Вести
- Влада Паликућа
Re: Вести
Зна ли се какве је ставове имао према идејама Маркса и Лењина?
-
MARKER wrote:Јебем ли га за Маркса и Лењина, али што се вучића тиче, имао је став...
Hvala na ovom snimku, da ga ne zalim mnogo !!!!!
Дачић: Званична понуда Београда Приштини је разграничење
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3425558/dacic-zvanicna-ponuda-beograda-pristini-je-razgranicenje.html
Ко си ти да одлучујеш шта је понуда Србије око територија без питања људи у Србији и Скупштине Србије што прописује Устав?!
Је л то навика од Слобе када је поклањана РСК, Сарајево, Брчко...зарад останка на власти?
Proci ce i to.sad malo pojacati sabana saulica,pa ce lazic da prohoda i mozda nadju ubicu one pevaljke.sve mi se cini da je blizu ono za sta smo pripremani zadnjih godina.mi cemo odneti diplomatsku pobedu posto ce nam siptari skinuti porez,bice to veliki uspeh naseg pregovarackog tima a mi cemo ih priznati samo cemo to priznanje izgovarati drugim recima
Неће проћи ништа.
Порез како су дигли тако ће и да га спусте, јер је српска роба најјефтинија.
КиМ ће се вратити ратом, како је и отето. Али неће то бити неки рат великих размијера, десиће се класична чистка.
До тада треба усмјерити снагу ка спајању Ниша и Косовске Митровице инфраструктуром, како би наш народ још више ојачао и финансијски и морално.
Порез како су дигли тако ће и да га спусте, јер је српска роба најјефтинија.
КиМ ће се вратити ратом, како је и отето. Али неће то бити неки рат великих размијера, десиће се класична чистка.
До тада треба усмјерити снагу ка спајању Ниша и Косовске Митровице инфраструктуром, како би наш народ још више ојачао и финансијски и морално.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Banda Descontrolada wrote:On ti je jos Micin. (Mico Micic)
Нормално да сам Мићин и Мићо је мој када смо из истог села. А ти си вјероватно избјеглица, а и очигледно је да ме знаш, а ја тебе не знам...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Ne,nemam ja nikakve veze sa Bijeljnom ni Semberijom,mada sam svracao cesto,a koliko ja znam Mico je isto izbjeglica.
Vecchie maniere!
Kockalone wrote:Каквих болесника у коментарима. Од кад је интернет доживио експанзију баш је лако примијетити колико је народ пун мржње, зависити, пакости...
Што, мислиш да Вучићеви симпатизери не заслужују по један рак мозга да их натенане грицка? Добро, можда не баш рак мозга, јер прво треба имати мозак...