Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Србохолик

Re: Вести

Postby Србохолик » Fri Nov 23, 2018 9:37 am

Nikodije wrote:Sirene u Kosovskoj Mitrovici, bombasticni naslovi u dnevnoj stampi,izgubljena i izdajnicka vlada saziva konferencije, informer najavljuje rat a za to krivi Djilasa i Jeremica, hapse se Srbi,siptari pale jafa keks i smoki....

А уствари не знају да је смоки усташки...

idemoo

Postby idemoo » Fri Nov 23, 2018 9:41 am

Сваки пут кад се деси неко срање сазивају се ванредне седнице, диже се војска у приправност и сличне глупости. А уствари исти ефекат би био када би ми са форума овде одржали седницу, да шиптари крену да избацују једног по једног србина преко Јариња док не очисте све, не би смели ништа да урадимо, само би најоштрије осуђивали, док би ЕУ позвала обе стране да се судрже од провокација.

Мићара

Postby Мићара » Fri Nov 23, 2018 9:59 am

Уствари све то они раде у договору између себе... Само да би народ мислио да они раде нешто... То су највећа говна од људи на планети тренутно. Политичари и политика, никакви то научници нису нити наука, само обичне муљавине петљавине, варање и лагање...

И изгледа да нас има више који нису схватили да је рат за КиМ 99' изгубљен. Војска није капитулирала, али се повукла, зар му то не дође на исто?!

Колико год има оних који мрзе Слобу тај исти је и највећи Србин који нас је водио у последњих 40 година. Под коликим је он притисцима био? а Вучко ти не би издржо ни дан. Да им је попуштао не би од Срба и Србије остало ништа.
Last edited by Мићара on Fri Nov 23, 2018 10:07 am, edited 1 time in total.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Nov 23, 2018 10:05 am

Ma sve je ovo igranka koja ce se na kraju nama obiti o glavu. Prosto nemamo nacina da sacuvamo Srbe na Kosmetu jer se plasimo svega i svacega. Zamisli Srbe plase ratom? Placamo tolike specijalce, zandarme, vojsku, bia, voa itd i na kraju nam sipci sa 4 hamera jebu kevu kada god im se digne patka a kfor se pravi mutav. Druze spusti jedan bataljon dole kada god krenu sipci pa neka onda oni razmisljaju sta i kako. Pustis i povuces i pokazes da ukoliko kfor nece da reaguje ima ko hoce, ako se zarati jbg idemo 2 decenije u rikverc ali naterani smo na to. Ova politika "ocuvanja mira" je pogubna jer druga strana ima jedan cilj a to je da i to malo Srba otera sa Kosmeta i to ce uraditi ako ih neko ne spreci. Pale su maske i EU i Nato govana odavno nema nama mira sa njima.

CREW pg

Postby CREW pg » Fri Nov 23, 2018 10:19 am

Mi danas nemamo ozbiljnog saveznika niti bilo koga sa poklapajucim interesima, da bi nam se pomoglo u odredjenoj mjeri.Oni koji nas podrzavaju to cine umjereno, sa velikim bolom u kurcu. I samo glasanje u Interpolu, iza nas je stalo 5 drzava u Evropi.
Jako jako losa situacija za narod dolje, pre svega u enklavama. Ovi smradovi bi mogli da bar da posalju zivotne namirnice u sve srpske opstine dok traje ovo ludilo...
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"

tizlabor

Postby tizlabor » Fri Nov 23, 2018 11:32 am

Halo
Pa gde si Hasime brate
Ooooo Coa buraz moj sta ima,sto me jeba nako na kant u muriji hahahhahha neka neka vraticu ti ja.
Hehehhe jesi budak,rekoh ti dvojka ko vrata,nego pusti to ocemo li partiju drkanja,nismo odavno,a i pravo da ti kazem dosadno mi.
E mogli bi stvarno nismo jos od Gazivoda. Kako cemo?
Ma nemam pojma kako os.
E aj ti ja popalim keksove.
Sta da uradis?
Ma keksove ti sjebem,znas ono plazma,jafa i to.
Hahahajhahajajja vrh,jace od voza keve mi.
Mogo bi i Mara da mi posaljes da igramo zuce ja i Ramus sa njim.
Evo ti kurac,skim ja da igram,pali te kolace odo da sazivam medije.
Ajde...

A obican narod ni za plazmu nema...

pertla

Postby pertla » Fri Nov 23, 2018 12:04 pm

Kakav bre crni rat,sa kim,protiv koga,sa cim?vucic i sns se igraju drzave dok u pozadini(a nije toliko ni u pozadini) rade posao i kradu ogromne pare za sebe i svoje.ko to ne vidi je slep kod ociju.tuga za nase ljude koji zive dole i preko cijih se ledja odigrava svaka dosadasnja zajebancija pa tako i ova.kako sns dobije izbore tamo to ne mogu da razumem,jesmo li postali toliko bedni,potkupljivi i kratkovidi?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Fri Nov 23, 2018 12:31 pm

Шта бих ја дао да ми је само на 10 минута да могу да се увучем на те састанке што овај води с оним својим трустом мозгова Слина, Гаша, Вулин и то друштво кад се скупе па контају како да зауставе шиптаре да не пеку плазму и улошке, па ја контам да је то невиђен шоу тамо. Да је овај мааало само нормалнији капирао бих да се само искупе и цепају виски и крмљају, али нема те шансе, он и оним телетабисима мора да прави неку представу, ајде Ненаде дај ми акциони план да видим, аха, Брацо додај ми списак мера шта је ово, италиан фајнест јој опет плочице морону један, не тај папир, други папир, е то, ајде да видимо, Ана како стојимо са министарствима у пар речи хоћу брзо да ми кажеш Вулине тишина тамо излази испод стола јесмо рекли да нема играња куце и маце, ајде ооооди, оооди, добра куца, добра куца, ух шта ћу с вама, у 11 имам конференцију пале нам кекс демони а ви се овде зајебавате
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

pertla

Postby pertla » Fri Nov 23, 2018 12:34 pm

ja sam ubedjen da oni na tim sastancima igraju monopol i slagalicu na telefonu, a saopstenje svakako imaju spremno
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Fri Nov 23, 2018 12:42 pm

Ма не верујем, вероватно се зајебавају док се Газда не појави а после крене једење гована, сувише је луд онај. То гарант Дачић организује да потапају подморнице, а кад се овај појави сви се поусеравају и побацају цигаре фазон

tizlabor

Postby tizlabor » Fri Nov 23, 2018 12:47 pm

Ma jok bre,ekipa oko njega je zesce nalozena da nesto radi,da se nesto pita,da su bitni da imaju neku svrhu i poentu.
Pa scena kad se slina raduje sto siptari nisu usli u muriju ti to pokazuje.
YEEEEH,rokaj,bitni smo,jebali smo vam kevu,srbski barjak u Peci do zore itd....
A u stvari ih ovaj zesce izlozio da je to sve kao nesto bitno,da se prze i to....
....a u stvari burazeri se dogovorili sve ima 8 godina,samo furaju pricu za budale.

Cuj ti ces moju plazmu da gazis mamu ti jebem,sacu te upucam picko jedna.

A u stvari ce roba na kraju ulaziti na sever,ali preko ortaka od ortaka,bice pedinara skuplja to sam vam ja zavrsio jer vi znate da bi ja za vas u vatru i vodu...

prcko

Postby prcko » Fri Nov 23, 2018 12:54 pm

навијај

Postby навијај » Fri Nov 23, 2018 1:57 pm

Зицер Вучићу да уцени народ и овде и доле да ако неће да прихвате споразум са Косовом имаће овако кризе сваке недеље а не мир&стабилност

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Fri Nov 23, 2018 2:54 pm

навијај wrote:Зицер Вучићу да уцени народ и овде и доле да ако неће да прихвате споразум са Косовом имаће овако кризе сваке недеље а не мир&стабилност

Што се мене тиче овим викенд ратовима може да уцени само оне несрећнике који раде по телевизијама па имају посебне викенд програмске шеме, али циљ јесте вероватно тај што ти кажеш. Али знаш шта је најцрње у причи.. овде је већ толико пута викано вук вук, толико се пута шатрификовале озбиљне ствари, војска се дизала у стање пуне готовости (какав колосални безобразлук) јела се говна већ икс ипсилон пута са дроновима, возовима, глисерима, са кексом и пичком лепом материном да ако не дај боже стварно једном избије озбиљна пиздарија више нико код здраве памети неће то озбиљно да схвати.

idemoo

Postby idemoo » Fri Nov 23, 2018 3:25 pm

Ма мени бре делује да се само чека једна ситница с наше стране која може да се протумачи као агресија да им се да повод за много већу акцију против преосталих срба. Типа један голуб прелети преко административне линије, имам осећај да им је толико мало довољно.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Fri Nov 23, 2018 4:01 pm

Свакако је најкорисније за менталну хигијену потпуно игнорисање ових представа. Добијам озбиљне нападе агресије само кад угледам оне пихтијасте, млохаве и избуљене фаце Ђурића и Вучића, није ни потребно да крену са својим миротворачко-месијанским речником...Гледање призора где су јафа кекс и плазма поливени бензином је директан удар на ћелије сиве мождане масе. Зашто лепо не можемо да заратимо као људи и решимо то више?

Мићара

Postby Мићара » Fri Nov 23, 2018 5:15 pm

Ма нису шипци проблем они немају тенка а не нешто више. Овде су проблем силе запада јер се све ради преко њих. Ово је сада издркавање због интерпола. А доћи ће време када ћемо тим шиптарским говнима да се најебемо мајке. И следећи пут треба очистити двориште од корова дубоко га ишчупати са жилама, а не само попрскати тоталом...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Далтон

Postby Далтон » Fri Nov 23, 2018 6:25 pm

Ako bi mene neko pitao, a hvala Bogu ni zašta se ne pitam jer sam obično seljače, ja iskreno bih digao ruke u vis i rekao bi da nemam nikakvo rešenje za Kosmet.

1. Nikakvo razgraničenje ne dolazi u obzir - jer jelte, mi sa nekim treba da delimo svoju sopstvenu teritoriju. Niti mi to želimo niti kozojepci to žele. To je unapred propala ideja.

2. Rat - još gora opcija. Niti bih se upuštao u sukob jer prvenstveno nemamo s čim a niti bih žrtvovao na hiljade srpskih civila, infrastrukturu (koju malte ne pa i nemamo) itd... Jer kontam da NATO samo čeka još neko sranje da nas opet posipaju Uranijumima i da poubijaju još na stotine Milica Rakić, beba u bolnicama, mladića i trudnih devojaka. Ruše mostove po BG, NS, aerodrome, pruge itd...

3. Potpuna predaja KiM - da se naguzimo i još jednom pokupimo prnje i na put preko planina. Samo ovaj put ni na jednu stranu ne bih mogli da begamo.
(Street Force / Curva Orientale)

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sat Nov 24, 2018 8:35 am

Tako ako gledas, sutra ce Raska, tj "Sandzak" da se odvoji, a ti bi rekao, dobro necemo rat, nismo spremni, nemamo nista. Neka se odvovje i oni, pa je sledeca Vojvodina, i opet ista prica. Rat je najgora opcija, ali druge opcije nema. Ali opet.... Moze jos da se ceka, neces da priznas, neces da razgranicavas teritoriju. Jednostavno ne priznajes i ne zelis nikakav dogovor sa siptarima. Jednog dana ce valjda taj Nato da ode, a sipci ce ostati prepusteni sami sebi, onda se dogovoraj.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Далтон

Postby Далтон » Sat Nov 24, 2018 9:54 am

Jednog dana? Pa tek su došli.
A ako tako gledaš rešenje, onda će Srbija ako zarati pući u roku ne od 78 dana, nego u roku od 8 dana. Samo što ovaj put možda nećemo oboriti ni jednog nevidljivog pa nećemo se kurčiti kako smo pobedili vele silu.
Predpostavljam da razumeš da su oni pod oklopom svih država koje su oko nas. Zapadne evrope i Nato-a. A mi nismo ni pod čijom zaštitom niti podrškom.
(Street Force / Curva Orientale)

Return to “Само опуштено”