Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
brucelee

Re: Вести

Postby brucelee » Sat Oct 06, 2018 12:37 pm

И даље ми око тог случаја у РС није јасно што је тај дечко убијен, шта је он радио пре смрти, који је фактор тамо био, што је он убијен...испада да се цео врх полиције у РС умешао у то убиство, а да колико знам а не знам пуно тај дечко није никакав фактор тамо био, да је био у политици, или не знам шта треће...

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Sat Oct 06, 2018 3:47 pm

Ја сам био Давидов другар, уколико имате неких питања које вас интересују, можете написати, одговорићу.
Усрао се говнар смрдљиви, синоћ на тргу 40 хиљада људи, а код њега једва 3 хиљаде испред ртрс, и то их довукао са свих страна.
Још му синоћ велики број радника на ртрс-у одбио послушност и нису жељели да преносе њега, негу у знак подршке групи Правда за Давида, упалили телевизоре и гледали пренос уживо са трга на бн-у.
Свака им част, показали су да су људи.
Сада сам чуо да је у току велика припрема изборне пљачке
Посматрачи и чланови опозиционих бирачких одбора се застрашују уз пријетње да морају одступити од својих позиција. Већ се повукло 600 људи.
Муп издаје неважеће потврде са којима треба да се гласа сутра.
Ситација је близу ескалације.

Далтон

Postby Далтон » Sat Oct 06, 2018 4:27 pm

Drž'te se vi Dodika dok je tu. Nemojte da dočekate da vam dođu muje i uje pa ćete plakati za njim ko za Titom.
(Street Force / Curva Orientale)

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Sat Oct 06, 2018 4:40 pm

aj brate ne seri života ti
držte se vi svog gospodara
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sat Oct 06, 2018 4:51 pm

БорацБЛ wrote:Ја сам био Давидов другар, уколико имате неких питања које вас интересују, можете написати, одговорићу.
Усрао се говнар смрдљиви, синоћ на тргу 40 хиљада људи, а код њега једва 3 хиљаде испред ртрс, и то их довукао са свих страна.
Још му синоћ велики број радника на ртрс-у одбио послушност и нису жељели да преносе њега, негу у знак подршке групи Правда за Давида, упалили телевизоре и гледали пренос уживо са трга на бн-у.
Посматрачи и чланови опозиционих бирачких одбора се застрашују уз пријетње да морају одступити од својих позиција. Већ се повукло 600 људи.

Kapiram ja da je Dodik lopina, policija korumpirana i puna kriminalaca ali mi nije jasno zasto se cela drzava urotila protiv tog klinca pokojnog. Kome se on to zamerio i kako da drzava krene na njega, da ga siluju kolju i prave te neke konstrukcije. Moze i na pp

ciksi

Postby ciksi » Sat Oct 06, 2018 4:58 pm

БорацБЛ wrote:Ја сам био Давидов другар, уколико имате неких питања које вас интересују, можете написати, одговорићу.

Istrajte braco! Podrska!
Vratimo stari duh Tribina foruma!

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Sat Oct 06, 2018 8:46 pm

Је л се зна зашто је Давид мучки убијен, силован, малтретиран и шта све не још, како неко помену? И шта конкретно има Лукач са тим? Не могу а да не ставим знак једнакости између Вучића и Додика и њиховог обрасца владавине и прозивања опозиције издајницима. Пре пар дана је Путин подржао Додика, додуше пожелео му срећу на изборима, а претпостављам да му то значи победу. Цела прича ми много више смрди на трулеж система у РС него на стране агентуре с песницама које истерују правду за Давида.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Sun Oct 07, 2018 9:01 am

Evo nesto o mogucem motivu, mada je malo nadrealna prica. Ali evo ako mu je momak sa foruma drug, moze da nam kaze da li stvarno bio toliki it strucnjak

opusteno

Postby opusteno » Sun Oct 07, 2018 10:47 am

Ja bi prije vjeru promjenio nego glasao za Dodika i konpanjone, e toliko o njemu i njegovim sljedbenicima.

Nexon

Postby Nexon » Sun Oct 07, 2018 11:01 am

Да ли планираш православље као опцију?

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Sun Oct 07, 2018 12:25 pm

Избори служе да распале најниже пориве руље и онда углавном оставе духовну пустош иза себе...Друштво не може да се опорави од талога што исплива тих изборних дана. Срби немају чему да се надају уколико наставе да се ложе на демократију и све њене деривате и нус појаве.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Sun Oct 07, 2018 1:53 pm

Nexon wrote:Да ли планираш православље као опцију?

Hahahahahha neksone nasmeja me slatko :mrgreen:
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Франц Горјанц

Postby Франц Горјанц » Sun Oct 07, 2018 5:38 pm

SAO_Zeljin wrote:

Kapiram ja da je Dodik lopina, policija korumpirana i puna kriminalaca ali mi nije jasno zasto se cela drzava urotila protiv tog klinca pokojnog. Kome se on to zamerio i kako da drzava krene na njega, da ga siluju kolju i prave te neke konstrukcije. Moze i na pp

Тај одговор не могу да ти дају ни ови ретарди што се ложе на ту правду за Давида са све дрвеном песницом на сред трга, мајицама са шареним песницама, налепницама у раста бојама, падавичарима избушених носева и бакама са врућим палачинкама за децу, помешаним срцима, медама, српским заставама, крстићима и чегевара мајицама и осталим срањима...
Јад и бједа од народа који је пре двадесетак година гинуо раме уз раме за своју нову домовину.
Плус ови дегени што се ложе на ту причу..
Ту им је правда и за неког Џенана чини ми се, јер треба привући и муслимаски корпус у цијелу причу
Е да, Додик је говно!
Хостел, место народног кунта!

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sun Oct 07, 2018 6:09 pm

Чекај бре, ја нисам у току, је л' то стварно истина да се легендарна и увек неугодна песнаја одомаћила и копре недри и то 2018- те?!?!?! :o

Пуштају ли Дубиозу на тим протестима, само ми још то реците
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Франц Горјанц

Postby Франц Горјанц » Sun Oct 07, 2018 10:26 pm

Него што. Ено је већа но икад на тргу у Бањој Луци.
Стоји чврсто и опомиње да је неко крив за смрт једног човека и да то треба ријешити.
Дрвена песнаја за дрвене мозгове.
Када вичу правда сви дижу, чини ми се, леве песнаје увис. И мараме око подлактице.
Ма нема везе. Дечко је убијен..
Тај његов ћале виси по цео дан на тргу, испред бањалучке мурије. Од чега, кога лова?!
Ови што се примају на ту причу ми личе на оне дегене што су на оном срању од фб качили франуске заставе после оног масакра у паризу и ретарда што су палили свијеће за Бриса Татона.
Иста фела дегена.
Хостел, место народног кунта!

1748

Postby 1748 » Sun Oct 07, 2018 11:02 pm

Iskreno se nadam da vam nikada neće biti ubijeno dete koje nije dočekalo 22. rođendan.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

opusteno

Postby opusteno » Sun Oct 07, 2018 11:15 pm

Nexon wrote:Да ли планираш православље као опцију?

Vidjećemo od ponudjenih opcija.

Одан ТЕБИ

Postby Одан ТЕБИ » Mon Oct 08, 2018 9:58 am

И са ове стране Дрине све нас треба јебати !!!

И да задња лига си и даље волим те

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Oct 08, 2018 10:02 am

1748 wrote:Iskreno se nadam da vam nikada neće biti ubijeno dete koje nije dočekalo 22. rođendan.

Брате, кумим те зајеби ту причу, ко нормалан то било коме жели па све да је најцрњи душманин и ђубре. Нисам испратио шта се тамо дешавало, само ми није јасно какве везе то несрећно дете има са симболима који су наведени, политиком и сличним једењима гована. Одвратно и тужно.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Мићара

Postby Мићара » Mon Oct 08, 2018 11:25 am

Кудрави Гаучос wrote:
1748 wrote:Iskreno se nadam da vam nikada neće biti ubijeno dete koje nije dočekalo 22. rođendan.

Брате, кумим те зајеби ту причу, ко нормалан то било коме жели па све да је најцрњи душманин и ђубре. Нисам испратио шта се тамо дешавало, само ми није јасно какве везе то несрећно дете има са симболима који су наведени, политиком и сличним једењима гована. Одвратно и тужно.

Како нема... па на томе политичка говна скупљају поене и остала багра заједно са њима, отац хоће да убица његовог сина одговара или одговарају, а ови око њега желе фотељу (не мислим да су то његови него багра око њега ) и на основу туђе несреће граде своју "срећу.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Return to “Само опуштено”