Rođaci wrote:
Светско првенство - Русија 2018
- ultrastito
Re: Светско првенство - Русија 2018
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Bruno Sulak
Rođaci wrote:
Pijem previse
A koji je vama kurac da napadate čoveka? Dečko je najracionalnije činjenice izneo o njihovom timu i samom plasmanu na mundijal. Ovo je jebeni navijački forum gde se i treba pisati o sportu koliko god on imao spreze sa istorijom i politikom treba se na njega bazirati a ne kenjati godinama svakodnevno o jebenom ratu i ustašama i šta su oni nama radili i mi njima. A posle ispade ni jedni ni drugi nego oni treći. Ajde odjebite vi podjebnici, velike srbende u temu o militariji pa tamo prosipajte muda i ostavite ljude koje misle drugačije da iznesu svoje mišljenje. Jesu li hrvati pogazili - jesu. Imaju li 5x bolji tim od naših baletana - imaju. Složniji su i bore se za tim i državu - bore se. Iii...? Ne smemo da pričamo o njima jer, jelte, oni su hrvati? Ajde marš u pizdu materinu ako ćemo pumpati temu politikom, onda do kurca, nećemo ni pričati o fudbalu.
Ovo se odnosi na ripera, desnorukog, nuklearnog i ostale. Koliko god mislio dobro o vama momci, preteraste ga.
Ovo se odnosi na ripera, desnorukog, nuklearnog i ostale. Koliko god mislio dobro o vama momci, preteraste ga.
(Street Force / Curva Orientale)
Далтон wrote:A koji je vama kurac da napadate čoveka? Dečko je najracionalnije činjenice izneo o njihovom timu i samom plasmanu na mundijal. Ovo je jebeni navijački forum gde se i treba pisati o sportu koliko god on imao spreze sa istorijom i politikom treba se na njega bazirati a ne kenjati godinama svakodnevno o jebenom ratu i ustašama i šta su oni nama radili i mi njima. A posle ispade ni jedni ni drugi nego oni treći. Ajde odjebite vi podjebnici, velike srbende u temu o militariji pa tamo prosipajte muda i ostavite ljude koje misle drugačije da iznesu svoje mišljenje. Jesu li hrvati pogazili - jesu. Imaju li 5x bolji tim od naših baletana - imaju. Složniji su i bore se za tim i državu - bore se. Iii...? Ne smemo da pričamo o njima jer, jelte, oni su hrvati? Ajde marš u pizdu materinu ako ćemo pumpati temu politikom, onda do kurca, nećemo ni pričati o fudbalu.
Jel ukusan sendvic botino?
Sad kad ih budes gledao u cetvrtfinalu pusti ti prvi Tompsona kao motivacionu muziku, nemoj cekati dok oni to urade.
Спорт по питању нас и њих никада није био само спорт, је л у жару борбе онај усташа откинуо Сулејманија, или оно говно поцепало око Филипу у ватерполу? Ту се види колико нас мрзе, и хвала им на томе, тиме отварају очи заслепљенима у нас. Могу да буду врхунски спортисти, колективно су црнокошуљаши и нека пуше курац сви до једног.
Србохолик wrote:је л у жару борбе онај усташа откинуо Сулејманија,
Kamo srece da je Tosic osetio isti zar prema onom poganom siptaru, sad bi ova tema bila dosta drugacija.
- Кудрави Гаучос
У чему је проблем признати да је Томпсон бољи од БМК? Мени није никакав проблем да признам да волим да се опустим уз Чавоглаве самер рмх, а ви који ћете да мешате музику и политику лепо на душевну и војне теме па тамо гуслајте, oставите нас овде да уживамо у мондијалу
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
Кудрави Гаучос wrote:У чему је проблем признати да је Томпсон бољи од БМК? Мени није никакав проблем да признам да волим да се опустим уз Чавоглаве самер рмх, а ви који ћете да мешате музику и политику лепо на душевну и војне теме па тамо гуслајте, oставите нас овде да уживамо у мондијалу
kad se sad nisam slogiro...
Pa BMK je Miroslav za onog klovna Tpmpsona. Ubedjen sam da je pesma bojna cavoglave snimana dok je kenjao (i to bas tvrdo, pa se napeo iz sve snage a glas mu se oteo i krenuo da peva)
- Кудрави Гаучос
Мржња ти је помутила поглед, реално сваки прави љубитељ добре музике кад чује Перковићев чисти РНР саунд пожели да се обуче у црно и запева пријетњу српској банди, исто као што сваки прави љубитељ фудбала кад види Модрићеве чаролије крене да навија за Ватрене. Ја сам једном приликом кад сам видео један Манђукичев потез пожелео и да се бацим у јаму вртачу.
https://sport.blic.rs/svetsko-prvenstvo-u-fudbalu-rusija-2018/za-koga-ce-srbi-navijati-hrvati-se-spremaju-za-mec-sa-rusijom-evo-sta-porucuju/tn7k6hn
https://sport.blic.rs/svetsko-prvenstvo-u-fudbalu-rusija-2018/za-koga-ce-srbi-navijati-hrvati-se-spremaju-za-mec-sa-rusijom-evo-sta-porucuju/tn7k6hn
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- CamoSurprise
Кудрави Гаучос wrote:У чему је проблем признати да је Томпсон бољи од БМК? Мени није никакав проблем да признам да волим да се опустим уз Чавоглаве самер рмх, а ви који ћете да мешате музику и политику лепо на душевну и војне теме па тамо гуслајте, oставите нас овде да уживамо у мондијалу
How yes no! How yes no!
Ne mogu da verujem kakav post od tebe Kudravi!
Idi ti lepo šmrči uz Tompsona i tango argentino, dok uzivas u majstorijama vatrenih, a nas ostavi da mrzimo domobrane i navijamo protiv njih!
Srbija do Australia occidentale!
Gilajdza RIP
Далтон wrote:A koji je vama kurac da napadate čoveka? Dečko je najracionalnije činjenice izneo o njihovom timu i samom plasmanu na mundijal. Ovo je jebeni navijački forum gde se i treba pisati o sportu koliko god on imao spreze sa istorijom i politikom treba se na njega bazirati a ne kenjati godinama svakodnevno o jebenom ratu i ustašama i šta su oni nama radili i mi njima. A posle ispade ni jedni ni drugi nego oni treći. Ajde odjebite vi podjebnici, velike srbende u temu o militariji pa tamo prosipajte muda i ostavite ljude koje misle drugačije da iznesu svoje mišljenje. Jesu li hrvati pogazili - jesu. Imaju li 5x bolji tim od naših baletana - imaju. Složniji su i bore se za tim i državu - bore se. Iii...? Ne smemo da pričamo o njima jer, jelte, oni su hrvati? Ajde marš u pizdu materinu ako ćemo pumpati temu politikom, onda do kurca, nećemo ni pričati o fudbalu.
Репрезентација Хрватске у фудбалу је за репрезентацију Србије тата. Учествују редовно на свим светским и европским првенствима, што се за репрезентацију Србије не може рећи, били су трећи на свету пре 20 година, док репрезентација Србије ни под именом СРЈ није макла даље од осмине финала. Тукли су Италијане, Немце, Енглезе, Аргентину и Холаднију што на шампионатима, што у квалификацијама, док су репрезентацију Србије тукли и Аргентинци и Холанђани. Чак и у међусобним утамицама, репрезентација Хрватске је боља има једну победу и три ремија.
Хрвати имају бољи тим, Модрић је бољи играч од Адема Љајића, Манџукић од Митровића и тако редом. То је то што се тиче фудбала.
Међутим има једна ствар. Манџукић, Модрић и остатак сложне екипе се боре за државу чији је темељ Јасеновац.
Сто људи, сто ћуди, коме се шта свиђа, то нека и подржава
Hehe, Kudravi ga pokidao, a pojedinci se primili. Jel' ste čuli BRE vi za ironiju omladino?
Inače, naravno da navijam za Ruse...al' nek pobedi bolji - što reče onaj čiča, ili onaj car: "Sve su to Srbi".
Inače, naravno da navijam za Ruse...al' nek pobedi bolji - što reče onaj čiča, ili onaj car: "Sve su to Srbi".
Ovo neće na dobro da izađe...
Далтон wrote:A koji je vama kurac da napadate čoveka? Dečko je najracionalnije činjenice izneo o njihovom timu i samom plasmanu na mundijal. Ovo je jebeni navijački forum gde se i treba pisati o sportu koliko god on imao spreze sa istorijom i politikom treba se na njega bazirati a ne kenjati godinama svakodnevno o jebenom ratu i ustašama i šta su oni nama radili i mi njima. A posle ispade ni jedni ni drugi nego oni treći. Ajde odjebite vi podjebnici, velike srbende u temu o militariji pa tamo prosipajte muda i ostavite ljude koje misle drugačije da iznesu svoje mišljenje.
@DALTONE - ma samo piši najopuštenije, ne jebi ove zatucane. Ovo je forum a ne jedan drugi "forum", svi znamo koji
Ovo neće na dobro da izađe...
- ultra mentalitet
Jebali vas hrvati da vas jebali i pas im mater jebo da im jebo
- CamoSurprise
Panzram wrote:Hehe, Kudravi ga pokidao, a pojedinci se primili. Jel' ste čuli BRE vi za ironiju omladino?
Ironija? Jel?
Mi mislili čovek ozbiljan...Ahhh, kakva naivnost...
Samo visoki presing na zadnju štopersku liniju!
Gilajdza RIP
Ja razumem, razlicita misljenja oko svega, ali brate, da bilo koji Srbin navija za hrvate u bilo cemu. Pa koji je nama kurac vise. Jebe mi se neka igraju najbolji fudbal ikad vidjen od nastanka te igre. Cim krene ta magija da radi, samo se malo setimo blize i dalje proslosti i trebalo bi svakoga da prodje taj nagon.
Kako kaze onaj grafit ukratko SMRT OKOLNIM DRZAVAMA. SRBIJA DO TOKIJA I NAZAD DO MILVOKIJIA ili sto bi Marlon rekao "Stariji me ucili da mrzim hrvate..."
Mozda su ovo neka nova vremena, ali ja sam stara skola. Jebi ustase i sve ostale derivate nastale iz one nakazne tvorevine nazvane SFRJ.
Kako kaze onaj grafit ukratko SMRT OKOLNIM DRZAVAMA. SRBIJA DO TOKIJA I NAZAD DO MILVOKIJIA ili sto bi Marlon rekao "Stariji me ucili da mrzim hrvate..."
Mozda su ovo neka nova vremena, ali ja sam stara skola. Jebi ustase i sve ostale derivate nastale iz one nakazne tvorevine nazvane SFRJ.
https://ibb.co/drVhjy
Sport je to ljudi....nije istorija ili politika,sport!I ako neko igra i gine za svoju zemlju treba dati postovanje .
Sport je to ljudi....nije istorija ili politika,sport!I ako neko igra i gine za svoju zemlju treba dati postovanje .
ex-Pop Djujic
Koje bre postovanje, pa ti igraci slave pobede uz Tomsona...
Mi stvarno kao narod imamo pamcenje zlatne ribice i samopostovanje kurve.
Mi stvarno kao narod imamo pamcenje zlatne ribice i samopostovanje kurve.
З В Е З Д А Л Е !
Кудрави Гаучос wrote:Ја сам једном приликом кад сам видео један Манђукичев потез пожелео и да се бацим у јаму вртачу.[/url]
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu