Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
gradski_boem

Re: Dastanje 2016

Postby gradski_boem » Tue Apr 26, 2016 6:50 pm

Bilipiton,sastanak stranaka DSS-Dveri,DS,SDS-LDP-LSV + Dosta Je Bilo! odrzava se kako bi se formirao zajednicki pravni tim radi izmene izbornog zakona.Zakljucati ih dok su jos u prostorijama DSS-a i baciti kljuc!Lazne patriote,narod ih provalio.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Apr 26, 2016 6:50 pm

Чомбе wrote:Металико не сери. Ко је уопште помињао свирање? Рекох са гитаром подсећа на Динкића, значи визуелно.

treba terati kontru u svakom slučaju :mrgreen:

vinjakboy

Postby vinjakboy » Tue Apr 26, 2016 6:56 pm

gradski_boem wrote:Bilipiton,sastanak stranaka DSS-Dveri,DS,SDS-LDP-LSV + Dosta Je Bilo! odrzava se kako bi se formirao zajednicki pravni tim radi izmene izbornog zakona.Zakljucati ih dok su jos u prostorijama DSS-a i baciti kljuc!Lazne patriote,narod ih provalio.

У оваквој ситуацији чак и Чеда је патриота у односу на ове који нису присуствовали састанку.

IRRIDUCIBILI

Postby IRRIDUCIBILI » Tue Apr 26, 2016 7:04 pm

савабјан wrote:
IRRIDUCIBILI wrote:Pa iste te dveri/dss nista bolje nisu od sns-a. Batali mi te price pa oni i jesu presli cenzus zato sto su satro nacionalisti a ustvari strani placenici kao i vucic,isto kao sto ceda svake godine uvek za malo predje 5%. pa u srbiji je svaka stranka finansirana od strane zapasa, i onda dodje ovde ovaj nexon da soli pamet. Pa da je vucic stvarno hteo da spusti dss dveri ispod 5% on bi to i uradio, ali mu je lakse da ima laznu opoziciju koja ga pljuje a ustvari su ista govna. Pa ova sandra raskovic prica o genocidu u srebrenici, nemam ja sta vise da polemisem sa osobama kao sto si ti, zivi u svom imaginarnom svetu.

Stvarno ne trebam da ulazim na ovu temu vise, odma mi skoci pritisak kad citam ove nebuloze.

А шта си ти неки националиста и русофил?
Јел има некоме у овој држави да ваља било ко?
Потпишу споразум са јединственом Русијом, посећују Крим, Москву, итд, и запад их финансира?

Први пут кад су изашли на изборе, покраду их ДС, странка запада, други пут су издували, сад их опет поткрада странка запада, само што их ДС подржава јер су свесни да ће и они овако проћи на следећим изборима.
На листи им комадант одбране Кошара, Матија Бећковић их подржава, послушај његов говор на годишњици Р. Српске, нападају их сви режимски новинари и новине, које више него очигледно раде за запад, о чему се овде ради????? Који су докази да раде за запад?

Борис Малагурски их подржава, дечко који виси на РусијаДанас нон стоп, финансирају га Руси. Мислим где је овде логика? Пушите ми курац више српски националисти и русофили, гласајте за Сашу Радуловића, новог Млађана Динкића и издајника, залагача за хомосексуалце и нато, отцепљење Космета. Јебем ти Србију, одавде се треба селити.

20так људи са којима сам био на анти нато протесту гласа за јебеног Сашу Радуловића, где је ту мозак? Ало одеш на анти нато протест, и на крају гласаш ЗА САШУ РАДУЛОВИЋА, ЧОВЕКА КОЈИ ИМА ПОЛА БИВШЕГ ЛДП-А И г17плуса и ДСа и свих отпадника који су издували на листи, који има људе који раде за стране амбасаде са запада на листи. ЉУДИ ЈЕЛ МЕ ЗАЈЕБАВАТЕ КОЈИ ПИЧКУ МАТЕРИНУ? ГЛАСАТЕ ЗА ЛИКА КОЈИ ДИЖЕ ДВА ПРСТА КАО ДЕБИЛ, ЈЕБЕНИ АМЕРИЧКИ ФАЗОН као виктори, победа. Са њим стоји још десет ругоба и отпадника.

Image

скроз десно лик педер, један од ових људи што вире иза причао на тву о правима педера да усвајају децу, ова у црвеном сакоу ходајући антихрист, ниска ова, даље ме мрзи и да гледам, доста су ови.

И она вам је боља од Санде Рашковић-Ивић?

Image

Овој жени се види да је просвећена и чиста у погледу, мени ништа више није јасно.
Чујем приче Двери су за нато, двери не критикују Вучића, двери ово двери оно, ајде да причају неки пензоси неинформисанисани, него причају људи који се интересују у вези са дешавањима колико толико.
ВИШЕ МИ НИШТА НИЈЕ ЈАСНО. И ТРЕБА ДА НАС ЈЕБУ.

Ma ista je prica bila toma vucic i ostala bagra veliki rusofili, kosovo je srbija i te price pa vidi sta danas rade, samo me zanima da li ces da pojedes svoje govno ako budu uradili isto sto sada rade vucic i sns? Zato sam ja batalio svo to lozenje oko politike jel znam da ce posle vucica da dodje jos veci debil i da nema vajde od lozenja za bolje sutra jel mi nemamo buducnost sa ovakvim zapadnim marionetama sto izigravaju neke politicare, jel u ovoj banana drzavi je nemoguce da budes na vlasti i da radis za dobrobit srbije i naroda, soroš drzi sve konce u svojim rukama. sin o sandre raskovic zivi u zagrebu i njene izjave tipa hrvatska treba da uzme knin, toliko o njoj.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Tue Apr 26, 2016 7:33 pm

Ajde druze ne seri! Ovamo ja batalio lozenje a svaku Seseljevu rec pamtis. Daj taj snimak gde kaze da Hrvatska treba da uzme Knin. Neverovatna je ta potreba da se pokaze kako Seselj vise voli Krajinu od ljudi koji su tamo rodjeni

brucelee

Postby brucelee » Tue Apr 26, 2016 7:51 pm

Ajde sad sto kad bi citao ove sns botove o Dverima sto bi pomislio da su Dveri na vlasti 20 godina i da su toliko toga loseg uradili za zemlju da bi ih zamrzeo,ali da na navijackom koliko toliko kod ljudi otvorenih ociju ljudi i foruma citao isto da prosto covek ne poveruje.
Ispada da su Dveri 20 godina na vlasti,a Bosko Obradovic i Sanda bar 30,da nas maltretiraju,ubijaju u pojam,da su nas ekonomski ojadili,da suruju sa zapadom,da su im dali i predali Kosmet,da su potpisali ugovore sa nato paktom.

A onda lupis sebi samar i shvatis,da ti ljudi nikad nisu do sad bili ni u parlamentu,a kamoli na nekoj poziciji vlasti.

I svi sve odmah znate,prodali su se ili ce se prodati,lazu,kradu,mazu...i ne znam iz cega to zakljucujete. Prvi cu ih pljuvati cim osetim da su blizu tome,a ne da su to uradili,kao izmedju ostalog sto sam pljuvao Misu Vacica i 1389,Trecu Srbiju,Glisica i slicne koje sam u nacelu u pocetku podrzavao,pa sam onda uvidjavao neke stvari i video da idu ka prodaji,sto su na kraju i ucinili. Tako ce isto sto se mene tice biti i sa Dverima,ali za sad se to ne vidi.

Pritom Dveri podrzavaju Milo Lompar,komandant sa Kosara Ljubinko Djurkovic,Vladimir Dimitrijevic istaknuti pravoslavni mislilac,Bosko Djukanovic najpoznatiji srpski doktor,Matija Beckovic jedan od najucenijih i najobrazovanijih Srba u nase vreme,Miloslav Samardzic jedan od najistaknutijih pisaca Ravnogorske istorije tokom drugog svetskog rata,mnogi svestenici SPC,monasi.

Dakle ako su mene zajebali iako im nisam iskreno dao glas,vec na izbore nisam ni izasao ali ih podrzavam umereno,onda to nije problem,ali ako su sva ova gore imena zajebali,onda su zaista uspeli puno. A svakako cu pojesti svoje govno prvom prilikom kad vidim da svoj kurs okrecu kao sto su mnogi okretali tipa radikali,snsovci,1389,bivsi clanovi dss-a,treca srbija,glisic i drugi.

Vecini su veci problem Dveri,nego bilo ko drugi,a to je neverovatno.
Last edited by brucelee on Tue Apr 26, 2016 7:57 pm, edited 2 times in total.

brucelee

Postby brucelee » Tue Apr 26, 2016 7:53 pm

Sto se Sekija tice,dovoljno je videti sta o njemu misle dojucerasnji partneri Ivan Ivanovic iz Nasih,Mladen Obradovic iz Obraza i jos neki.

Иван Ивановић са Darko Vujčin.
19. април у 14:48 ·
Прослављена реп група „Београдски синдикат“ избацила је најновији спот са песмом „Систем те лаже“.
У споту се Војислав Шешељ и Александар Вучић држе за руке ...
ДВА ПРЕВАРАНТА И ЛАЖОВА КОЈИ СУ У ДИЛУ!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Image

А што је Вучић потписао Бриселски споразум и издају Косова, што се бесрамно богати, што је диктатор и криминалац, то нема везе...само нека се окрене према Русији...и нека настави да пљачка народ !
Last edited by brucelee on Tue Apr 26, 2016 7:58 pm, edited 1 time in total.

tizlabor

Postby tizlabor » Tue Apr 26, 2016 7:57 pm

gradski_boem wrote:Ajde iskulirajte i popijte pivo.Partije su vam pukle kao djana 18-godisnjakinje,jer taj vas "patriotizam" je malo ko prepoznao.

Bitno je da ti se tvoj Joska Broz nekako umuljao!

савабјан

Postby савабјан » Tue Apr 26, 2016 8:00 pm

IRRIDUCIBILI wrote:Ma ista je prica bila toma vucic i ostala bagra veliki rusofili, kosovo je srbija i te price pa vidi sta danas rade, samo me zanima da li ces da pojedes svoje govno ako budu uradili isto sto sada rade vucic i sns? Zato sam ja batalio svo to lozenje oko politike jel znam da ce posle vucica da dodje jos veci debil i da nema vajde od lozenja za bolje sutra jel mi nemamo buducnost sa ovakvim zapadnim marionetama sto izigravaju neke politicare, jel u ovoj banana drzavi je nemoguce da budes na vlasti i da radis za dobrobit srbije i naroda, soroš drzi sve konce u svojim rukama. sin o sandre raskovic zivi u zagrebu i njene izjave tipa hrvatska treba da uzme knin, toliko o njoj.

Наравно брате, појешћу, ја се не ложим на политику, искрено, само нећу да верујем информеру, нећу да верујем Шешељу који напада покојног оца жени једној, нећу да верујем лажима Вучићевића. Брате, Санда је протерана из Крајине, то је доста и све што треба рећи на ту тему. Брате, тужно је што је један информер и Војислав Шешељ успео дверима да узме 4% гласова, Војислав Шешељ радник наше службе, и човек који можда и никад ништа није урадио за корист Србије политички. Успели су људи укаљани политиком да скину проценат људима који нису никад били у политици, и немају ни једну аферу. Дсс и двери су сада тренутно сачињени од људи чистих досијеа, без иједне крађе. Санда је имала као и Бошко неке контроверзне изјаве, али су у суштини можда и једини поштени политичари у Србији, а ти им нађи крађу неку и мрљз.

И треба да буде срамота сваког са српске трибине који је више веровао Драгану Ј. Вучићевићу него Нексону који све што је писао и објашњавао је радио из убеђења, мени се чак на курац био попео, веровали сте више Шешељу, Информеру и Вучићевићу, ставите прст на чело и запитајте се да ли је све океј са вама?

и искрено, не знам нексона, али јавно кажем, волео бих да упознам ту главуџу, лика који је до смрти спреман на троловање због идеала. И осталих 5% који су гласали из идеала за двери, јер у србији сви остали гласају из интереса, кеша,...

gradski_boem

Postby gradski_boem » Tue Apr 26, 2016 8:06 pm

Opa evo vinjakboy se izjasnio o "patriotama" perjanicama 5.okobra 2000!Imam osecaj da kada bi se odlucio da odem do Aleje Velikana,skinem gace i pokenjam se na grob Z.Djindjica,prvi koji bi me cinkario bio bi DSS-ovac koji bi sve to gledao iza zbuna.

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Tue Apr 26, 2016 8:20 pm

Шешељ трунуо 12 година у хагу и сад се ту нађоше неки мудри умови који тврде да је лопов ,није за Србију ништа урадио и слично.а ова тамо оправдава олују ,труби о геноциду представља дсс доказано издајничку квазипатриотску странку.и онда се питамо зашто нам тако лоше иде.шта ако се вучић приклони Русији,окрене курс 180 степени?можда је то нека мало већа игра,нису ни руси наивни да немају неку скривену игру,не кажем да је сигурно тако,али у високој политици је више тајних потеза него видљивих очитих ,јавних.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Tue Apr 26, 2016 8:24 pm

Sinoc u pola 8:
RIK: na osnovu 98,51% obradjenih podataka ......

Danas u pola 8:
RIK: Najnoviji rezultati na osnovu 98,01 ....

:mrgreen:

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Apr 26, 2016 8:26 pm

машите поенту, бар се мени тако чини. није вучић ни амерички, ни немачки, ни руски човек. лик је арапски човек. погледајте само шта је све дао пустињацима у чаршавима, центар београда (најскупље земљиште на балкану), авиопревозника, кренуле су приче о бањама и извориштима воде, а сад ће се реактивирати и прича о продаји земљишта у војводини арапима.

арапи одговарају свима и америма и немцима и русима, ту је кинта, а на кинту нико није гадљив. живи били па видели.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

савабјан

Postby савабјан » Tue Apr 26, 2016 8:28 pm

gradski_boem

Postby gradski_boem » Tue Apr 26, 2016 8:33 pm

Tizlabor,boli mene patka za laznu levicu SPS i KP.Ja sam svoj glas dao SRS i Sapicu na lokalu,i tu se moj patriotski doprinos i saradnja sa desnicom zavrsava.A ti se iz Uzica, partizanskog kraja preseli kod cetnika u Cacak,ako si gadjiv na crvene.

савабјан

Postby савабјан » Tue Apr 26, 2016 8:40 pm

ultrastito wrote:машите поенту, бар се мени тако чини. није вучић ни амерички, ни немачки, ни руски човек. лик је арапски човек. погледајте само шта је све дао пустињацима у чаршавима, центар београда (најскупље земљиште на балкану), авиопревозника, кренуле су приче о бањама и извориштима воде, а сад ће се реактивирати и прича о продаји земљишта у војводини арапима.

арапи одговарају свима и америма и немцима и русима, ту је кинта, а на кинту нико није гадљив. живи били па видели.

Боле ме кара чији је Вучић, и за политику, криво ми је што су људи насели на ето дакле арапску пропаганду информера и нису гласале за двери које се једине уствари и супростављају давању земље арапима

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Apr 26, 2016 8:45 pm

неће бити да се једине боре против арапа
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

brucelee

Postby brucelee » Tue Apr 26, 2016 9:14 pm

Seki,opet naslovna u Informeru...Ukoliko Dveri predju cenzus,izvesce hiljade cetnika na ulice da protestvuje. Seki i njegova SRS je najveca prevara ikada.

Image

brucelee

Postby brucelee » Tue Apr 26, 2016 9:21 pm

Inace gledam vesti i uporedjujem i ne kontam

Sinoc Rik na 98.51 % obradjenih podataka izneo jedan rezultat

veceras,dakle jedan dan kasnije,24h kasnije Rik "Republička izborna komisija saopštila je nove rezultate izbora na osnovu 98,04 odsto obrađenih biračkih mesta."

Odem na sajt Cesida kad ono pao,odem na sajt Ipsosa kad ono nisu nista objavili od izborne noci. Koliko sam shvatio oko Dveri i opstanka ili izbacivanja iz parlamenta radi se o 200,300 glasova,predsednik Rik-a je Djurdjevic inace kadar Srpske napredne stranke,koji ima 6 ili 7 javnih funkcija u drzavnoj upravi.

Moje predvidjanje da ce ici na to da Dveri obore ispod cenzusa i da ce to i uciniti.

p.s. Cesid je sinoc objavio da Dveri su na nekih 5.1% a da Ceda i Tadic su ispod cenzusa na nekih 4.7%,a Rik objavljuje kako su Dveri ispod Cede i Tadica.

gradski_boem

Postby gradski_boem » Tue Apr 26, 2016 9:30 pm

Seselj je u pravu.Onaj ko izjavi da je Zoran Djindjic patriota,ima dil sa Nemackom i USA 100%.Seselj generalno ima problem i sa cetnickom emigracijom iz USA i Australije,monarhistima koji jedva natucaju srpski i vide Srbiju na zapadu.

Return to “Само опуштено”