Вести
-
Re: Вести
И, јел паметни одлучио да ли ће ићи у битку и јел светињу брани..?
Што би рекао један мој полудебилни ортак: деген!
Ако је ово истина..
Што би рекао један мој полудебилни ортак: деген!
Ако је ово истина..
Хостел, место народног кунта!
-
У кроасанију се не иде у папучама већ у чизмама.Још један доказ за све којима су бивши срби и даље драге комшије
https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-f ... ve/6w1qv8p
Врчин? Па ово је надомак Београда? Није нико могао да их заустави и преброји коску по коску?
Врчин? Па ово је надомак Београда? Није нико могао да их заустави и преброји коску по коску?
-
idemoo wrote:https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/izivljavanje-hrvatskih-huligana-u-srbiji-dvesta-navijaca-hajduka-na-pumpi-pokrali-sve/6w1qv8p
Zasto, pa policija je saopstila da nisu narusavali javni red i mir...
- Новосадиста
idemoo wrote:https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/izivljavanje-hrvatskih-huligana-u-srbiji-dvesta-navijaca-hajduka-na-pumpi-pokrali-sve/6w1qv8p
Pa zato je i objavljeno, da im se u povratku pozeli srecan put...
стадион-место народног бунта!
-
Nexon brate, za koga sad da glasamo! Pa jbt svakim danom Radulovic mi je u toliko blizi koliko mi je Bosko dalji...
Новосадиста wrote:idemoo wrote:https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/izivljavanje-hrvatskih-huligana-u-srbiji-dvesta-navijaca-hajduka-na-pumpi-pokrali-sve/6w1qv8p
Pa zato je i objavljeno, da im se u povratku pozeli srecan put...
Pomislio bi covek da posle onolikog medijskog eksponiranja imaju dovoljno mozga da se ne vrate istim putem, kad ono...
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1426527
- ultrastito
a sta, dobice pedalu u dupe i do veceri ce vec biti u njinoj lipoj i to pod policijskom pratnjom jos
ali, da, slazem se. gluperde
ali, da, slazem se. gluperde
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- ultrastito
"Ako neko izlazi iz kosovskih zakona i ugovora, zakon će raditi, nema dileme, dobiće svoj odgovor. Što se tiče severa, uvek smo pozdravili dolazak svakog građanina sveta u bilo kom delu Kosova, a svako ko ulazi na teritoriju Kosova u cilju ometanja javnog reda i mira dobiće odgovor u skladu sa zakonom", rekao je Haradinaj
"Niko nema pravo da preduzme unilateralnu akciju"
siptarski TERORISTA koji je aktivno ucestvovao u rusenju ustavnog poretka republike srbije
"Niko nema pravo da preduzme unilateralnu akciju"
siptarski TERORISTA koji je aktivno ucestvovao u rusenju ustavnog poretka republike srbije
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
Najverovatnije smo izgubili i Gazivode . Koje je na teritoriji severa gde zive iskljucivo Srbi . Siptari se spremaju zajedno sa Kforom da preuzmu Gazivode . Stvarno bih najvise voleo da ne bude pizdarija jer ce opet da strada nas goloruki narod , opet ce neko nevin da ngrabusi , da ostavi porodicu , decu ... Za koga , zbog koga ? Zao mi je ali mi smo jako jako usrana zemlja , i zao mi je ali sa ovakvim mentalitetom naroda sa ovakvim razmisljanjem nece biti nikog ko ce za 500 godina moci da povrati nesto kako se svi nadamo , mi smo izgubljen , narod koji izumire . Mozda je tako i bolje !
Analiticar wrote:Najverovatnije smo izgubili i Gazivode . Koje je na teritoriji severa gde zive iskljucivo Srbi . Siptari se spremaju zajedno sa Kforom da preuzmu Gazivode . Stvarno bih najvise voleo da ne bude pizdarija jer ce opet da strada nas goloruki narod , opet ce neko nevin da ngrabusi , da ostavi porodicu , decu ... Za koga , zbog koga ? Zao mi je ali mi smo jako jako usrana zemlja , i zao mi je ali sa ovakvim mentalitetom naroda sa ovakvim razmisljanjem nece biti nikog ko ce za 500 godina moci da povrati nesto kako se svi nadamo , mi smo izgubljen , narod koji izumire . Mozda je tako i bolje !
Па шта онда куцаш када је већ боље да изумреш ?!
Доста више са овим плачипичкастим срањима
Treba priznati Kosovo i a u kurac. I ovako nema više nikog tamo od naših.
(Street Force / Curva Orientale)
-
Далтон wrote:Treba priznati Kosovo i a u kurac. I ovako nema više nikog tamo od naših.
Такое.Треба сви да дођу у Бг да живе а остало да разделимо "комшијама" и да буде бг на води и да имамо метро и јебеш Косово а посебно Метохију
Na Kosovu je 1.5 milke šiptara ili milionče nebitno. Da se Kosovo vrati u granice Srbije oni bi kao građani Srbije sutra nam birali predsednika. Da budu u parlamentu i da nam biraju predsednika i posle svima kolektivno jebu mamu. Bolje to priznati i marš u pičku materinu. I ovako ono za nas ima istorijsku i religijsku značaj - pored toga nikakvu. Za zapad takođe nema apsolutno nikakvu osim Bondstila i držanja Balkana pod šakom.
(Street Force / Curva Orientale)