Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Франц Горјанц

Re: Вести

Postby Франц Горјанц » Thu Oct 18, 2018 3:42 am

ultrastito wrote:za vreme slobe bio je siptarski dnevnik, tj. siptarske vesti su bile u pola 4 cini mi se.

Да. Сећам се ко клинац почетка:
Шкуруар детуар, мирдита..
И нека. Што каже сарма, има их у Србији милион и сурку.
Хостел, место народног кунта!

kocka

Postby kocka » Thu Oct 18, 2018 9:41 am

Занемарујем тактику wrote:Желите Албанце у својој држави али не желите вести на албанском? Не разумем логику. Па наравно да ће се народ који нема право ни на матерњи језик побунити. Е сад једино другачије решење је истребљење, али онда стајемо раме уз раме са усташама.

Да ли је Карађорђе усташа ?

Одан ТЕБИ

Postby Одан ТЕБИ » Thu Oct 18, 2018 12:36 pm

https://www.atvbl.com/vijesti/hronika/u ... 18-10-2018

Као народ одавно смо у курац сви отишли
И да задња лига си и даље волим те

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Thu Oct 18, 2018 1:01 pm

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... -noga.html

e moj Boskic sta ti radi lizanje sa zutima, tuga..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Мићара

Postby Мићара » Thu Oct 18, 2018 1:18 pm

Одан ТЕБИ wrote:https://www.atvbl.com/vijesti/hronika/u-tuci-ubijen-bojan-milovanovic-iz-kozarske-dubice-18-10-2018

Какве везе имају појединци са народом, ни први ни последњи пут да неко изгуби живот у тучи... А посебно у случају незгодног пада на кичму или главу...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Одан ТЕБИ

Postby Одан ТЕБИ » Thu Oct 18, 2018 2:55 pm

Мићара wrote:
Одан ТЕБИ wrote:https://www.atvbl.com/vijesti/hronika/u-tuci-ubijen-bojan-milovanovic-iz-kozarske-dubice-18-10-2018

Какве везе имају појединци са народом, ни први ни последњи пут да неко изгуби живот у тучи... А посебно у случају незгодног пада на кичму или главу...

И да задња лига си и даље волим те

Мићара

Postby Мићара » Thu Oct 18, 2018 3:37 pm

Формирана војска косова...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

džile

Postby džile » Thu Oct 18, 2018 6:47 pm

Pa ajmo onda u skloništa, sad kad krene šiptarska avijacija, tenkovske jedinice, podmornice, stelt brodovi na Srbiju, najebali smo.

Morbid

Postby Morbid » Fri Oct 19, 2018 11:47 am

Ako je ovo tačno, onda smo stvarno preblizu kanala.
Digitalizacija brnaba a?

https://www.vice.com/rs/article/43emqq/ ... e=vicefbsr
svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

Banda Descontrolada

Postby Banda Descontrolada » Fri Oct 19, 2018 12:51 pm

Мићара wrote:

Nije pao nezgodno nego je uboden srafcigerom u vrat i slijepocnicu od strane iskompleksiranog seljackog degenrika, a kao narod jesmo dotakli dno jer je previse takvih debila kao sto je taj,steta je vazduha sto udisu.
Vecchie maniere!

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Fri Oct 19, 2018 1:19 pm

kocka wrote:
Занемарујем тактику wrote:Желите Албанце у својој држави али не желите вести на албанском? Не разумем логику. Па наравно да ће се народ који нема право ни на матерњи језик побунити. Е сад једино другачије решење је истребљење, али онда стајемо раме уз раме са усташама.

Да ли би могао да убијеш дете само зато што је друге националности?
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

džile

Postby džile » Sat Oct 20, 2018 3:43 pm

Morbid wrote:Ako je ovo tačno, onda smo stvarno preblizu kanala.
Digitalizacija brnaba a?

https://www.vice.com/rs/article/43emqq/ ... e=vicefbsr

Kažu da je u pitanju greška, ko fol nismo na crnoj listi https://startit.rs/srbija-nije-na-crnoj ... roKbcx2PsM

kopriva

Postby kopriva » Sat Oct 20, 2018 4:30 pm

Banda Descontrolada wrote:
Мићара wrote:

Nije pao nezgodno nego je uboden srafcigerom u vrat i slijepocnicu od strane iskompleksiranog seljackog degenrika, a kao narod jesmo dotakli dno jer je previse takvih debila kao sto je taj,steta je vazduha sto udisu.

Ljudi se ubijaju i sakate decenijama, ne znaci da smo dotakli dno. Poremecenih degena imas i u najzdravijim i najlosijim drustvima, svugde u svetu. To sto se po medijima forsiraju te price, ne znaci da je ranije bilo manje zverskih ubistava. Desavalo se, desavace se.

kocka

Postby kocka » Sat Oct 20, 2018 8:58 pm

Занемарујем тактику wrote:
kocka wrote:

Што на питање одговараш питањем ?

Како ти замишљаш Први српски устанак ? Колико је џамија било у Београду пре 200 година ? Колико их има данас ? А турска гробља, где су она нестала ?

Да ли су то злочини ? Или борба за слободу ?

Колико је Албанаца живело у Куршумлији и Прокупљу ? Колико их живи данас? Како се догодила та промена ?

Дакле да ли је Карађорђе усташа ?

lost&found

Postby lost&found » Sat Oct 20, 2018 9:54 pm

kocka wrote:
Занемарујем тактику wrote:
kocka wrote:Да ли је Карађорђе усташа ?

Како ти замишљаш Први српски устанак ? Колико је џамија било у Београду пре 200 година ? Колико их има данас ? А турска гробља, где су она нестала ?

Колико је Албанаца живело у Куршумлији и Прокупљу ? Колико их живи данас? Како се догодила та промена ?

Pa verovatno zato sto sugerises sta bi trebalo da se uradi, a nisi spreman sam da uradis. Ako ti je to vodilja, ideologija, ili sta vec, ne znam ko ti brani da u 21om veku tripujes Karadjordja? Mozda zakon? Cinjenica da covecanstvo tada i sad je malo drugacije po shvatanju zivota, prava itd?
Predlazem ti da smanjis malo Miroljuba, ocigledno ti je pomutio um sa Dusanovim carstvom koje je tu iza coska da se opet vrati.

kocka

Postby kocka » Sat Oct 20, 2018 11:06 pm

lost&found wrote:
kocka wrote:
Занемарујем тактику wrote:Да ли би могао да убијеш дете само зато што је друге националности?

lost&found wrote:Pa verovatno zato sto sugerises sta bi trebalo da se uradi, a nisi spreman sam da uradis.

Где ја било шта сугеришем ?
lost&found wrote:Ako ti je to vodilja, ideologija, ili sta vec, ne znam ko ti brani da u 21om veku tripujes Karadjordja? Mozda zakon?

Друже теби машта баш ради :D Какве идеологије и водиље ?
lost&found wrote:Cinjenica da covecanstvo tada i sad je malo drugacije po shvatanju zivota, prava itd?

Па како су онда Косово и Метохија постали албански у 21. веку.
Да ли у складу са схватањима живота и права ?
lost&found wrote:Predlazem ti da smanjis malo Miroljuba, ocigledno ti je pomutio um sa Dusanovim carstvom koje je tu iza coska da se opet vrati.

Предлажем ти да смањиш ловљење кеша за start up јер очигледно да ти се причињавају ствари.

lost&found

Postby lost&found » Sun Oct 21, 2018 12:57 am

Kosovo i Metohija su postali albanski zbog gomile nelogicnih (nasih) poteza u poslednjih 50ak god (ako ne i vise), uz njihov plan da se kote ko zecevi i naravno na samom kraju podrskom zemlje koja je je za nekoliko koplja iznad ostalih sila vec decenijama.
Ja bih prvo poceo tu od nasih gresaka (sto i ima smisla hronoloski), ali sada vise i nije toliko bitno.
To sto se bilo ko sluzio istrebljivanjem drugih u tom procesu je bolestina, al to ne znaci da bih ja voleo da je obrnuta situacija. Cemu onda kukanje za zrtvama Jasenovca, ako bismo voleli da se isto desilo samo obrnute uloge?
A Karadjordje - Ustase poredjenje ti je za medalju. Ubijanje radi opstanka naspram ubijanja iz ciste obesti i mrznje.

EDIT: 4 puta sam ispravljao zbog gramatickih gresaka, ako samo propustio nesto, unapred izvinjenje, jedva gledam na oci

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Sun Oct 21, 2018 9:23 am

kocka wrote:Дакле да ли је Карађорђе усташа ?

Јесте. Ако знамо да су се усташи називали борци за српску ствар у Маћедонији и сам Петар Мркоњић у својим илегалним војевањима, годинама пре настанка кољачког покрета у НДХ

усташ-устаник, Карађорђе је свакако то био.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sun Oct 21, 2018 9:46 am

Вертикала је- вредност коју заступаш, циљ који се мора остварити да би одбранио ту вредност, и тек на крају средства која косристиш за остварење тог циља. Шиптарске вредности су до скора биле веома једноставне, јасно дефинисане и зато су побеђивали. Временом, и њихов идентитет се мења и трује индивидуализмом, себичлуком и лажним космополитизмом. Ослабиће као што смо и ми ослабили, само што на жалост вероватно нећемо имати ту срећу да их икада погоди тако озбиљна болест као што је нас југословенство погодило. Али још грђи губитак идентитета би био да се до краја побркамо с другарима за чије репрезентације већ због шугословенизма навијамо и са којима се мирдитамо по трибинама, у средствима која су над нама спроводили.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Sun Oct 21, 2018 10:15 am

Izjava Srdjana Noga o kojoj se debatuje ovih dana!

https://twitter.com/twitter/statuses/1052901200297975808

Return to “Само опуштено”