Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Radar blicnuo goluba, proleteo 45km/h u zoni 30
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
- ultrastito
Sto ti je Nemacka
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
Nije imao Viber da mu javi gde je radar
(Street Force / Curva Orientale)
Какав идиот овај Лепи.
Јес идиот ал када рече , браста мраста буба шваба. Оплаках...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
A na kraju, ZATO JA SVOG SINA TERAM DA ODMAH GLEDA TAJSONA.
Inače Tajsona pogledam ponekad u poslednje vreme, neki podkast, intervju. Lik je postao totalna flegma. Puši travu i zajebava se sa golubovima. Kaze da ne želi ni da trenira sa dzakom više da mu ne bi podizao ego.
Inače Tajsona pogledam ponekad u poslednje vreme, neki podkast, intervju. Lik je postao totalna flegma. Puši travu i zajebava se sa golubovima. Kaze da ne želi ni da trenira sa dzakom više da mu ne bi podizao ego.
ŠTA JE DUMER
- lost&found
To i ja htedoh da pitam, al reko da ne ispadnem flup. Podseca me na "d'umre"
izguglao sam naravno, doomer, koga zanima neka kuca.
Ta internet struje, ne znam odakle dolazi, ali pretpostavljam ti 4chanovi, reddit i ostalo da vuku te mimove i klasifikuju neke vrste osoba i karaktera ali to je meni malo već previše, tj ne mogu baš da se povežem sa njihovom kulturom, to kod nas nije toliko izraženo. Doomer, incel, beta male, soy boy i tako neke stvari, sve su to termini za koje sam čuo ali imam osećaj kao da čitam knjigu i da mi opisuje neki svet iz fantazije koji ne postoji.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Doomer
Ta internet struje, ne znam odakle dolazi, ali pretpostavljam ti 4chanovi, reddit i ostalo da vuku te mimove i klasifikuju neke vrste osoba i karaktera ali to je meni malo već previše, tj ne mogu baš da se povežem sa njihovom kulturom, to kod nas nije toliko izraženo. Doomer, incel, beta male, soy boy i tako neke stvari, sve su to termini za koje sam čuo ali imam osećaj kao da čitam knjigu i da mi opisuje neki svet iz fantazije koji ne postoji.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Doomer
Ceo život sam gejmer i ceo život igram jebene igrice ali mi nikada neće biti jasni ti likovi što konstantno forsiraju te strane fraze, obožavao sam da ih maltretiram dok su još postojale igraonice. Koliko je to samo iritantno...
Koliko je ovo moćno odrađeno jbt...
- Kit_Karson
У овом контексту мислим да думер означава оног што слуша дум метал, депресивни метал. Суштински, мислим да означава било које студентско гованце, несхваћеног уметника, просечног посетиоца КСТ-а у Београду или Фидбека у Нишу и хипстера из круга двојке
dumer je možda u tom kontekstu iz druge rečenice, al dumer iz prve i ovo sa slike ne mogu da se povežu
dole desno na slici je izbor muzike tog drugog, a treba dodati i ova nova sranja tipa Senidah, Svemirko i slično đubre
dole desno na slici je izbor muzike tog drugog, a treba dodati i ova nova sranja tipa Senidah, Svemirko i slično đubre
Last edited by Rođaci on Tue May 14, 2019 4:19 pm, edited 1 time in total.
sta fali kst-u, jeftino pice, krs ribe i prosecna zika sve skupa odlican provod
etiketirani su bogovi, steta sto su im ugasili fb stranicu bilo je dobrih radova
Swallow wrote:
etiketirani su bogovi, steta sto su im ugasili fb stranicu bilo je dobrih radova
04 X 1945
i dalje apelujem da se vrati onaj klip sa Ritmom nereda, na kojem idu stotine sličica i snimaka domaćih političara
AvantiTraficante isto, i sa tog kanala je sve obrisano
AvantiTraficante isto, i sa tog kanala je sve obrisano
Last edited by Rođaci on Tue May 14, 2019 4:23 pm, edited 1 time in total.
Думер је по мени онај лик што је био небитан у основној, у средњој читав живот, глуп ко курац самом својом фацом класичан смртник без икаквог циља, што дрка на хентаи!
Јебем ли ти црвене старке и бијеле пертле да ти јебем!
Јебем ли ти црвене старке и бијеле пертле да ти јебем!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Rođaci wrote:dumer je možda u tom kontekstu iz druge rečenice, al dumer iz prve i ovo sa slike ne mogu da se povežu
Senidah gospodja!