Светско првенство - Русија 2018
- Kit_Karson
Re: Светско првенство - Русија 2018
Мој је утисак да нико од играча других репрезентација не хаје нешто много за национални тим кад играју на светском. Гледам ове жутаре против Мексиканаца, имају играча из Тотенхема, па отера лопту метар преко гола Очои. Звучи чудно, али нико сем Хрвата и нас чини ми се да не приказује оно што може, сви играју као дириговани некако, технички из курцобоље. Нама очигледно фали и прљавог национализма и шовинизма, какав имају ујаци, с тим што смо ми њима пола мотива. Као што и Меси игра за Аргентину само да би се тркао с Кристином, а овај му показао да може да му пуши стојећи, ко је тобџија а ко фурунџија Јебеш све то, само кад бисмо цигане добили
Pada i Argentina od Kurvata, pa moze i Brazil od nas.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
- Влада Паликућа
Ozbiljan i moderan fudbal ne može da se igra ako je prosečna visina veznih fudbalera 190cm.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Problem je i kad nemaš rešenje sa klupe u vidu defanzivnog veznog da zatvoriš utakmicu, bio on Fejsa ili neko drugi.
Svabovi jebeni doktori ove igre. Jedini igraju do sudijskog zvizduka a ne do 90. minuta. Iz dna duse ih mrzim, ali su u fudbalu doktorirali sve sto treba. Jebo im pas mater.
Au kakav gol Nemačke i kakva utakmica. Igrač manje a kao da ih je više. Mada nije još ništa gotovo, sledeće kolo se ne zna ko će više da grize, da li Nemci ili Švedjani. Prođoše Švedjani kao mi juče, od vođstva do gubitka utakmice na kraju.
Inače, unazad par Svetskih, onaj ko je osvojio Svetsko jedne godine, na sledećem ispada u grupama.
Inače, unazad par Svetskih, onaj ko je osvojio Svetsko jedne godine, na sledećem ispada u grupama.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
meni i dalje nerealno da je Gvardiola prodao Krosa
2002. Drugi
2006. Treći
2010. Treći
2014. Prvi
Oni ove utakmice rutinski nose.
Jadni Son i drugari u sledećem kolu.
2006. Treći
2010. Treći
2014. Prvi
Oni ove utakmice rutinski nose.
Jadni Son i drugari u sledećem kolu.
Inače ono govno sudijsko švapsko nam je sudilo i na Marakani protiv Hrvata i nije svirao takođe čist penal nad Lazarom Markovićem sve mu živo i mrtvo jebem! Evo prošlo je ravno 24 sata ali i dalje ne mogu da se smirim, definitivno uz Australiju najteži poraz u zadnjih 10 godina.Bojim se da su se i igrači predali i da protiv Brazila nema šta da tražimo, ali opet u dubini duše ne mogu da se pomirim sa tim da nećemo proći grupu, žao mi je što nam se prosto ne da, nije da nismo znali nije da smo bili lenji nije da nismo trčali ali splet nekih okolnosti ne neshvatljiv kako igrači toliko mogu da variraju iz utakmice u utakmicu tolike osilacije ne znam da li postoje u još nekoj reprezentaciji.Kako bi samo bilo lepo da smo ova govna izbušili sinoć i sad lagano rasterećeni protiv Brazila revijalna tekma za publiku i lagan prolaz dalje, što je najgore veće bi nam šanse bile da dobijemo Brazil da nam ne treba pobeda, ovako sada pritisak će da uzme svoje nećemo moći da se sastavimo na terenu, oni će vrebati svoju šansu i gurnuće nam laganih 2-3 komada za srećan povratak kući, žao mi je što je sve izgledalo nestvarno kao nikada do sada, ali opet kažem sačekajmo i taj Brazil pa možda proradi inat ili ono naše čuveno najbolje protiv najjačih i eto možda uz malo sreće da nam se vrati dobijemo i ipak odemo dalje.
Шта ти је када немаш самопоуздања.
Швеђани ово на крају одиграли као Србија. Тако ми играмо када играмо против фаворита. Тако смо паничили против Немачке на СП 2010 и имали много среће да добијемо са играчем више. Швеђани ни то.
Не вреди што су Скандинавци.
Швеђани ово на крају одиграли као Србија. Тако ми играмо када играмо против фаворита. Тако смо паничили против Немачке на СП 2010 и имали много среће да добијемо са играчем више. Швеђани ни то.
Не вреди што су Скандинавци.
- ultra mentalitet
Gde su oni sto rekose da su Nemci umereni u slavlju? Eto otpade i ta teorija zbog cega smo izgubili sinoc
ultra mentalitet wrote:Gde su oni sto rekose da su Nemci umereni u slavlju? Eto otpade i ta teorija zbog cega smo izgubili sinoc
Ja sam rekao. Ali daleko manje su se majmunisali nego oni zvalavi smetlari sinoc, a dadose gol sa igracem manje u poslednjoj sekundi meca. A kada su izgubili protiv Meksikanaca nije bilo onog padanja na zemlju, fatalistickih izjava i slicno. Samo je bilo u fazonu, idemo dalje (u smislu sledece utakmice a ne da prolaze dalje).
- ultra mentalitet
riper wrote:ultra mentalitet wrote:Gde su oni sto rekose da su Nemci umereni u slavlju? Eto otpade i ta teorija zbog cega smo izgubili sinoc
Ja sam rekao. Ali daleko manje su se majmunisali nego oni zvalavi smetlari sinoc, a dadose gol sa igracem manje u poslednjoj sekundi meca. A kada su izgubili protiv Meksikanaca nije bilo onog padanja na zemlju, fatalistickih izjava i slicno. Samo je bilo u fazonu, idemo dalje (u smislu sledece utakmice a ne da prolaze dalje).
Ja sam te skontao da se mi previse radujemo, ne znam da li si ti to napisao no nebitno. Normalno da nema fatalistickih izjava kad imaju dve utakmice protiv losijih ili egal protivnika. Bice fatalistickih izjava kad Svedska pobedi Meksiko, samo polako
Švedska ako pobedi Meksiko to ne znači da idu dalje pošto ako Nemci dobiju Koreju sa boljom gol razlikom idu oni dalje.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Тачно тако.
При чему и Јужна Кореја има шанси сада, јесу мале али има.
Да је остало нерешено немачка би зависила од Мексиканаца овако сами одлучују а за сигурицу морају да надувају Јужну Кореју.
При чему и Јужна Кореја има шанси сада, јесу мале али има.
Да је остало нерешено немачка би зависила од Мексиканаца овако сами одлучују а за сигурицу морају да надувају Јужну Кореју.
Cist penal i crveni nad Bergom nije sudjen kod 0-0. Var je jedna dzukela
- Kit_Karson
Покренули поступак против Шаћирија и Џаке, ал и против Крстајића хаха. Од ових гована из фифе ништа не изненађује, али је селектор требо само да оћути данас на конференцији.
A jbg, kad ćute zašto ćute. Kad pričaju zašto pričaju. Kad biju zašto biju. Kad ne biju zašto ne biju. Neka ga, neka je pričao. Bar se videlo da mu je stalo. Kao i svima njima.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,