Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Ма Ја не могу да ступим у контакт са том особом, не знам ко је у питању.Решио бих Ја то са њим, само да знам ко је у питању.Али не знам.Имам опцију да истражујем и даље ко је у питању, или самопомоћ, како ти кажеш.
Skineš njegov katanac i staviš svoj. Da vidiš kako će da dođe kod tebe. Imao sam ja sličan slučaj. Nisam dugo bio u tom stanu i odem do podruma kad pun nekih stvari. Ja kažem komšiji da ću za par dana da dođem i sve bacim u kontejner ako taj neko sam ne isprazni i za par dana sve lepo ispražnjeno. Ako je tvoj podrum, po meni, nemaš ti šta tu da se pitaš jel po zakonu ili ne. To je kao da ti je neko ušao u stan i stavio stvari u tvoju sobu.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Мој, па шта.Ал има јебада, веруј ми.Ал мислим да ти није лоша идеја да скинем његов и ставим свој, па нек дође по кључ.Ал мени је у интересу да се испразни што пре, њега очигледно боли курац.
Možeš i da napišeš poruku i okačiš na ulazna vrata od zgrade. U fazonu, ako se ne isprazni u roku od 2 dana sve će biti bačeno u kontejner. A kad saznaš ko je, skini mu ratkapne.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Окачено пре пар дана.
Onda moraš da ispuniš obećanje ili će na kraju još i da te jebu kako su krenuli.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Џими Заказака
Надам се да ћу ово успети да срочим довољно јасно, и да има некога ко се у те ствари разуме...
Елем, водим повремено неки паб квиз... С времена на време ми треба да нешто са свог лаптопа покажем људима у кафани на ТВ-у (који је спојен са лаптопом преко хдми кабла). Е сад, пошто ми тај исти лаптоп служи за питања, тачне одговоре, табелу, јутјуб... немогуће је да нон-стоп то што ја видим на лаптопу виде и гости на ТВ-у. До сада сам "решавао" проблем тако што убадам хдми у лаптоп тек када наместим на лаптопу у фулскрину то што треба да иде на ТВ, и након тога чупам кабл.
То решење доста смара, па хтедох да вас питам зна ли неко да ли је могуће некако поделити екран, у смислу да на истом лаптопу одређујем шта ће од садржаја ићи на пројектор (у овом случају ТВ), а шта ћу видети само ја на екрану од лаптопа?
Елем, водим повремено неки паб квиз... С времена на време ми треба да нешто са свог лаптопа покажем људима у кафани на ТВ-у (који је спојен са лаптопом преко хдми кабла). Е сад, пошто ми тај исти лаптоп служи за питања, тачне одговоре, табелу, јутјуб... немогуће је да нон-стоп то што ја видим на лаптопу виде и гости на ТВ-у. До сада сам "решавао" проблем тако што убадам хдми у лаптоп тек када наместим на лаптопу у фулскрину то што треба да иде на ТВ, и након тога чупам кабл.
То решење доста смара, па хтедох да вас питам зна ли неко да ли је могуће некако поделити екран, у смислу да на истом лаптопу одређујем шта ће од садржаја ићи на пројектор (у овом случају ТВ), а шта ћу видети само ја на екрану од лаптопа?
Kad ubodes hdmi, pritisnes Windows dugme+P i onda promenis na extend, umesto duplicate
- Џими Заказака
Не ради посао. Добијем још један екран на ТВ-у, могу да "пређем" курсором са екрана на лаптопу на тај екран на ТВ-у али ништа на њему не могу да отворим, све време је само празан десктоп на њему. Све што кликнем отвара се на овом првом екрану (од лаптопа)...
uhvati vrh programa mišem i prevuci ga na taj drugi ekran
Daj da prijavimo Tribina ekipu, daš nam odgovore ispod ruke unapred 

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- Џими Заказака
S obzirom na tematiku i koncept kviza, kontam da ne bi bilo potrebe za odgovorima unapred. Probrala bi se ovde konkurentna ekipica.
Samo limeni i beza kafe kviz 

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Bilo je hiljadu puta ali nisam uspeo da nadjem preko pretrage, posle koliko zastareva dug mts-u?
dan posle spida
pertla wrote:Samo limeni i beza kafe kviz
To je taj fazon. Limeni pusta muziku i vodi program, a u pauzama skokne do toaleta da se nasmrce. Svi zivi varaju, koriste mobilne itd. Uzmemo trece mesto i kao nagradu dobijemo vaucer za jebene palacinke.

- Џими Заказака
Дубоко поштовање Лименом као пиониру и праоцу паб квиза у НС (тоалет посебно ценим). Налетим и ја код њега кад ухватим времена, чак смо једном на Штранду и победили. У Паб&клаб у Змај Јовиној у Лупусу (бивша кафана код Чика Јове) има добар квиз од недавно.
Међутим, мој концепт је малко другачији.
https://www.facebook.com/treskviz/
Међутим, мој концепт је малко другачији.
https://www.facebook.com/treskviz/
prcko wrote:pertla wrote:Samo limeni i beza kafe kviz
To je taj fazon. Limeni pusta muziku i vodi program, a u pauzama skokne do toaleta da se nasmrce. Svi zivi varaju, koriste mobilne itd. Uzmemo trece mesto i kao nagradu dobijemo vaucer za jebene palacinke.
limeni se na poluvremenu naduva ko praćka, posle ne može pitanja da pročita.moje društvo i ja smo krenuli pre 3-4 godine da idemo redovno, i bilo je u početku do jaja, pošto smo se svakako retko viđali, a ovo je bilo kao "obavezno" i nismo propuštali.napijemo se, najedemo, muzika, druženje, još i kviz, odlično.rezultat nam nije bio u prvom planu, pogotovo što uglavnom u ekipi imamo dva tutumraka koji dođu da pobegnu od kuće i da se naloču

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Jel koristi neko VPN na kompu i ako neko koristi, jel moze da objasni kako to govno funkcionise.