Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
1958

Re: Тема за све и свашта

Postby 1958 » Wed Jul 18, 2018 3:30 pm

Ne znam inace koji je vise kurac, ovo sam juce uslikao (tj. zena uslikala) kada smo se vracali kuci. Ovo je ulaz u nasu zgradu, cudoviste od nekih 5-6 centimetara. Ja se inace ne plasim paukova i bilo mi je zanimjivo, opet dete je tu pa ne bih da se previse zajebavam, ali zena se usrala. Jebote ovo je Beograd, nije jebena Australija.

Mi smo ko klinci lovili ove pauke. Zvaka na konac i pravac poljance, zive u rupama kliker moze da upadne otprilike. Probaj :mrgreen:
Често одем до на село

reziser

Postby reziser » Wed Jul 18, 2018 7:13 pm

Истекао ми је ОпенТиВи.Која је варијанта боља остати за 3200 код њих,или нова фирма са 3 месеца фрај,или како већ би?Или је све исто?

Akcija

Postby Akcija » Thu Jul 19, 2018 4:57 pm

Braco pomagajte, potreban savet pravnika, devojka je otisla na tretman lica u kompaniju Desheli i potpisala je ugovor za kupovinu kozmetike u vrednosti 1200eur, dajte pomagajte vadite iz govana sta moze da se uradi, da li ima neko iskustva, moze i na pm...Hvala unapred

Bunt

Postby Bunt » Thu Jul 19, 2018 5:02 pm

Akcija wrote:Braco pomagajte, potreban savet pravnika, devojka je otisla na tretman lica u kompaniju Desheli i potpisala je ugovor za kupovinu kozmetike u vrednosti 1200eur, dajte pomagajte vadite iz govana sta moze da se uradi, da li ima neko iskustva, moze i na pm...Hvala unapred

Pa može da... plati u ratama? Ja bih moju ostavio da se sama snalazi. Ili da je ti vadiš uz uslov da prizna da si jači pol, da ti donosis odluke za sva buduća pitanja. I da taj status ostane nepromenjen cak i ako stupite u brak, sve dok ti ne zaseres u toj ili vecoj steti ili dok tebi ne isplati 1200e I otkupi pravo glasa.
Last edited by Bunt on Thu Jul 19, 2018 5:02 pm, edited 1 time in total.

Akcija

Postby Akcija » Thu Jul 19, 2018 5:05 pm

Brat moj, nemoj me jebavati :D dajte vadite iz govana, jel može da se raskine ugovor, ko ima iskustva sa ovim?

edit: video sam da je editovan post iznad, da se nadovezem. Drugarica je preporucila na "besplatan" tretman lica u kompaniju Desheli i ne znam na koju magiju su je ubedili da kupi kozmetiku u vrednosti od 1200eur, ostavila je depozit 50eur i poludeo sam kada sam cuo da treba da se plati ovaj iznos na cak 23 rate. Odmah je usledio poziv njima, 1 telefon nedostupa, na drugi telefon su uputili na korisnicki servis, korisnicki uputio na prodavca, a na broj prodavca se javlja xy osoba koja kaze da se dodje licno da se "dogovori" oko ugovora. U samom ugovoru pise ako dodje do jednostranog raskida, placa se iznos u vrednosti od 25%, znaci 300eur nizasta, a proizvod srecom nije ni dobila. Sad lupam glavu da se izvadi iz ovoga, jebem ti prevarante i zene i sve.

reziser

Postby reziser » Thu Jul 19, 2018 7:47 pm

Имаш ону варијанту,да окренеш удружење за заштиту потрошача,још боље да одеш до њих,и да добијеш правни и суштински савет шта и како.Поздрав.

Далтон

Postby Далтон » Thu Jul 19, 2018 8:33 pm

ultrastito wrote:koja je sifra za zgradu? :mrgreen:

555 333
(Street Force / Curva Orientale)

Tilt

Postby Tilt » Thu Jul 19, 2018 8:51 pm

Mislim da je sad pravo vreme da raskineš :mrgreen:

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Fri Jul 20, 2018 5:37 am

reziser wrote:Имаш ону варијанту,да окренеш удружење за заштиту потрошача,још боље да одеш до њих,и да добијеш правни и суштински савет шта и како.Поздрав.

Мислим да ти је ово најбоље сает засад уз напомену да то уради што пре!!!
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Fri Jul 20, 2018 7:00 pm

Treba mi jedan pametan predlog. Sta kupiti bratancu za prvi rodjendan? Razmisljao sam ona kolca sa akumulatorom, ali mislim da je jos mali za to.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

prcko

Postby prcko » Fri Jul 20, 2018 8:07 pm

svuda.prisutan wrote:Treba mi jedan pametan predlog. Sta kupiti bratancu za prvi rodjendan? Razmisljao sam ona kolca sa akumulatorom, ali mislim da je jos mali za to.

Sad ovi novi modeli imaju i daljinske kontrole, vezes ga unutra i ti upravljas. Al moj predlog ti ja da stavis kes u kovertu i ne lupas glavu.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Fri Jul 20, 2018 8:51 pm

Za kes u kovertu cu lako, ima vremena za to. Hocu da mu kupim nesto bar za prvi rodjendan. Na njih sam i mislio, ali mislim da je mali, i da ce se vise obradovati sledece godine, kada bude porastao jos malo.

Tilt

Postby Tilt » Fri Jul 20, 2018 9:22 pm

To je moj klinac dobio od dede za prvi rodjendan. Ja sam mu rekao da to ne kupuje jer je dete još malo za to, ali nije vredelo. Eno stoji parkiran, jer on nema snage da pritisne papučicu gasa, a ne znam brate ni da li je uopšte sposoban da ukapira još uvek kako bi to trebalo da funkcioniše :). Dobro se on drži dok ga ja guram, ali zajebi to. Otpadoše leđa.
Moj ti je savet da kupiš nešto od garderobe (to će snajka najviše da se obraduje) + neka igračka za prohodavanje npr.
Skuplje igračke tek kasnije, jer dete još ne kapira poklone itd.

Bunt

Postby Bunt » Fri Jul 20, 2018 9:30 pm

Tilt wrote:To je moj klinac dobio od dede za prvi rodjendan. Ja sam mu rekao da to ne kupuje jer je dete još malo za to, ali nije vredelo. Eno stoji parkiran, jer on nema snage da pritisne papučicu gasa, a ne znam brate ni da li je uopšte sposoban da ukapira još uvek kako bi to trebalo da funkcioniše :). Dobro se on drži dok ga ja guram, ali zajebi to. Otpadoše leđa.
Moj ti je savet da kupiš nešto od garderobe (to će snajka najviše da se obraduje) + neka igračka za prohodavanje npr.
Skuplje igračke tek kasnije, jer dete još ne kapira poklone itd.
Imaju oni mali bajsevi bez pedala vidim da to brzo kapiraju kako se koristi. I nikako hodalice, upropastise hod deci, posle toga hodaju na prstima kao balerine.

Tilt

Postby Tilt » Fri Jul 20, 2018 11:27 pm

Nisam mislio na hodalice, nego one igračke koje se guraju. Tipa autic ali ima hvataljku izvedenu I može da zakoci ako se zaleti, tj. Krene da mu beži.
I taj bajs bez pedala je vrh stvar. Gledam po deci 2+ kako lete sa tim, a vrh je što je lagan i mogu sami da ga prenose. I za to mu treba jedno godinu i po dana da može sam da pegla.

nscrew

Postby nscrew » Sat Jul 21, 2018 12:11 am

[quote="svuda.prisutan"]Treba mi jedan pametan predlog. Sta kupiti bratancu za prvi rodjendan? Razmisljao sam ona kolca sa akumulatorom, ali mislim da je jos mali za to.

http://youtu.be/rhCbfS4mqZE

Kum uzeo preko neta,dobra zajebancija za klince

Мићара

Postby Мићара » Sat Jul 21, 2018 9:40 am

Купи му златни ланчић или наруквицу, ваљда синовац...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sat Jul 21, 2018 11:03 am

Ja sam vise za neku igracku, jolly jumper je dobra ideja. Mada opet, ne znam.. Ja bih radije da cujem vasa iskustva. Sta ce detetu vise znaciti u tom periodu (ne roditeljima).

1958

Postby 1958 » Sat Jul 21, 2018 12:20 pm

Мићара wrote:Купи му златни ланчић или наруквицу, ваљда синовац...

reko ti micara najpametnije, neko zlato, dukat tako nesto. ako vec nema pojma o poklonima i mali je za igracke
Често одем до на село

mungos

Postby mungos » Sat Jul 21, 2018 11:16 pm

Video kasetu neku

Return to “Само опуштено”