. Bio je prilicno normalan i ok lik. Iako je kasnije otisao u komercijalu mnogo je ucinio za srpsku rep scenu. Prvi profi rep spot u Srbiji bio je za pesmu "Pravo u raj" mislim 1994. godine. On je prvi reper, ako se ne varam, koji je izdao album, dakle koji je izasao iz te demo zone. On je prvi reper koji je sa izdatim albumom napravio koncert u Domu omladine, ako se ne varam 1996. godine (ili godinu pre toga), gde je bukvalno iskidao. Imao sam tu cast i srecu da budem na tom koncertu. Pratece vokale mu je tada pevala, verovali ili ne, Maja Nikolic. U to vreme se jos nije naslucivali kakva ce psihopata da ispadne, ali imale je prejeben glas i savrseno mu se uklapala u to sto je napravio.
Posle Grua redom su izdavali albume Sansajn, Robin Hud, Who is the Best, CYA i mnogi drugi. Gru je odmah nakon prvog albuma otisao u cistu komercijalu, ali i tu je imao kvalitet u odnosu na ono sto se danas smatra komercijalnim repom. Dakle nije bio nivo Raste i slicnih idiota.
Jebiga, mozda nije neka zasluzna licnost za ovu zemlju i slicno, ali mi stvarno zao sto je poginuo.
Posle Grua redom su izdavali albume Sansajn, Robin Hud, Who is the Best, CYA i mnogi drugi. Gru je odmah nakon prvog albuma otisao u cistu komercijalu, ali i tu je imao kvalitet u odnosu na ono sto se danas smatra komercijalnim repom. Dakle nije bio nivo Raste i slicnih idiota.
Jebiga, mozda nije neka zasluzna licnost za ovu zemlju i slicno, ali mi stvarno zao sto je poginuo.
Колико знам није био први од репера који је издао албум. Он је био први који је масовно раширио реп јер је албум из 1996 био велики комерцијални успех.
Било је неколико пре њега типа Тапири, од којих ће настати Тап 011, али то је већ била тотална декаденција и спрдња за новац.
Тај албум Тапира из 1993 и није био толико лош, ако се добро сећам.
Знам око Груа неке приче, такође тај одлазак ка пинк продукцији исто није за понос.
Али оно што је чињеница да је албум из 1996 култни, баш је описивао читаву генерацију, Београд, Србију. Неколико песама са тог албума ће заувек остати симболи.
Било је неколико пре њега типа Тапири, од којих ће настати Тап 011, али то је већ била тотална декаденција и спрдња за новац.
Тај албум Тапира из 1993 и није био толико лош, ако се добро сећам.
Знам око Груа неке приче, такође тај одлазак ка пинк продукцији исто није за понос.
Али оно што је чињеница да је албум из 1996 култни, баш је описивао читаву генерацију, Београд, Србију. Неколико песама са тог албума ће заувек остати симболи.
- ultrastito
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Pazi lika kako odgovara kao osnovac kada nema odgovor. Ajde što nas kradu, i što su banda, ali što će nas zajebati za vjek i vjekova...
http://rs.n1info.com/Vesti/a526555/Vuci ... osovo.html
Inače, puna usta bojkota izbora opoziciji, a znaju dobro da će morati na izbore jer im gazde tako kazu, pa sada samo ucenjuju. I daće legitimitet prisustvom kada ova nesreća bude menjala preambulu. Eeej, kad gazde pozovu na dijalog odmah se svi sjate da razgovaraju i idu na sastanke.
Inače, puna usta bojkota izbora opoziciji, a znaju dobro da će morati na izbore jer im gazde tako kazu, pa sada samo ucenjuju. I daće legitimitet prisustvom kada ova nesreća bude menjala preambulu. Eeej, kad gazde pozovu na dijalog odmah se svi sjate da razgovaraju i idu na sastanke.
čompika wrote:Pazi lika kako odgovara kao osnovac kada nema odgovor. Ajde što nas kradu, i što su banda, ali što će nas zajebati za vjek i vjekova...
Нико ту никог није зајебао, људи хоће тако.
Pa nikakav, vidiš da svo vreme trubi o planu, a nikome nikada nije rekao. I onda ga pitaju, i on se naduri i odgovori kako ne bi smeo da odgovori ni predsednik skupštine stanara, a ne države.
Tj nije javno rekao, pitaj boga šta je on dogovarao na svoju ruku sa strancima.
Tj nije javno rekao, pitaj boga šta je on dogovarao na svoju ruku sa strancima.
https://iskra.co/reagovanja/marko-tanas ... hfGjWPSdng
Коначно неко,одличан текст.
Коначно неко,одличан текст.
Вучић: Брдо пара смо дали и Партизану и Звезди
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће по повратку из Њујуорка објавити тачан износ новца дат Партизану и Звезди и да ће се тада знати који је клуб наводно нечији љубимац.
Ova nasa kineska liga treba da se ugasi. Nema smisla da postoji, da se razumemo drzava je davala skoro svakom klubu od Spartaka do Radnickog iz Nisa ali bice zanimljivo kada se uporede cifre date Zvezdi i Partizanu i npr Radu. Ispricana prica koja se pokrece posle svakog derbija. Meni najsmesnije ona koreografija grobara (tenk) gde prozivaju cigane za povezanost sa rezimom, murijom itd... Zaboravili svoje vodje kolovodje koje su zaposlene u VBA i muriji. Zaboravili kumove i kume. Zaboravili da su napadali ljude na utakmici reprezentacije da ne pale piro i da slucajno ne skandiraju protiv predsednika! Meni je muka majke mi...
-

Sleva nadesno Rakić, Pacoli i Radoičić
-
Kriminal ne poznaje nacionalnost
Ne znam jel se zajebavas ili si ozbiljan sa ovom retorikom