Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Vidi se blistavi pečat trenerske škole FSS, mnogo je kursadžija izašlo odatle, proteklih godina.
prcko wrote:
https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2019&mm=06&dd=20&nav_id=1556906
Sve su mu rekli.
Po meni ovakve situacije mogu samo da budu podstrek, nikako neko demoralisanje ili nesto takvo. Mislim jebe ti se, meni licno bi bilo jos i bolje da me ne zamaraju sa neki proceduralnim pitanjima ( Kako se osjecate kao taj taj pik drafta, Da li ste uzbudjeni prije igranja u NBA , Kako je to doci iz Aba lige u NBA i slicno ), meni je ovde vise ocajno i jajarski sto su ovi novinari vjecno zeljni ekskluzive tako pohrlili i potrcali da bi culi novo cudo iz NCAA, a nisu ostavili ni trunke postovanja, novinarskog 'fer pleja' da se ne ustremi sva pazanja na jednog covjeka, vec da se makar donekle podjedano svakog intervjuise, ali dobro. Nadam se da ce biti makar duplo bolji igrac od tog napuhanog crnca. ( Cast i tom drugom momku na kraju krajeva nije on kriv sto su novinari kreteni )
@1914
Cekamo te na temi Rusija.
@1914
Cekamo te na temi Rusija.
- ultra mentalitet
Jel ima negde na netu da se nadju ove dve epizode koje su izasle na rts-u o kosarkasima? U susret svetskom prvenstvu u kosarci sa Sarencom. Odlicna emisija! Dobro mi je bilo i sa fudbalerima kad je radio Aca informacija
"Reprezentativac Srbije Nikola Jokić je bio četvrti u izboru za najkorisnijeg igrača NBA lige u protekloj sezoni".
lord Jokić >>>>>>>>>>>>> sav ostali domaći sport ikad
lord Jokić >>>>>>>>>>>>> sav ostali domaći sport ikad
Peđa Stojaković je takođe bio četvrti u trci za mvp 2004, kao i drugi strelac.
-
Moskri wrote:Peđa Stojaković je takođe bio četvrti u trci za mvp 2004, kao i drugi strelac.
С тим што још има и прстен, светску и европску титулу са Југославијом и 2 ол стар награде у тројкама. Још мора Јокић да се наједе пасуља.
legenda, ali Jokić je druga dimenzija i pred njim je nestvarna budućnost
-
То да има перспективу да буде најбољи Србин у НБА стоји, али полако, корак по корак...
Defanzivac godine
Нит може бити најбољи Србин у нба, нит може бити најбољи српски играч икада. У нба тешко може бити бољи од Дражена и Пеђе, а ван нба има сигурно 20 већих које неће моћи да престигне буквално никако.
нема лека wrote:Нит може бити најбољи Србин у нба, нит може бити најбољи српски играч икада. У нба тешко може бити бољи од Дражена и Пеђе, а ван нба има сигурно 20 већих које неће моћи да престигне буквално никако.
Haha ne lupaj
Шта лупам? Да не може скоро никако да буде већи од Бодироге, Даниловића, Ђорђевића, Дивца, Стојаковића? Па чак тешко може да остави већи траг у српској кошарци од Теодосића, Паспаља, Далипагића, Славнића, Радивоја Кораћа, Аце Николића? Можда може да има најбољу статистику, али да буде већи од ових што сам набројао тешко. То је као да кажеш да Адетокумбо може да буде већи од Папалукаса, Спанулиса и Диамантидиса.
Za nove generacije on može sa postane veća legenda od njih , momak je na početku karijere ne znam po čemu ne ni bio legenda srpske košarke a i šire?
de ne može, ajde bogati
lik je 1st All-NBA u četvrtoj sezoni sa takvim telom, potpuno ludilo
mađioničar
lik je 1st All-NBA u četvrtoj sezoni sa takvim telom, potpuno ludilo
mađioničar
Gotovo sigurno će biti naš najbolji košarkaš ikada, tu nemam dilemu. Što se tiče najboljeg košarkaša evrope ikada, mislim da će teško neko skinuti Novickog odatle.
ako uspe da osvoji titulu sa Denverom, biće blizu
mada i Pau Gasol je tu, ali on je uvek imao neuporedivo jače ekipe od Dirka
mada i Pau Gasol je tu, ali on je uvek imao neuporedivo jače ekipe od Dirka
Нисам рекао да не може бити легенда, али тешко може бити већи и урадити више за српску кошарку од набројаних. Ако донесе неку светску титулу, пар европских, па можда и може, али без тога, нема шансе, ма какву статистику имао у нба.
Не знам Рођо колико година имаш, али данашњи нба хајпују само они који нису гледали кошарку 90их и почетком 2000их. Грке апсулотно боли она ствар за то што је Адетокунбо мвп у нба лиги. Ништа није дао за грчку кошарку, нит клубску, нит репрезентативну.
Не знам Рођо колико година имаш, али данашњи нба хајпују само они који нису гледали кошарку 90их и почетком 2000их. Грке апсулотно боли она ствар за то што је Адетокунбо мвп у нба лиги. Ништа није дао за грчку кошарку, нит клубску, нит репрезентативну.
А притом је и црнац, није то то
Jebo vas zivot,jel gledo neko od vas nekada Bodirogu? Pa Stojakovic,koji je za sada nas najbolji u NBA,nije Bodirogi dotakao muda...i to kad skoci...iz zaleta.
Za mene licno jedan od 3 najbolja koja su ikada igrali kosarku,a da sam ja bio dovoljno svestan da ih zapamtim.
Za mene licno jedan od 3 najbolja koja su ikada igrali kosarku,a da sam ja bio dovoljno svestan da ih zapamtim.