Занимљиве слике и клипови

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Далтон

Re: Занимљиве слике и клипови

Postby Далтон » Mon Apr 22, 2019 7:49 pm

Kako kažu, šećer u prahu :D

Image
(Street Force / Curva Orientale)

idemoo

Postby idemoo » Tue Apr 30, 2019 1:00 pm

Нисам сигуран да ли је ово последица бомбардовања или нас нису довољно бомбардовали.

Moskri

Postby Moskri » Tue Apr 30, 2019 1:29 pm

To nek bombarduju tvoju kuću više, a ovi jutjuberi su globalni retardirani trend koji nema veze sa nama kao nacijom već je globalna stvar, i mi nismo izuzetak.

idemoo

Postby idemoo » Tue Apr 30, 2019 2:04 pm

Извини велики србине, ако си дошао овде да ми делиш лекције о моралу, чему онда први део реченице?

жабац

Postby жабац » Tue Apr 30, 2019 2:56 pm

Добро, можда Идемоо има 15 година, па му је ово занимљиво.

Мићара

Postby Мићара » Tue Apr 30, 2019 3:51 pm

Тужно је њихово одрастање... А то ће схватити када буду имали своју децу, па када види тату како је избијао некоме чипс из руке, а тата му одговори да је то глобално... Успут ако је глобално не значи да је нормално и паметно, глобална је и геј парада...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Tue Apr 30, 2019 5:00 pm

Aj ne serite da vi sa 12, 13, 14 godina niste radili neke ovakve gluposti.
Naravno da ne opravdavam ovo, al stvarno djeluje odvratno dosta kad su svi ovako moderni.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

pertla

Postby pertla » Tue Apr 30, 2019 5:07 pm

Radilo se svasta,ali nije bilo interneta i drustvenih mreza
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Tue Apr 30, 2019 7:15 pm

Mislim da bih ga jurio dok ne crknem

Kockalone

Postby Kockalone » Tue Apr 30, 2019 9:20 pm

idemoo wrote:

Нисам сигуран да ли је ово последица бомбардовања или нас нису довољно бомбардовали.

Одгледах овај други клип и не могу да вјерујем каква су ова мала говна ископлексирана, како сваки зна имена патика, цијене, које су марке у тренду... Ја од људи са којима се дружим мислим да нема чоека који зна које су триес шестице и деведесе петице, нита знам некога да то носи. Ал тако је вријеме. Родитељи раде за 300-400 купе малом псету патике од 200 и онда вичу Вучићу лопове народ ти је гладан.

Мићара

Postby Мићара » Wed May 01, 2019 10:15 pm

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

ukizaminje

Postby ukizaminje » Fri May 03, 2019 2:14 pm

idemoo wrote:Нисам сигуран да ли је ово последица бомбардовања или нас нису довољно бомбардовали.

Secam se ovog Chode, isao u moju osnovnu. Tezak retard bio a vidim i ostao :D

čompika

Postby čompika » Sat May 04, 2019 2:47 pm

Ko što neko reče svi smo se sprdali kad smo bili klinci, mali priča kao da je poludebilan al ono, šta ja znam, nek se zezaju klinci. Izbijali su omladini neke gluposti, nisu gladnom dedi hleb bacili na pod, a i kazu da su im dali pare.
Ali ovo drugo, blentavci totalni, da nije stavljao slike ja ne bih znao o kojim patikama priča. Guta konzumeristička aždaja, šoping molovi.

lost&found

Postby lost&found » Sat May 04, 2019 3:23 pm

Pa ja mislim da se tako i o Maksaricama pricalo 90ih, samo sto je uz to jos islo i lozenje na krinminal, tako da mu ovo dodje iz te perspektive kao manji debilitet

SickOfItAll

Postby SickOfItAll » Sat May 04, 2019 4:11 pm

Замисли нпр. радиш ко коњ на послу, завршиш смену и онако мртав уморан одеш негде да поједеш нешто, и дође неки овакав мали дегенерик и из чистог беса ти избије ту храну из руке. Мислим да би тачно наступила оваква сцена:

ultrastito

Postby ultrastito » Sat May 04, 2019 7:46 pm

Zavrsio bi izmedju dva hleba najopustenije :mrgreen:

Ako sam nesto naucio za zivota je da psa ne diras dok jede, a ne coveka.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

čompika

Postby čompika » Sat May 04, 2019 9:51 pm

lost&found wrote:Pa ja mislim da se tako i o Maksaricama pricalo 90ih, samo sto je uz to jos islo i lozenje na krinminal, tako da mu ovo dodje iz te perspektive kao manji debilitet

verovatno jeste, pričalo se i ranih 2000-ih, ali se nije pričalo na ovaj način. Brate, startuju te na ulici i ti znaš ime raznih modela, onda neke obskurne koje koštaju po 950e... upali su u mašinu, to hoću da kažem, bombardovanje sa instagrama, eto čuješ kako se lože na fila patike jer sve influenserke ih nose. Pa na napapirji i stone island, na koje se navijačka scena ložila tamo 2003-2010, je postao popularan tek pre dve tri godine kad su krenuli da ih furaju neki jutjuberi.

ne znam da li sam uspeo da povučem paralelu, ali su se ne tako davno ljudi ložili na neku određenu marku jer se djira na stadionu, izlasku, vidiš nekog ortaka da mu dobro stoji.

a sada je dovoljno da armija influensera utiče na mnogo veći broj omladine, da pazarci šiju ko ludi tek sada te marke, a da su pre toga isto mogli da prave i pola navijačke scene (tada masovne) bi kupilo. Znači da je broj ljudi koji su "targetirani" i koji kupuju sada ogroman.

ultrastito

Postby ultrastito » Sat May 04, 2019 10:12 pm

čompika wrote: Pa na napapirji i stone island, na koje se navijačka scena ložila tamo 2003-2010, je postao popularan tek pre dve tri godine kad su krenuli da ih furaju neki jutjuberi.

Ovo i ja pitah pre izvesnog vremena. Jebem ti, svaki drugi klinja u "Stone Island"-u i "Napapapirprajpriraja". Kao nekad sto je bila lozana na Barberi, pa sa 20km izvalis lika koji ide na utakmice jer je jebeno sve na njemu Barberi, a on se fura kao kamuflaza, niko me ne vidi :D Kontam da neka bakuta negde sije te prisivace Stone Island i taj Napapararaija i da se ubija od para :mrgreen:

Jebem li ga, mi kad smo odrastali...bilo je lozenja na AirMax, otkud znam, ali mi se cini da je bilo raznovrsnije ponude subkultura. Ovo mi se sve cini da je jedno te isto. Verovatno gresim, jer postajem dzangrizavi 35ogodisnjak i sva deca, a pogotovo studenti su govna :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Brdja

Postby Brdja » Sat May 04, 2019 11:15 pm

Koliko retardiran trebas da budes da das 10 000 dinara za fejk patike??? Srbija je odlicna zemlja da se zaradjuje na budalama. Pre par meseci kupim kumu jaknu Napapijri za 100e, salje mi sliku posle par dana, ista takva u Bg popust sa 80 000 na 50 000.

Vidim jednog klinca tu iz kraja nosi isto neku N. jaknu koju je platio 500e, zivi sam sa kevom a ona ima platu 300e. Sta reci? Kompleksi su jako zajebana stvar
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

lost&found

Postby lost&found » Sat May 04, 2019 11:32 pm

Brate, veliku razliku u paraleli izmedju ta dva vremena pravi razvoj interneta, pa samim tim instagrama i FB-a i tih ostalih sranja. Plus se , nisam-bot-majke-mi, ipak bolje zivi danas nego 90ih. Klincima 90ih su "influenseri" bili krimosi i gangsteri tog doba... dodje na isti kurac sve to, samo smo omatorili i normalno da je nase detinjstvo bilo "najjace ikad, a sve pre i posle toga sranje", al verovatno nije bas tako.

Return to “Само опуштено”