Занимљиве слике и клипови
- јахач магле
Re: Занимљиве слике и клипови
А да је имао ЗР табле, на које брдо онда да се врати?
...Сијају звезде као очи конобарице...
onda u Krajišnik
Vrsacke planine, ko ga prca
A, da je imao beogradske ?
Vazno da je obukao majicu sa Veljom.
Опет су се посрали по нама... Шаћири... Требо му је ноге поломити па макар и црвени добио...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Битно да му се Митроглу извинио, да ми је неко рекао да она некад луда глава може да искулира и још да се извини оном створу смрдљивом...е зато смо изгубили, они на копачке штанцују амблеме а ми се цео јебени живот некоме правдамо и извињавамо, уместо да су били напржени као да фудбал и свет од сутра не постоје...
Novi intervju sa Bilanovicem
Ne postoji bivsi radnik drzavne bezbednosti, ova emisija je samo nova verzija Ćirilice.
Bunt wrote:Ne postoji bivsi radnik drzavne bezbednosti, ova emisija je samo nova verzija Ćirilice.
Kako brate ne postoji?
http://mondo.rs/a1114085/Info/Crna-Hronika/Samoubistvo-u-Zajecaru-upucao-se-bivsi-radnika-Drzavne-bezbednosti.html
Pa lepo ti napisao Bunt, ne postoji bivsi radnik DB-a, ovaj Bilinovic je bio klinac koga je cale ubacio u DB i on je tamo po sopstvenim recima bio sljaker koji je trebao tek da napravi karijeru kada je prelomio i pobegao u London. Desio se 5 oktobar i mali restart tako da je on imao i srece da kasnije ga sluzba nije cimala. Pa nije DB fast food pa da dajes otkaz kada ti hoces. Svi ti bivsi bezbednjaci su ili likvidirani ili na nekoj robiji ili na nekim funkcijama ili dobro placenim pozicijama kako u drzavnom tako i u privatnom sektoru.
А ти си легенда никодије.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- Кудрави Гаучос
Мени је нешто друго интересантно овде, погледао сам емисију, и после мало прелетео коментаре испод који су углавном и више него позитивни.. Баш би било занимљиво видети како би коментари изгледали да је ову исту причу сложио рециииммо.. Новак Ђоковић. Мало Харе Кришна харе харе, мало сирова храна, мало сакривам се у пећину од смака света са три бурета од по 100 литара воде (?! дефинитивно хит део спике), мало Библија је микијев забавник, мало је ту и увек неугодни Мајстор Мигел који тражи дозволу од локалног светитељског моћника за своје враџбине...
Значи овај лик вам је отприлике Ноле минус спортски успеси, минус жена и деца, и плус гудрирање и криминал. А раји је милион пута занимљивији и готивнији. А и мени је вала
Значи овај лик вам је отприлике Ноле минус спортски успеси, минус жена и деца, и плус гудрирање и криминал. А раји је милион пута занимљивији и готивнији. А и мени је вала
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Bilanović je jedna debilčina i lažovčina koja se retko rađa.
(Street Force / Curva Orientale)
To nešto iz iskustva ?
Ja ne znam, čovjeka bih slušao milion puta, i što je najgore sve mu vjerujem, pa ne znam šta da priča. I niko mi tu sliku o njemu ne može da promijeni, prava bitanga.
Ja ne znam, čovjeka bih slušao milion puta, i što je najgore sve mu vjerujem, pa ne znam šta da priča. I niko mi tu sliku o njemu ne može da promijeni, prava bitanga.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Nikako se ne bih slozio da je sinjor Bilan lazov ili klosar, radi se o zanimljivom liku koji je i u svojim knjigama i u intervjuima jako samokritican i realan. Mogao je da laze kako je bio jedan od jacih dilera po Londonu, kako je povezao nase ljude po Juznoj Americi da rade sa kartelima i slicno, sto bi svaki drugi klosar i nas pilicar pricao, pa pogledajte sta rade u emisiji masana lekica prodo 30g horsa u Dizeldorfu i pao i lezao 6 meseci a prica o nekom zivotu ribama kolima Znaci senjor Bili je za masu tih krimi dzimi likova doktor.
-
https://www.youtube.com/watch?v=WL5VNL0Gyk0
Не знам да ли је неко качио пре мене (ако не одговара овој теми, пребацујте где треба).
Не знам да ли је неко качио пре мене (ако не одговара овој теми, пребацујте где треба).
Dajte drugi dio ove slike, đe ovaj brkica šutira.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса