Клопа
Re: Клопа
Kad već spominješ Konjarnik naručivao sam više puta baš na okretnici tramvaja roštilj par kilograma, mesto se zove Mećava. Onako izgleda neugledno ali gosti su bili svaki put zadovoljni neki čak i pohvalili a i cene su čini mi se ok. Nisam neki stručnjak ali probaj jednom na malo pa vidi jbg.
Zanima me dal ima neko neki predlog za dobre kvalitetne suhomestnate proizvode u BG? Znam da ce mi reci vecina nadji nekog pouzdanog sa sela ili tako nesto ali nemam takve uslove. Treba mi neka kolko tolko dobra radnja sa kvalitetnim suhomesnatim proizvodima poput prsuta,pecenice,budismske,cajne,susene govedine...cena mi nije toliko bitna ako je stvarno kvalitetno. Takodje ako zna neko dobru mesaru? U poslednje vreme ovo sto je do sada bilo dobro iskvarilo se,napumpane piletine ko zna cime,kad krenes da peces prsti na sve strane i od parceta od 500g istopi se na jedva 200g. I biftek meso dobro trazim posto cesto jedem tatar biftek. Ako ima neko neke predloge bio bih mu jako zahvalan.
- ciganstura
@Top
brucelee одличан роштиљ имаш код Каленић пијаце МекДек се зове, лесковачки уштипци кидају, а и остало је одлично. Нема црва
brucelee одличан роштиљ имаш код Каленић пијаце МекДек се зове, лесковачки уштипци кидају, а и остало је одлично. Нема црва
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
ciganstura wrote:@Top
auuu, teske reci, teeeske.mekdek je bio korektan kad se otvorio, pre 10ak godina.po meni je sad bas smece.ali, naglasavam-po meni.
a sto se tice mesara, suhomesnatog, kazu ljudi da gradski domacin valja.nevesinjska 1, na vracaru.ja nisam probao, tako da samo prenosim utiske.
мек дек иначе држи онај ако се сећате напуцани клиња Наполеон
Иначе апропо сухомеснатих производа, ја купујем често на каленићу, на спрату се налази сухомеснато, има људи са Златибора и наравно других места, ок је, пршуте, суво месо, чварци,сланина...
Иначе апропо сухомеснатих производа, ја купујем често на каленићу, на спрату се налази сухомеснато, има људи са Златибора и наравно других места, ок је, пршуте, суво месо, чварци,сланина...
- Џими Заказака
Традиционално сам на путу до мора свратио у Џеп у Грделичкој клисури. Некада место са коректним роштиљом и добрим кајмаком, данас се види да само чекају да затворе локал за коју годину кад престану да се обрушавају потпорни зидови и кад пусте ауто-пут. Баш тотални крш од кафане, осети се пропадање на сваком кораку. А жао ми некако, навикао на то место, увек се терала контра фенси Предејану. Јебига...
Preda/ejane je meni uvek bila katastrofa, mada prosao sam pre 10ak dana vidim da je nesto satro sredjeno. Mislim da ne bi vodu popio tamo. Dzep je bio ok al su i oni srozali kvalitet, a cenim da ce ih novi put dokrajciti jebiga.
U mek deku sam jeo zadnji put sa gostovanja (mislim da je jagodina neka bila) i bilo je ok. Al sto kaze dag to je bilo pre, i to ima 10ak godina sigurno. Generalno vracar i tu okolo su slabi sa fast fudom. A i bolje, ionako grad mirise na cevape i kobasice...
U mek deku sam jeo zadnji put sa gostovanja (mislim da je jagodina neka bila) i bilo je ok. Al sto kaze dag to je bilo pre, i to ima 10ak godina sigurno. Generalno vracar i tu okolo su slabi sa fast fudom. A i bolje, ionako grad mirise na cevape i kobasice...
Често одем до на село
Jbg ja na Predejane uvek stajem iz navike kad sam bio klinac i isao busem sa kevom i caletom za grcku,pa tu stane bus. Stim sto nikad ne jedem,stanem po navici za wc,prodavnicu onu desno od restorana/motela i eventualno popijem pice. A sto se tice klope kome se jede ima sto kaze zabac 20 kafana koje izuvaju u blizini
- chester_perry
Kafane u centru sem Rajka, Meze, inace u gradu Mrak, Dagi plus i Orac, sve bolje nego Rajko i Meze
Od ovog ostalog, Irish Pub na keju uglavnom ima dobru hranu, Tron na bulevaru isto, paste najbolje u 2x2. Jedino sto radi celu noc je Night&Day mada se meni tamo nista ne svidja. To je ono sto sam se u trenutku setio.
Od ovog ostalog, Irish Pub na keju uglavnom ima dobru hranu, Tron na bulevaru isto, paste najbolje u 2x2. Jedino sto radi celu noc je Night&Day mada se meni tamo nista ne svidja. To je ono sto sam se u trenutku setio.
Vinz wrote:Дајте неку препоруку за Ниш, да није код Рајка Може и печење, а може и пица или роштиљ
Нишка Бања, кафана Летња позорница, буцкасти ћевапи и албанска салата (препечен сомун са туцаном паприком).
Sergio Bonelli: Mister No je nastao prema stvarnom liku kojeg sam video na jednom putovanju
-
Moze li neka propruka za dobar roštilj u Vrnjačkoj Banji?