Адидас, Ер Макс...
Re: Адидас, Ер Макс...
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
E, jel ima negde po Fejsu neke kvalitetnije fejk patike da se uzmu?
Jel se razume neko u tu pricu, valjda ima bolje i losije kopije i kao satro su one radjene u Vijetnamu bolje?
Jel se razume neko u tu pricu, valjda ima bolje i losije kopije i kao satro su one radjene u Vijetnamu bolje?
-
Kvalitenije, a fejk....tesko.
Baklja wrote:E, jel ima negde po Fejsu neke kvalitetnije fejk patike da se uzmu?
Имаш ако те не мрзи да одеш до Панчева.. њихов бувљак... Буквално све ове странице што постоје, што продају најк су одатле патике.. кинез 6ти ред на почетку разбија
džabe dostava na SportsDirectu do ponoći
da li i dalje postoji Mass Psychology brend? The Street više nema dukseve, a treba mi jedan
Ја их нисам видео пар година, а штета имали су одличне ствари. Најбоље да питаш у стриту или да их контактираш путем друштвених мрежа.
Предлог за проверене чизме које неће да пропусте воду?
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Чомбе wrote:Ја их нисам видео пар година, а штета имали су одличне ствари. Најбоље да питаш у стриту или да их контактираш путем друштвених мрежа.
nema, pitao sam
kad bih bar znao da li su ih oni šili ili kupovali negde, pa samo dodavali etikete
- Kit_Karson
Јел има где да се нађе адидас Бекенбауер? Или СЛ72? Овај други има у Ђак спорту, али не сви бројеви
Kit_Karson wrote:Јел има где да се нађе адидас Бекенбауер? Или СЛ72? Овај други има у Ђак спорту, али не сви бројеви
Пробај у адидасу на Бањици. Нема их по овим већим ланцима радњи...
З В Е З Д А Л Е !
Svaki adidas je imao oridzinals sekciju u radnji, medjutim to se pretvorilo u hipsterski deo radnje.
Често одем до на село
- јахач магле
Odo sutra da pazarim,kad ja nisam imao srece da se pocastim,imace ovaj mali guzonja
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Jel sve sto se vrti po fb i insta su fus patike ili ima nekih da su korektne?
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Огромна већина је фуш, сигурно преко 90 % тих профила.Може то лако да се провали, мислим ко нормалан може да помисли да човек који ваља ТН ил харачи ил 95-ицу за 7 сома динара и притом има све бројеве у распону од 39 до 47, ваља оригинал.Па то нема ни у Најковој фабрици у холаднији за ту цену.
99,99% су фуш, имаш то све и по пијацама само што су јефтиније него на фејсбуку и инстаграму.