Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
čompika

Re: Душевна болница

Postby čompika » Fri Aug 31, 2018 10:26 am

Upravo to, na društvenim mrežama ljudi bleje i konstantan oseećaj "propuštene žurke" imaju.
Zajebana stvar. Plus što ti se plasiraju reklame, imaš gomilu tih stranica što promovišu garderobu, neki životni stil hedonizma, i ljudi onda odlutaju od svog zivota, sve im je loše, koja odeća prezentuje mene, koji sat, koji parfem, koja kola. Jebiga, nema tu neke teorije zavere, jednostavno nije dovoljno više zadovoljiti osnovne zivotne potrebe, potrebno je čoveku predočiti da mu treba nešto što mu suštinski ne treba, prodati proizvod za koji jednostavno nema razloga da ga ima.

Kada sam radio u jednom dizajn studiju, vlasnica bila neka klasična moderna mamička, žive od poslova koje dobijaju od para iz budžeta za kulturu, nebitno. I sada pričamo kakav bi stil trebalo koristiti, i ona spomene jesi video taj neki guglov uređaj što pričaš sa njim, fazon kućni robot u pičku materinu. Ja reko jesam, to je za ove idiote sa zapada. I ona kaže pa ja imam to kući. Radio sam celih mesec dana tamo :mrgreen:
Jebiga, malo sam odlutao od teme, mada mislim i da nisam. Sve je to jedna velika mašinerija modernog doba.

Brdja

Postby Brdja » Fri Aug 31, 2018 11:20 am

Nije problem samo u društvenim mrežama već što smo se navikli na udobnost koju pruža internet. Da proveriš mejl a da nisi kod kuće, da ne razmišljaš unapred da nešto pogledaš pre nego što kreneš negde već sve možeš usput, da li je to neki broj telefona, kako naći ulicu i sl. Jbg, napravili su gomilu aparata u jednom uređaju i sve je dostupno na par klikova. Kad god ti je dosadno (npr dok su reklame) ti baciš pogled na tel i malo po malo se stvara zavisnost jer posle bukvalno ne znaš šta ćeš sa rukama dok ne radiš ništa.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Aug 31, 2018 12:15 pm

Jebala nam nova tehnologija majku. Posebna tema da se otvori za to Zlo. Oni kurcevi jutjuberi uzimaju moju mesecnu platu a tata mogu da im budem nekima od njih. Uhvatim ja zenu gleda te neke sto domace sto strane jutjubere neke ribe koje pricaju sta koriste od kozmetike, sminke i sta su kupile a sta su dobile kao poklon i gde su vecerale ili gde su putovale. Zamisli mozak koji uzme kameru da se snima i prica pola sata kako je ovaj puder dobar i kako su lignje negde zilave idi bre leci se. I onda kada vidi da sam ja u blizini gasi to govno naravno.
Pa pre nekih godinu dve dolazi mi na vrata komsija lik ima oko 50 godina i ima klinca od oko 16 ili 15 godina i kaze komsija imam problem mislim da moj mali Obrad prodaje onu drogu-travu. Ja kao komsija odakle ti to? Kaze nasao sam mu par hiljada evra ovo ono pa mamu mu jebem ja radim ceo dan,ceo mesec za 400e. Odakle njemu te pare. Ja reko travu da prodaje znao bi, mozda su nesto odradili ili ko zna kladionica neka tiket i to. Ma kaki kaze ne prati on sport. Ja malog upratim jedan dan, reko da vidim sta je da pomognem komsiji kad on stalno u igraonici visi. I navatam ja malog Obrada kod zgrade i kazem mu brate cale ce te odvaliti jbt sta radite pazite se i to. Kaze on meni komsija tata me odvalio vec i Dragana sto drzi igraonicu. Pa sta je bilo? Kaze mislio je da prodajemo drogu neku i da nam on posto je stariji daje a u stvari mi pravimo heroje neke za neku igricu i to prodajemo nzm amerima, kinezima kome vec. Ja stao u cudu kakve bre heroje? Pa kao ta i ta igrica igras je budzis heroja i onda je jaci itd... Bolje da prodajes travu komsija nego sto budzis heroja. A tata komsija poludeo kada je shvatio da mu mali cepa godisnju platu za par meseci. Strasno.

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Aug 31, 2018 12:19 pm

Bunt nasmejao si me, ali ubo si sustinu. Neka se zvuk Puha cuje pod njihovim prozorima!

Tilt

Postby Tilt » Fri Aug 31, 2018 12:21 pm

Idi ti prodaj travu pa ne kukaj na 400eur plate.
Za razliku od tebe majmune deca prave pare, a ti se ne skidaš ni sa jedne teme ovde. Zlo ti napravi tehnologija.

Пери

Postby Пери » Fri Aug 31, 2018 12:34 pm

čompika wrote:Upravo to, na društvenim mrežama ljudi bleje i konstantan oseećaj "propuštene žurke" imaju.
Zajebana stvar.

https://en.wikipedia.org/wiki/Fear_of_missing_out

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Aug 31, 2018 12:37 pm

Tilt wrote:Idi ti prodaj travu pa ne kukaj na 400eur plate.
Za razliku od tebe majmune deca prave pare, a ti se ne skidaš ni sa jedne teme ovde. Zlo ti napravi tehnologija.

Nemam ja platu 400e. Neka prave pare. A to majmune mozes ovako na forumu jbg tehnologija je cudo. Pozdrav legendice.

Мићара

Postby Мићара » Fri Aug 31, 2018 9:42 pm

Nikodije, доста тога ниси у праву и тумачиш само са негативне стране, погледај мало предности технологије и шта нам она све пружа и колико нам је поједноставила живот а на неки начин и закомпликовала, што и јесте занимљиво.
Ти разни блогери и јутјубери, већина њих ти показује или објашњава шта можеш да очекујеш од неких ствари и каква су им искуства.
Нпр. ако хоћеш да купиш неки телефон а не разумијеш се у телефоне а хоћеш да знаш какав је, лепо ти блогер за телефоне објасни шта све има телефон какве су му функције камера итд. Тако жену интересује шминка, неће гледати како функционише МАКИТА хилтовка, нормално је да ће је занимати шминка и путовања то је женско и то је сасвим нормално... И успут онако шапћем ти на уво, "сваком лонцу си поклопац..."
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Sep 03, 2018 4:42 pm

apropo te priče
obrisao sam Tviter i sad ni na jednom sajtu sa vestima neće da mi otvori bilo koji video koji je embedovan sa Tvitera
tačno te teraju da napraviš nalog

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Mon Sep 03, 2018 5:01 pm

neće ni meni videJi sa tvitera iako imam nalog i ulogovan sam, mislim da nema veze što nemaš nalog
mozila brauzer
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Sep 03, 2018 5:04 pm

i ja na Mozili, al do prekjuče je radilo bez problema, a sad kad sam ugasio nalog neće

Batke

Postby Batke » Mon Sep 03, 2018 9:11 pm

Jebem ti snove da ti jebem.
Sinoć sanjam revolucija u Srbiji naoružan narod upada u zgradu skupštine dok ćoravi i lezbejka drže brifing sa poslanicima. Obezbeđenje zgrade i panduri takođe upadaju u salu i je u svoj toj gužvi, u skupštinskoj sali, vidim nekog matorog penzionera u SNS majici, znači onaj klasičan razjareni penzioner, vadi mrtav ladan pištolj i hoće da puca u masu. Ja ga hvatam za pištolj i kao u fazonu nemoj prijatelju sve je već gotovo narod je rekao svoje i matori krene da se otima i upuca me u predelu kuka. Ostali i murija ga hvataju i razoružavaju, mene odnose ispred skupštine gde osim pandurskih buseva i vojnih transportera nema nijednih kola hitne pomoći, ali apsolutno nijednih, Dok me narod nosi ipak primećuje nekog starog plavog stojadina na kome piše Dom zdravlja Savski Venac i nekako me smeštaju na zadnje sedište dok krvarim. Polako se tim poluraspalim stojdainom spuštamo kroz masu u Kneza Miloša ka urgentnom i ja sve više krvari, a kao sve je u redu bol ne oseća da bi iznenada postao malaksao te uzimam makaze i gazu pokušavam da zaustavim sam krvarenjem i sve to na zadnjem sedištu Stojadina dok me medicinska sestra (Matora brkata iz socrealizma) mirno gledaPenjemo se uz Višegradsku kada se jebeni stojadin pokavri baš pre ulazak u urgentni, ja u fazonu dobro je stigao sam na bezbedn i tu se nekako probudim onako u hladnom znoju.... :roll:
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Sep 03, 2018 10:13 pm

Batke wrote:Jebem ti snove da ti jebem.
Sinoć sanjam revolucija u Srbiji naoružan narod upada u zgradu skupštine dok ćoravi i lezbejka drže brifing sa poslanicima. Obezbeđenje zgrade i panduri takođe upadaju u salu i je u svoj toj gužvi, u skupštinskoj sali, vidim nekog matorog penzionera u SNS majici, znači onaj klasičan razjareni penzioner, vadi mrtav ladan pištolj i hoće da puca u masu. Ja ga hvatam za pištolj i kao u fazonu nemoj prijatelju sve je već gotovo narod je rekao svoje i matori krene da se otima i upuca me u predelu kuka. Ostali i murija ga hvataju i razoružavaju, mene odnose ispred skupštine gde osim pandurskih buseva i vojnih transportera nema nijednih kola hitne pomoći, ali apsolutno nijednih, Dok me narod nosi ipak primećuje nekog starog plavog stojadina na kome piše Dom zdravlja Savski Venac i nekako me smeštaju na zadnje sedište dok krvarim. Polako se tim poluraspalim stojdainom spuštamo kroz masu u Kneza Miloša ka urgentnom i ja sve više krvari, a kao sve je u redu bol ne oseća da bi iznenada postao malaksao te uzimam makaze i gazu pokušavam da zaustavim sam krvarenjem i sve to na zadnjem sedištu Stojadina dok me medicinska sestra (Matora brkata iz socrealizma) mirno gledaPenjemo se uz Višegradsku kada se jebeni stojadin pokavri baš pre ulazak u urgentni, ja u fazonu dobro je stigao sam na bezbedn i tu se nekako probudim onako u hladnom znoju.... :roll:

Невероватно, ја сам имао потпуно исти сан, само ме возе у Југу
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

riper

Postby riper » Mon Sep 03, 2018 10:23 pm

Kada su u pitanju drustvene mreze, ja ih ne dozivljavam kao neki alat samounistenja covecanstva. Drustvene mreze su vrednosno neutralne, nisu ni dobre ni lose, one su takve kakve jesu. Od pojedinca zavisi da li ce ih koristiti za nesto korisno i normalno ili za nesto retardirano. Iako ima dosta primera koriscenja drustvenih mreza u dobre svrhe, konkretno ova tema se bavi onim debilnostima.

Da sada ne citiram jednu devojku koja mi je dalja rodbina, a koja vec godinu dana ostavlja citate o preminulom ocu kako joj nedostaje. Zena ima skoro 40 godina. Bukvalno mi se povraca. Njoj u vrat dise jedan moj bliski rodjak gde je dovoljno samo da otvorim FB da znam sta je njegov sin (moj dalji bratanac) doruckovao, sta je uzinao, da li je imao tvrdu ili neku stolicu. Njegovo odrastanje moze da se prati iz minuta u minut.

I da ne idem dalje, verujem da svi imamo slucajeve posebnog iscasenja mozga koji su registrovani putem nekih od drustvenih mreza. Inace FB imam najvise zbog posla i uredjenja kompanijske stranice i tu se moje druzenje sa drustvenim mrezama zaustavilo. Ne pratim tviter niti imam nalog jer ne verujem u tu tviter mudrost od koliko bese, 140 karaktera. Da ne govorim o instgramu, snepcetu ili nekim drugim stvarima, tako daleko nisam zasao.

Stavise, vrhunac mog onlajn kenjanja je ovaj forum. Sto je najgore, forumi, posebno tematski, ostali su mesta gde se jos uvek moze nesto pametno procitati (u moru gluposti).

Мићара

Postby Мићара » Tue Sep 04, 2018 8:48 pm

А какав ми комплекс набије овај Дан Блазеријан или како се већ зове све му јебем да му јебем! :oops:
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

фикрета

Postby фикрета » Thu Sep 06, 2018 6:50 pm

kao i vecina srba listam novine u klonji
ne mogu kao covek da se olaksam da mi ne iskoci seronja koji je pisao ovde,njegova zena i musava siptarka
gde su,sta rade,sta osecaju....
a sad krece nova tura farme

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Fri Sep 07, 2018 10:42 am

Image

Јебо матер ово више нормално није

Франц Горјанц

Postby Франц Горјанц » Fri Sep 07, 2018 11:54 am

Лампа?
Хостел, место народног кунта!

Bunt

Postby Bunt » Fri Sep 07, 2018 12:51 pm

Кудрави Гаучос wrote:Image

Јебо матер ово више нормално није
Izašla je iz samog pakla, Lucifer zazire od nje. Jos ovi idioti kad su rekli da su u Beogradu od 400 hektara gde se nalazi uspešno uklonili sa 70. Trista trideset im majki nesposobnih....

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Fri Sep 07, 2018 1:18 pm

Јебо је отац амерички и ко је овде донесе, и пази јој још имена АМБРОЗИЈА, еј, амброзија... па то само болесни амерички мозак коровчину може да назове амброзија, ко што оне њихове градове прозову Венеција, Париз, и слично... па дајте јој неко америчко лепо име Бренда, Кели, Беверли, неко тако лепо име да се човеку одмах присере кад га чује, или мушко име још боље, Џонатан, Брендон, јебемлити крв крваву не могу да дишем, тресем се буквално, кијам 30 пута за редом фаца упаљена од АМБРОЗИЈЕ, 'ране богова

Return to “Само опуштено”