Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Oni koji dugo bleje po netu sigurno se secaju jednog od prvih, kako se to u danasnje vreme zove, viralnih video snimaka sa histericnim klincem koji igra Unreal Tournament :
Kasnije se pojavio klip koji objasnjava u cemu je bila fora. Da li je to tacno ili nije, ne znam.
A Angry German Kid danas izgleda ovako :
https://www.facebook.com/daniel.kaas.14
Eh, to su bili snimci a ne ova danasnja sranja
Kasnije se pojavio klip koji objasnjava u cemu je bila fora. Da li je to tacno ili nije, ne znam.
dugo je bio najjači, a onda se pojavila ova legenda
01:10
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
.Baklja wrote:Oni koji dugo bleje po netu sigurno se secaju jednog od prvih, kako se to u danasnje vreme zove, viralnih video snimaka sa histericnim klincem koji igra Unreal Tournament :
Rođaci wrote:dugo je bio najjači, a onda se pojavila ova legenda
Jedan dobar tretman JNA opasacem resava sve probleme histerije.
не знам јел било ... опалио га транс опасан
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Због оваквих бесних возача мотка иза седишта, удариш први па даље шта буде буде.
idemoo wrote:Због оваквих бесних возача мотка иза седишта, удариш први па даље шта буде буде.
А није џаба 100% чим су ови снимали вероватно су и прије снимка нешто се пречили један другом... Па је дечко изашао 190цм и 120 кила јача рука од твоје мотке...
Nije izasao decko vec debil.od svake ruke ima jace,samo je pitanje ko je dokle spreman da ide.pun je grad ovakvih primeraka,plodno tle za tu vrstu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
А јбг, назовимо га како год, али мислим да се овај правио паметан... Вероватно је овај брзо возио из траке у траку, а овај се направио паметан па није хтео да му прикочи мало да га пусти, вуче га 400 коња мечка, ни ја је не би возио 50 на сат, шта би је куповао ако би је тако возио....
Lako se kurciti na sirotinji, video bi ga da je naleteo na ovu ekipu.
Ne znam ni ja koji nam je vise kurac. Pre neki dan vest da se dvojica posvadjala na ulazu u garazu, pobila, pa jedan drugom odgrizao uvo. Pre nekoliko godina zandarm u civilu nesto zapenio na ribu koja ga je isekla u saobracaju pa joj sluzbenim pistoljem pucao na auto. Vozim se svaki dan busom, kakvi manijaci danas voze GSP, staju uz rame sa najbezobraznijim taksarama. I opusteno se napusavaju sa ljudima. A onda kada pretrpe napad, kada ih neko odlomi, krene prica kako ih huligani jadne napadaju.
А посебно Бг, која јебена мрака, а што се тиче сиротиње никада нико ми није свирао из неког мало бољег аута или сметао, увек неко говно од аута и говно за воланом истог...
Мићара wrote:idemoo wrote:Због оваквих бесних возача мотка иза седишта, удариш први па даље шта буде буде.
А није џаба 100% чим су ови снимали вероватно су и прије снимка нешто се пречили један другом... Па је дечко изашао 190цм и 120 кила јача рука од твоје мотке...
Не желим да се курчим нити сам курчевит лик по природи, и јежим се оваквих ситуација, не желим да упаднем у тако нешто. Контам да овде овај биво није хтео да се бије на прву лопту већ само да припрети и покаже ко је алфа у тој ситуацији, али да је из другог аута изашао неки сличног кова могло је свашта да буде. Али ако већ крене срање једину шансу видим у томе да удариш први где највише боли, џаба рука као фосна ако пукне глава. Поготову што сам ја лично дупло ситнији од овог лика и нисам никаква физичка претња
čuj vuče ga Mečka
neka ga odvuče na Manjaču s koje je sišao
Rođaci wrote:čuj vuče ga Mečka
Sto kaze dobri srpski narod,krovom kocio.neka ide na stazu za trke pa nek ga vuce mecka
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
Rođaci wrote:čuj vuče ga Mečka
A sta ti imas protiv Manjace
Svi bi da trube i jebu majku dok ne stanes i ne izadjes...
ništa brate, da je imao užičke table trebalo bi da se vrati na Zlatibor sa kojeg je sišao